@ferotr 'e katılmakla birlike zincir temizliğinde WD40'ı öneriyorum.. 2-3 tur sıkın, bekleyin! Sonrada zincir yağı ile spreylemek suretiyle iyice yağlayın. iyi bir sonuç verecektir.
@efeoktay; Zincir boşluğunu alırkende tekerleğin akustuğine dikkat etmek gerek. iki tarafta aynı çentikte olacak şekilde germek gerekli zinciri. Ve 1,5 cm kadar bir esneme payı olmalı. Zincirdeki paslar bir noktaya kadar sorun çıkarmaz. Zaten WD40'ı sıktığında o pasların büyük kısmı kaybolacaktır. Ama eğer zincirin heryeri pas içindeyse değiştirmen doğru olacaktır çünkü Allah korusun; yolda kopabilir..
Bu arada 1,1 lite oldukça az geldi bana. 150cc'lik Zealsun 1,3lt alıyordu; 250'lik MCT 1,8 litre alıyor. Şaşırdım 1.1lt yağ almasına.
@MaRaNtZz, şu switch'i açık bırakarak akü performansını denedinmi dostum? merak ediyorum onun olayını..?
======
Arkadaşlar, sticker iptali yapan varmı..? Özellikle deponun üstündeki Kanuni logosunu çıkarmak mümkün mü?
Novarix WD40 dedigin nedir? nerden bulabilirim? ben zinciri sikmam zaten. bilmedigim isler.. servise goturecem o yuzden.
dislileri 15'li yapmak ses ve cekis konusunda bir avantaj saglar mi acaba? cok kararsizim yaptirsam mi yaptirmasam mi diye... ne dersiniz?