beklerim elbette
bende yaza bi şeyler düşünüyom ama kısmet
allah buyuk nasıp olursa meshur ızmırı gormek ıstıyorum
beklerim elbette
bende yaza bi şeyler düşünüyom ama kısmet
allah buyuk nasıp olursa meshur ızmırı gormek ıstıyorum
izmirin meşhurluguna güvenme bence pek bi şey yok elimden geldigimce yardımcı olurum ama izmirdeki tek caracalcı yine ben olacam
evet arkadaşlar !! bugün itibariyle motorum 1000km gelmiş,dayanmış,hatta olmuştur2 saat içerisinde 100km yaptım!!güzel bir caracal deneyimi oldu benim için 110'u gördüm başkada bişey göremedim..demekki tam açamadık makinayı..gelir gelmezde yağını bizzat ellerimle değiştirdim!!ben castrol 10w40 kullandım siz ne yağı kullanıyosunuz bilmem!!ayrıca caracalda yağ filitresi varmı arkadaşlar????
dostum makıne grantıde oldugu için ben yagını serviste degiştiriyorum.kaşeyıde vurduruyorum servis cizelgesıne,yag tapasını sökunce fıltre cıkıyodu sanırım,servıste görmustum ben öyle hatırlıyorum..
bu arada gercekten izmirin kızlarına sapka cıkartıyorum(kaskımıda cıkartabılırım)2 ay önce ızmıre gıttım.ben böyle sıcak ınsanların oldugu memleket görmedım.adres sordugum kızlar bıle okadar ıcten anlatıyorkı.baska yerde korkuyorum wallahı yolda gıderken bısey sormaya.terslenırız diye
Arkadaşlar 3 mekan var eğer böyle ince işlere gireceksek,güzelyalı karşıyaka alsancak...Buralar tam güzel yerler![]()
davet eden olsada bizde gelsek:salut:
Bende motor yok arkadaşlar o kötü amao zaman olur mu bilemiyorum da
Simdi Izmir'e mi gidis planlaniyor yoksa Eskisehir'e mi?Eskisehir dediniz kulaklarim birden dikiliverdi.
![]()
arkadaşa katılıyom
erdinçpolat kardeş iş sana düşüyo senin becerine baglı ben bişey yapamam
ama gelirseniz elimden gelen yardımı yaparım
elbette beklerim arkadaşlar bu arada izmirde yaz havası var ( tam motor havası) dun fullediydim bu gün bitirebilirmiyim sizce?
baba bide o kadar motor gezersek zaten ilgi çekeriz kendi gelen bile olur