Aramizdaki fark budur..
[YT]UHrZUBYkdJ4[/YT]
A? Ben matkap kullanabiliyorum! Temiz de çalışırım!..
Ayrıca mutfak konusunda benden daha titiz/düzenli bir sürü erkek tanıyorum ::145::
Aramizdaki fark budur..
[YT]UHrZUBYkdJ4[/YT]
A? Ben matkap kullanabiliyorum! Temiz de çalışırım!..
Ayrıca mutfak konusunda benden daha titiz/düzenli bir sürü erkek tanıyorum ::145::
Bu çok komikmiş![]()
Version - B
A prince asked to a beautiful princess:"Will you marry me?"
The princess said: "No"
And the princess lived happily ever after;
-rode motorcycles, dated mature men -to whom other princesses said "no", went to neat bars where she could listen to country music in peace, drank beer-tequila-vodka-wine,
never started the washing machine for anybody who never ever learned how to start it, affordeed a cleaning lady to do the hausework and never heard any complaints about squandering from a guy that never touched a detergent, drank the milk from the box and burped freely, went to rock concerts and tours with or without her firends, kept her apartment and bought new hauses/cars - became rich, never got cheated on while working or doing housework or looking after a baby(they're cute though), all her -married or unmarried- friends thought she was fucking cool as hell... &never fucked unwillingly!
:queen: :mrgreen:
O zaman daha hiç bir sey gôrmedin.::sluu::
A prince asked to a beautiful princess:"Will you marry me?"
The princess said: "No"
And the princess lived happily ever after;
-rode motorcycles, dated mature men -to whom other princesses said "no", went to neat bars where she could listen to country music in peace, drank beer-tequila-vodka-wine,
never started the washing machine for anybody who never ever learned how to start it, affordeed a cleaning lady to do the hausework and never heard any complaints about squandering from a guy that never touched a detergent, drank the milk from the box and burped freely, went to rock concerts and tours with or without her firends, kept her apartment and bought new hauses/cars - became rich, never got cheated on while working or doing housework or looking after a baby(they're cute though), all her -married or unmarried- friends thought she was fucking cool as hell... &never fucked unwillingly!
:queen: :mrgreen:
Yaw agalar... herşey bi tarafa.. iyi güzel diyonuz da, şunu eklemek zorunda hissettim kendimi..
Yaş 30, dünya çevresini 3 kere dolaşmışımdır.. görmedik yaşamadık kalmadı. Evlendim sonra.. Sonra boşandım.. onu da gördüm...
Geçen yıllık izinde, son akşam komşularla yemek yiyorduk bahçede. 5 kişiyiz, anne baba ben, komşular karı koca...
bir anda evlilik konusunda geldi konu, anam..! nasıl bir baskı oldu birden. Lan daha yeni boşanmışım 2 ay olmuş...
Yok hayat şöyle geçmez, yok böyle geçmez... vır vır, dır dır..
Birtek anam savundu beni, bırakın oğlanı rahat, o kafasına göre ayarlar herşeyi diye...
Ben zaten uzun bir süre daha evliliğe karşı olacağımı düşünüyorum,
Gerek bencil olmaktan, gerek yalnızlığı çok sevmekten... istemiyorum evimde hayatımda kimse...
işte bunları söylediğimde, Bizim komşudan duyduğum cümle beni çok derin düşüncelere saldı...
Herkes gidecek hayatından dedi, ne arkadaş kalacak ne başka biri...
30 yaşında seviyorsun yalnızlığı ama 50 yaşında sevmeyeceksin emin ol dedi...
Kavga da etsek, küssek de, benimle hiç konuşmasa bile,
şu evin içinde dolaşmasıdır benim akıl sağlığımı koruyan, evde nefesinin olmasıdır...
Dedi....
Çünkü kimse kalmayacak yanımızda... Anamla babama bakıyorum...
İkisinden birisi olmasaydı şu anda... öteki ne yapardı ki?
İkisi de sürekli şikayet birbirinden... kavgalar, didişmeler..
Abimle ben evlilik terapisti gibi olduk... e diyoruz bırakın arkadaşım birbirinizi..
dağın gidin.. bize de huzur verin...
ikisi o zaman ağız birliği ediyor.. bu saatten sonra yalnız yaşayamam ben...
Demekki bu yaşlılık siniri dediğin şey bu oluyor...
"Katlanamadığın kadar sinirini bozan bir insana muhtaç olmanın getirdiği asabiyet... "
Seve seve evlenecez sanıyorum... yalnızlık çok da güzel bir şey değil sanki..
Fake... A princess who listens to country music? Wtf?
Çok iyiydi...:mrgreen: Üşenmeyip bir ara şu prense daha iyi bir hayat yazayım derken, şimdi bir de prensese daha iyi hayat yazdırtacaksın banaNeyse başarılı yine de, (kıssasa kıssas olmuş en azından) tebrik ettim
![]()
Yahu yine soktun beni MT ye...
Matkap kullanmasini biliyormussun?r:
Birak bu ayaklari ama...
Yemem ben...
Matkap kullanmak erkek isidrir dermisim. :bounce:
Yatayim artik..
Tek sorun bu iste...
Yanliz yaticam...:queen::queen:
Yanliz miydi yoksa yalniz miyid ülem bu??????:silent:
bu resime bittim yaaa hahahahahahaerimcim kadınları anlamak zordur ve bunun bi üstadını ustasını göremedim şimdiye kadar beni tanıdığınız kadar biliyorsunuz :cherry: ben bile çözemedim ,çözecek gibi de görünmüyor
ama sana yine burada başka bir konudan kopya çektiğim bir resim koyayım gerisini o anlatsınanlayabilirsen
erkekler ve kadınlar ..
---------- Post added at 16:34 ---------- Previous post was at 16:29 ----------
---------- Post added at 16:36 ---------- Previous post was at 16:34 ----------
resim yükleme sitesinde sanırım sorun var uyus oldum yahu :cherry:
:queen: :queen: :queen:)) Either we haven't met before, or I am not a princess?!
mealini yazınız lütfen canım, kendi aramızda ööle yabancı lisanla espiri yapmayalım.
ilkokul öğretmenim şöyle derdi;
"şşş cam kenarındakiler, bizede söyleyin bizde gülelim" :queen:
)) Either we haven't met before, or I am not a princess?!
Zaten "kısasa kısas" yazmaya çalıştım. Yoksa kişisel taleplerim çok belli olacaktı :queen:
Doğru: "Yalnız"
Doğru: "Yanlış"
Doğru: Tabi ki kullanabiliyorum. Lehim de yapabiliyorumNiye?! Benim de iki elim yok mu?
![]()
:queen: :queen: :queen:
Flatter your ownself please... Don't make me do that, princess![]()