- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar ben şafak. 16 yaşıma gireceğim. motor aşkı bende bir abi sayeside başladı . daha doğrusu ben onun kullanışına hayran oldum. ondada kanuni breton 125 lik var 150 lik yapmış ve gaza bastığında çok hızlı gidiyordu bende çok hayran kalıyordum . Ben babamın yanında çalışıyordum. İyide para biriktirmiş . 1.5 ay için 1.200 tl civarı yani bana göre iyi :queen: 
neyse ben kafaya takmıştım ehliyetim yok
ama arkadaşlarımda benim yaşımda onlardada ehliyet yok ben motor alıp onlar gibi kullanacaktım. Ama bendeki baba
babam ehliyetin yok birşeyin yok kaskın yok nasıl alacan sen ehliyetini al ben sana 0'rını alırım gibi laflar söyledide adam haklı
Doğrusunu yaptı ... Ben kanuni bretona aşık olmuştum gece rüyalarıma giriyordu . Küba çita da onun gibiydi ama benim hep aklımda kanuni breton vardı daha güçlü
Babamda napacan bunu scoter alırım ben sana dedi
Kendinde ehliyet yok kendi benden fazla kullanacak
D
: ondan scotter istiyor
neyse
Motor yasası gelecekmiş 1 ocak 2016 dan itibaren motor yaşları düşüyormuş . Ben 09.10.1999 doğumluyum 10 gün sonra falan hayırlısı ile 16 yaşıma girecem. 125 LİK MOTOR VE 15 BG KADAR A1 EHLİYETİ LAZIM . YAŞ OLARAKTA 16 . BEN HEDEFİM A1 EHLİYETİ ALMAK 3 AY SONRA İNŞ HAYIRLISI İSE ...
Geçen bir forumda dolaşıyodum türkiyede en çok iki tip motor varmış. Çin malı ve Japon malı ... Japon malı çin malına göre çok daha kaliteliymiş . Ve Kanuni çin malıymış - km çabuk bozuluyormuş ve yakıt deposu göstergesi yokmuş Şoka girdim ve hayal kırıklığı yaşadım . Ne yapacağımı bilmiyorum YBR 0'IDA 5 MİLYARDAN BAŞLIYOR ALAMAM. Lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum . OKUYAN HERKEZE TEŞEKÜR EDERİM . BAYRAMINIZI KUTLAR BÜYÜKLERİMİN ELLERİNDEN ÖPERİM ...İYİ GÜNLER
neyse ben kafaya takmıştım ehliyetim yok
Babamda napacan bunu scoter alırım ben sana dedi
Motor yasası gelecekmiş 1 ocak 2016 dan itibaren motor yaşları düşüyormuş . Ben 09.10.1999 doğumluyum 10 gün sonra falan hayırlısı ile 16 yaşıma girecem. 125 LİK MOTOR VE 15 BG KADAR A1 EHLİYETİ LAZIM . YAŞ OLARAKTA 16 . BEN HEDEFİM A1 EHLİYETİ ALMAK 3 AY SONRA İNŞ HAYIRLISI İSE ...
Geçen bir forumda dolaşıyodum türkiyede en çok iki tip motor varmış. Çin malı ve Japon malı ... Japon malı çin malına göre çok daha kaliteliymiş . Ve Kanuni çin malıymış - km çabuk bozuluyormuş ve yakıt deposu göstergesi yokmuş Şoka girdim ve hayal kırıklığı yaşadım . Ne yapacağımı bilmiyorum YBR 0'IDA 5 MİLYARDAN BAŞLIYOR ALAMAM. Lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum . OKUYAN HERKEZE TEŞEKÜR EDERİM . BAYRAMINIZI KUTLAR BÜYÜKLERİMİN ELLERİNDEN ÖPERİM ...İYİ GÜNLER