Kanuni Destek

Kanuni_mimarsinan benim bi sorum olacak.Bende bir Classic125 var.20 gün oldu alalı.230 kilometredeyim.Daha erken heralde ama hiçbir sorunla karşılaşmadım.Ama yakıt sarfiyatı biraz çok gibi geldi bana.Şu anda 0.1-0.11ytl (100-110 bin) civarı yakıyor kilometrede.Aldığım bayi 0.80-0.85ytl civarı yakacağını söylemişti.Sizin elinizde Classic 125 in yakıt sarfiyatıyla ilgili bir bilgi varmı? Rodaj sonunda bu fiyat ne kadar değişir?
lost_highway 125 classicle ilgili yorumları sormuşsun. Ben çok memnunum.. Gayet kaliteli bir görüntüsü var ama malzeme kalitesi fiyatıyla orantılı tabiki.Gözlemlediğim ve siteden de aylardır takip ettiğim kadarıyla piyasadaki benzer fiyatlardaki motorlardan daha başarılı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
parca fıatları servıslerın kendılerıne bırakılmıs durumda.yanı servıs kendı kar marjını kendı belırlıyor o yuzde standart fıyat bulmanız cok zor.ama ben sıze uc asagı be syukarı fıyatı burdan verebılırım.sız bana parcayı bıldırın bend efıyatını vereyım.classic 125 hakkında henuz bır sıkayet yok cunku sıkayet gelemeycek kadar yenı.ama gordugum kadarıyal sıkayet getrıecek bır aletede bezemıyor.tıpıde performansıda ıyı gıbı.bırde adı ustund egercektende klasık bı hava vermısler.en bu scoterdan umutluyum.saglıcakla kalın.

benzın sarfıyatı konusu ılgınc en yakın yetkılı servıse goturun 11 kurus cok fazla o motor ıcın.dıgerlerının yaktgı mıktar bellı.nıhayetınde bundada aynı motor var.belkı aerodınamık yapısı seebıyle bıraz fazla olabılır ama senın dedıgın fark nerdeyse yuzde 35.normal rodaj ayarı 30 km kadar farkettırıyor bıldıgım kaarıyla.yanı o farkı ortadan kaldırmaz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
kanuni_mimarsinan çok teşekkürler yorumların için.hafta sonu ben bir servise uğrayayım en iyisi yakıt sarfiyatı için.Size kolay gelsin
umarım desteğiniz kalıcı olur ve burada tüm sorunlarımızı öncelikle sizlerle paylaşıp fikir alabiliriz.

elımden gelen yardım ıcın burdayım.ne zaman ıstersenız ıster burdan ıster telefonla ulasabılırsınız bana.bıraz daha tecrubelenırsem sanırım daha fazla yardımım olur.benım sıteden ogrendıgım cok sey var.bunun karsılıgını vermek lazım.

Kanuni Servis Yeşilyurt...........

Merhaba ben basımdan gecen bı olayı kısaca sızlerle paylasmak sıtıyorum.
Gecenlerde ufak far ampulumun kesmesı uzere gıttıgım Yeşılyurt Kanuni Servisinde ellerınde o ampulun bulunmadıgını ve onun yerıne baska bı ampul taktıklarını sorun yasanmadıgını soledı bende alalade bı sekılde (nede olsa servıs guvencesı dusuncesıyle) aldım ve ampulu taktım netıcede resımde goruldugu gıbı ampulun sanırım kursun olan uc kısmı far camını erıttı ve bu benım servısle yasadıgım ılk sorun degıl garantı suresı dolmamasına ragmen motsıkletımın gerek montaj gerek parca sorunlarımın hıc bırını garantı kapsamında yaptıramadım. Daha öncede arka zincir dıslım montajdan kaynaklanan bı sorun yuzunden cıktı ve benı yolda bıraktı servıse gıttıgımde bunun garantıyle ılgısı yok dedıler ve yıne ben kendım yaptırmıstım yanı velhasıl garantıde hıc bırseyın yapılamıyacagı seklınde cevaplar aldım sorunumu gereklı yerlere ulastırmaya calısıyorum.
:salut:

abi bendede vardı bende sorun yaşadım benimkide kartaldakiydi onca diyorum n biliosun diyolar

Kanuni işin suyunu çıkarmaya başladı motor üzerindeki hiç bir parça garantiye girmiyo nasıl bir garanti bu bende anlayamadım bu konuyu kanuni destek başlığına taşıyorum başlık sahibi arkadaşımız belki bu konular hakkında bir cevap verebilir yada çözümü için öneride bulunabilir ancak bu kanuni şikayetkerinin bir sonuca ulaşması gerek artık

kanuni cidden bu kadar sorunlu mu yaa vazmı geçsem :silent: :silent:
ama çok güzel deer :salut:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
dishy' Alıntı:
kanuni cidden bu kadar sorunlu mu yaa vazmı geçsem :silent: :silent:
ama çok güzel deer :salut:

Özellikle deer dan yana çok şikayet okudum ben. Görüntü müthiş ama :pale:

Bayi arkadaşa sormak lazım Kanuni'nin uzun zamandır en çok satılan modeli hangisidir?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kanuni Benim Gözümde Artik Sifir Bitmiş Bir Marka..
Motorlar Fena Sayilmaz Ama O Servisleri Yokmu O Servisleri..
Yaw Nasil Oluyorda Garantideki Bir Motorun Hiçbirşeyi Garantiye Girmiyor.. üstelik Honda Gibi Bir Markayla Kiyaslandiğinda Ki.. Kiyasyanamaz Asla, Servis Mükemmel ötesi, Fiyatlarda çok Ucuz, Hem Honda Hem Ucuz Yedek Parça.. Ama Kanunide öyle Değil Yaw Bir Işçilik Için Alinan Para Vardir Tüm Kanuni Servis Leri Standart Olmali, Birine Götürüyorum Adam 70 Ytl Işçilik Alirim Diyor Diğeri 40 Ytl, Bir Başkasi Ise 25 Ytl..

merhaba motor aksesuarları satışınız varmı acaba? motor almayı planlıyorum yazın başlarında yanında aksesuar gerekiyor ve internet sitelerinde bilgi bulamıyorum elinizde ne çeşit aksesuarlar var ve belirrtiğim türlerin fiyatları ne kadar aralığında? birde sitede yetkili bayilerin veya sevislerin telefonlarına ulaşılmıyor java uygulamasında sorun var yada bende öyle gözüküyor ben şişli semtinde oturuyorum doğal olarak bana en yakın yetkili satıcıya ulaşmak durumundayım yardımcı oabilirmisiniz?

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Arkadaş 15 gündür konuya uğramıyor. Şikayetler fazla gelmiş olmasın. :)

bizde senin müşterin olabiliriz ben mz 251 kullanıyorum yedek parca lazım olursa gonderırsın artık:p

kanuni motosiklet

kanuni mimarsinan , motosiklet net forumda yazınızı okudum , bayiliğinizi yaptığınız motosiklet satışını yaptığınız yeri yazmamışınız , istanbul'un hangi semtinde bulunuyorsunuz , satışınızı yaptığınız motosiklet markaları hangileri , kendiniz bir motosiklet kullanıyor musunuz bunları forumda daha sonra yazacağınız yazılara eklerseniz okuyanlar bir fikir sahibi olurlar , müjdat demir yalova/türkiye 9/9/2011http://www.kanuni.com.tr/

Son düzenleme:
Arkadaş konuyu açtığında yeni bayi olduğunu belirtmiş.Parayı çok kazandı yada şikayetlerden bıktı müşterilerin yüzüne bile bakmaz olmuş artık.Son derece ciddiyetsiz bir yaklaşım.Bence bu markalara metelik bile verilmemeli artık neticede yerli ürün yok zaten çin malı hepsi.Ben çin malı motor sahiplerini motrlarına yaptığı masrafın çeyreğini 12 yıllık arabama inanın yapmıyorum.Vazgeçin bu sevdadan ucuza gelmez.

F54

Arkadaş konuyu açtığında yeni bayi olduğunu belirtmiş.Parayı çok kazandı yada şikayetlerden bıktı müşterilerin yüzüne bile bakmaz olmuş artık.Son derece ciddiyetsiz bir yaklaşım.Bence bu markalara metelik bile verilmemeli artık neticede yerli ürün yok zaten çin malı hepsi.Ben çin malı motor sahiplerini motrlarına yaptığı masrafın çeyreğini 12 yıllık arabama inanın yapmıyorum.Vazgeçin bu sevdadan ucuza gelmez.
aynen öyle bizim arkadaş kanuni cross kullanıp sattı yaptığı masraflarla inan crf 450 alırdım diyor kafan ağrımaz dı diyor neyse şimdi gene cross bakıyor ama japon olanlardan masrafsız yani

arkadaşlar bende kanuni seyhan 150 alarak aranıza katıldım :) yalnız kalkışta hafif tekleme var bunun sebebi ne acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar