bu motoru 2gün kullandım ve bende bıraktıgı izlenimleri.... öncelikle sele cok rahatsız istedigin kadar kendini geri it öne dogru kayıyorsun,aynalarla işim yok diyosan sorun yok ama ayna kullanırım ben dersen aynaları sadece süs hiç bi işe yaramıyor heryeri ölü nokta,km sayacının gösterdigi degere inanma yaptıgın süratle alakasa yok.. motor gidicem diye yırtarken kendini 130 falan gösteriyo sen o ara 80 km yapıyorsan ne ala... ayrıca mütiş şekilde benzin düşmanı haberin olsun heleki durkalk trafikte kullanacaksan yandıgının resmidir,şöylebir örnek vereyim,pepa önünden maslak ısıklara kadar 3ytllik benzini içti bitirdi(depo boş oldugundan 3ytl almıştım maslakta yolda kalmıstım yine..)ayrıca yedek parça olarak kanuninin en pahallı modeli sayılabilir.. motor yurt dışından toplanmıs halde geliyor kasa içinde burda toplanmıyor yani.. seyir esnasında kasis cukur vs. gibi yerlerden gecerken ayakcıklardan güç alarak seleden kalkma alıskanlıgın varsa sakın bu motorda bunu yapma bir iki kereden sonra allah korusun kötü seyler olabilir ayakcıklar cok agır tasıyabilecek güveni vermiyor.. şimdi iyide arkadasım bu motorun hiçmi iyi bişeyi yok diye sorabilirsin... var. evet... tip harika şekil kasa karizma süper.. ama sadece bukadar para senin sen bilirsin..