Kanuni deer 152 Yardım Lütfen

Arkadaşlar kanuni deer 152 almayı düşünüyorum boyum 1.66 kilom 55 kullanabilirmiyim bu motoru sadece resimlerde gördüğüm için bana büyük gibi geldi kullananlar veya bılenler varsa yardım lütfen :):)

saygılar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
boyum 1 72 ayaklarım tam basmıyor deer de ona göre düşün,nekadar yorum yapsakta üzerine binip denemen lazım,motor olarak güzel binilecek motor,su soğutmalı şuanda sıfırlarının fiyatında indirim var 3600 lira falan,alacaksanda sıfırını al

allahalla tesaadüfe baq benim boyumla kion senle aynı :D:D ne bence sürersin çok rahat parmak ucun bile yere değse motoru dengede tutarsın merak etmeD:..

yarış motoru gibi duruyor, su soğutmalı baya hızlıdır herhalde kaç gördünüz bunda
en son.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
son hız 90 km dir.çok zorladım 100 demedi:queen:

görünüşü fln muhteşem motorun :queen:=) bakalım inş binmek nasip olur :mrgreen:

Bu motor ve aksamları çin malı ama yerli montaj sanırım??
dogrumu arkadaslar ?

kardeşim bence en doru olan git bi kanuni bayine dene olursa sıfırını al ama güzel bi motor

Güzel motor 1.66 boyla deer de pek sıkıntı cekmezsin otomatik vites denge sıkıntısı olmaz

bu motoru 2gün kullandım ve bende bıraktıgı izlenimleri.... öncelikle sele cok rahatsız istedigin kadar kendini geri it öne dogru kayıyorsun,aynalarla işim yok diyosan sorun yok ama ayna kullanırım ben dersen aynaları sadece süs hiç bi işe yaramıyor heryeri ölü nokta,km sayacının gösterdigi degere inanma yaptıgın süratle alakasa yok.. motor gidicem diye yırtarken kendini 130 falan gösteriyo sen o ara 80 km yapıyorsan ne ala... ayrıca mütiş şekilde benzin düşmanı haberin olsun heleki durkalk trafikte kullanacaksan yandıgının resmidir,şöylebir örnek vereyim,pepa önünden maslak ısıklara kadar 3ytllik benzini içti bitirdi(depo boş oldugundan 3ytl almıştım maslakta yolda kalmıstım yine..)ayrıca yedek parça olarak kanuninin en pahallı modeli sayılabilir.. motor yurt dışından toplanmıs halde geliyor kasa içinde burda toplanmıyor yani.. seyir esnasında kasis cukur vs. gibi yerlerden gecerken ayakcıklardan güç alarak seleden kalkma alıskanlıgın varsa sakın bu motorda bunu yapma bir iki kereden sonra allah korusun kötü seyler olabilir ayakcıklar cok agır tasıyabilecek güveni vermiyor.. şimdi iyide arkadasım bu motorun hiçmi iyi bişeyi yok diye sorabilirsin... var. evet... tip harika şekil kasa karizma süper.. ama sadece bukadar para senin sen bilirsin..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar