kanuni 200 racer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar bi 2, el kanuni 200 racer almayı düşünüorum 1,500 ytl falan 8 bin km de olanlar var nasıl bu motor güzelmi yani bi açıklarsanız aldığıma değermi. kaç bin km yaparım ne kadar basar dayanıklımı cbr kaçtan gidio ve en aşağı kaç model alayım belli bi model den sora düşük olanlarda sorun varmış parça nasıl parça sorunu varmı. şimdiden teşekürler

racer sayfasına gir benim alet satılık resimleri var

ama o paraya sen turşu alırsın onu söyliyim sana

Son düzenleme:
daha açıklayıcı arkadaşlar bi el atın. cbr 125 ikinci el ne kadar racer nasıl iyimi yani 1500 ytl ye ikinci el racermi alayım yoksa mondıal 100 ukh cup mu alayım

cup la racer 200 ün şekilleri ve silindir hacmi farklı hangisini istiyosan onu al 2 sini karşılaştırmak mantıklı gelmedi bana...

zaten kıyaslanacak sınıflar değil,
aklına hangıs yatarsa onu al,
sonra vay neden onu almadım,
yok neden şunada bakmadım deme,

racer gusel motor kullanmasını bılırsen tabi,
benımkısı 23500 km oldu,
hıc sorun yasatmadı...

Merak ediyorum acaba 1500 ytl ye alınan patlak bir racer toplanırken kim burada arkadaşa yardım edecek.
Toplanması ayrı dert açtığı masraflar çabası..
Arkadaşım başına dert alma git cup al bak rahatına

ya kardeşim renkler ve zevkler tartışılmaz adam racink tarzı bişey istiyo sen tuturmuşun cup diye gitsin alsın racing cbr 125 racer zuelsun tam zıt motorları sölemişsin onudiyorum katogori farklı adam racing motor istiyo biliyosan 1500 ytl ye racing tavsiye et

ya kardeşim renkler ve zevkler tartışılmaz adam racink tarzı bişey istiyo sen tuturmuşun cup diye gitsin alsın racing cbr 125 racer zuelsun tam zıt motorları sölemişsin onudiyorum katogori farklı adam racing motor istiyo biliyosan 1500 ytl ye racing tavsiye et

Arkadaş yazmış cbr tarzı bişeyler mi alayım yoksa cup mu alayım diye
İyi okursan yukarıdaki mesajları görürsün..
Bende seçenekler arasında olduğu için fikrimi söylüyorum
He şuda var sizin gibi marka model bağımlılığı yapmıyorum
Bende de racing var ama mantıklı olanı yapmasını söylüyorum
Bilmem anlatabildim mi...

daha başka bi söz söylemek gerekirmi arkadaş açıklamış herşeyi varsa 1,500 ytl ye başka racink sen söyle onu alsın

kardeşim senkafanı yorma biz marka bğımlılığı yapsaydı kanuniye binmezdik

ama şuda var kardeşim kusura bakma oda kararsız cup la racing ben görmedim o yazdını yeni fark ettim daha hangi tarz motora bincene kendisi karar vermemiş

Son düzenleme:
SANA İKİ TANE FOTO BULDUM FOTOLAR SİTEMİZDEN ALINTIDIR

tikkybebe145wu3tq6.jpg

NOT: fotoraflar sağdece görüntülerine ve duruşlarına bakıp karar vermene yardımcı olmak amaçlıdır

(sen kendi hangi tarzda rahahat hissedeceksen onu tercih et

Son düzenleme:
ille racer alcam diyorsan git zealsun un var aynı modeli kanuniden on kat iyi ön çift disk arka disk kanunide ne var ön tek disk arka kampana çak bi kibrit yansın hem çok rahat zealsun

Biz sizin gibi dış görünüşüne değilde tamirci gözüyle baktığımız için cuptan yanayım hala bilmem anlatabildim mi :)
yoksa her iki motorda sağlam olsa racer tabiki daha iyi olur ama
1500 ytl ye alınan racer ne durumdadır alınca aldığın harcadığın para ile toplam 3000 e yaklaşırsa hiç gereğide yok yani :p

Yada gel arkadaşım sana gilera GFR125 satalım
Pist motorudur turbosu var ne racer gelir arkandan nede cbr hatta gtr250 bile :p

Biz sizin gibi dış görünüşüne değilde tamirci gözüyle baktığımız için cuptan yanayım hala bilmem anlatabildim mi :)
1500 ytl ye alınan racer ne durumdadır alınca aldığın harcadığın para ile toplam 3000 e yaklaşırsa hiç gereğide yok yani :p

Pist motorudur turbosu var ne racer gelir arkandan nede cbr hatta gtr250 bile :p

kardeşim tamm ben seni çoktan anladıım yukardada belirttim

harbi komiksin sen şurda yazmışın ya 1500 ytl ye alıp 3000 e yaklaşır diye bak burda yanlışınvar sanki bi hondaya vb motor yaptırıyon 400 milyon komple sıfır mototr yaptırmak
ben racer alsında demiyorum sade burda olayı paylaşıyorum siziznle
senin gfr neymiş öleya kolpa hyoylamı yarıştyın sen

kolpa hyomu :silent:

racer 200 ne o zaman =)) 10 dakikada bir debriyaj teli koparan bi alet arasana servisini debriyaj teli varmıymış stokta =))

Alsın 2. el bir YBR125, senelerce kullansın :wiinkk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar