Kadınlar nasıl varlıklar?

Kadınlara uygulanıcak ciddi taktikler vardır. Sevgi ve bağlılıkla yaklaşırsanız genlerindeki kodlar gereği sizi fena kullanırlar. Bunu size yapmaması için aşık olması ve sizi sevmesi bile yetmez. Kişiliğinin ve karakterinin oturmuş olması gerekirki bunu 28 yaşından önce beklemeyin.

Yer yüzündeki dev çekirgeler gibi kadınlar 30 yaşına kadar etrafında ne varsa aç gözlü bişekilde talan etmeye silip süpürmeye herşeyin tadına bakmaya gelmiştir. Eğer istedikleri para güç gösteriş imkan sizde yoksa en küstah yüzlerini görürsünüz.. Çoğu zaman istediğiniz kadar samimi ilgili ve duyarlı yaklaşın onlar için hiçbişey ifade etmez(Bkz: kadınlar erkeklerden daha duygusaldır:)) Bu yüzden erkek sözü diye bişey vardır ama kadın sözü diye bişey yoktur!. Çünkü kadın her an duruma göre hareket eder daha önce ne konuştuğu hatta ne hissetiği bile bişey ifade etmez. Sartlar değişirse kadında değişir.

Yazdıklarım pek sevimli şeyler olmadı ama sıklıkla görülen şeyler bunlardır. Bunları bilip fazla bağlanmamak ve yeri gelince bitirmeyi bilmek fazla değer vermemek gerekir.

Kadınlara uygulanıcak ciddi taktikler vardır. Sevgi ve bağlılıkla yaklaşırsanız genlerindeki kodlar gereği sizi fena kullanırlar. Bunu size yapmaması için aşık olması ve sizi sevmesi bile yetmez. Kişiliğinin ve karakterinin oturmuş olması gerekirki bunu 28 yaşından önce beklemeyin.

Yer yüzündeki dev çekirgeler gibi kadınlar 30 yaşına kadar etrafında ne varsa aç gözlü bişekilde talan etmeye silip süpürmeye herşeyin tadına bakmaya gelmiştir. Eğer istedikleri para güç gösteriş imkan sizde yoksa en küstah yüzlerini görürsünüz.. Çoğu zaman istediğiniz kadar samimi ilgili ve duyarlı yaklaşın onlar için hiçbişey ifade etmez(Bkz: kadınlar erkeklerden daha duygusaldır:)) Bu yüzden erkek sözü diye bişey vardır ama kadın sözü diye bişey yoktur!. Çünkü kadın her an duruma göre hareket eder daha önce ne konuştuğu hatta ne hissetiği bile bişey ifade etmez. Sartlar değişirse kadında değişir.

Yazdıklarım pek sevimli şeyler olmadı ama sıklıkla görülen şeyler bunlardır. Bunları bilip fazla bağlanmamak ve yeri gelince bitirmeyi bilmek fazla değer vermemek gerekir.

O zaman zamanında bıraktın mı sorun yok :p

Zaten yeryüzünde bestelenmiş şarkılara baktığınız zaman çoğu demiyorum %99'u kadınların kazıklarına yönelik yazılmıştır.Şahsen bir kız grubunu rakı masasında Müslüm Baba dinlerken görmedim duymadım:mrgreen:Bütün arabesk şarkıcılarının köşeyi dönmesinin tek sebebi de bu zaten.Hani Müslüm Gürses'in o çok meşhur şarkısı var ya;Kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde,bir türlü kendimi avutamadım.kaç gece ağladım böyle gizlice
ne yaptımsa seni unutamadım...Bu şarkıyı ne zaman duysam kendi kendime derim ki,bre enayi o seni çokkk....tannnnn unuttu bile...:cherry:Kadınların dinlediği şarkılar genellikle şu nakaratlar gibidir;Adam gibi adam yok nerde anam...Yani tercümesi;Para babası adam para babası adam yok nerde anam...:cherry::mrgreen:

Hakikaten nasıl varlıklar?

Bıktım usandım artık yeter! Doldum taştım ya, bi afra bi tafra gereksiz gereksiz saçma sapan yerlerde... Gereksiz istekler, diretmeler, inatlar! Hiç bişeyden memnun olmamaları durmadan birşeyler istemeleri, durmadan alışveriş yapmaları... Yoruldum genç yaşta valla saçıma ak düştü... Hakkından gelemiyorum... Bık-tım!!!!!!!!! Gidip bir androidle nikah kıyacağım oh! ne derdi var ne tasası, arada yağ ister yağlarım, şarja takarım olur biter.

Biraz sinirlerimi yatıştırmak için açtığım bu konuyu aynı varlıklara yönelik aynı amaçla kullanabilirsiniz.
Daha siz 1/10'ni görmüşsünüz, bunlar ufak sinyaller; gerçek yüzleri evlendikten sonra ortaya çıkıyor. :)

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dunyaya erkek olarak gelebilmek bir yazgidir elbette.
Ama adam olabilmektir asil marifet.
Erkek olmak dogustan bir güctür, kadin olmak eksikliktir, gücsüzlüktür.
Erkektir bir kadindan seytan cikartmasini bilen, namusunu alip etek altina iter, inanclarini yok eder, düsüncelerine ve fikirlerine zincir vurur söz hakki vermeden konusmasina bile müsade etmez.
Eksik etektir kadin akli ermez, gözü acilmamali, sirtindan sopa karnindan sipa eksik olmamalidir. Kadin, seytana acilan kapidir cünkü. O kapıyı, kadına actirtmamali. Bunlarin hepsi erkeklerin dayatmasidir.

Sürekli olarak adam gibi adam derler, serefli, düzgün, delikanli adam derler.
Ama kadina ayni gozle bakilmaz.
Çantaya bak derler..

oooooooooffffffffff ooooooooooffffffffffffffff evleninde görün şimdi burayı yazacam hanımda okuyacak sonra 15 gün benimle konuşmayacak baştakı of ları okuyunca başka birşey yazmama gerek yok anlayan anlar

Arkadaşlar bence yanılıyorsunuz.

Kadınlar ve hele eş olarak beraberliğe karar verdiğimiz o mükemmel insanlar mukaddestir:) Biraz bişeyler, tartışmalar vs olur elbette ama onlarsız bir dünya düşünülemez! ((Arkadaşlar, bu baskı altında daha fazla yazamayacağım. Yazarsam eğer, yarın kredi kartıma bir 3000 tl daha girebilir aramızı düzeltmek adına.
Kadınlr biraz bazen şeydir ama iyidir:)))) Nasıl sonu bağladım:)

kadınlarmı o nası bısey askere gıdersın yüzlerce ınsanla aynı yerde kavgasız gürültüsüz yaşarsın ama evlenınce işler değişir .Mantıklı olmaya calışırsanız daha fazla bulaşırsınız ıyı oynayamaya calışırsanız pişman olursunuz kötü olmak istersenız kabalığınızdan utanırsınız ulen bukalemun gıbı olduk dansöz az kalır yanımızda kıvıra kıvıra bı hal olduk .Ben motosıkletımı cok sevıyorum gersı boş vallahı boş kalan sağlar bızım

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Arkadaşlar bence yanılıyorsunuz.

Kadınlar ve hele eş olarak beraberliğe karar verdiğimiz o mükemmel insanlar mukaddestir:) Biraz bişeyler, tartışmalar vs olur elbette ama onlarsız bir dünya düşünülemez! ((Arkadaşlar, bu baskı altında daha fazla yazamayacağım. Yazarsam eğer, yarın kredi kartıma bir 3000 tl daha girebilir aramızı düzeltmek adına.
Kadınlr biraz bazen şeydir ama iyidir:)))) Nasıl sonu bağladım:)

Anlasilan yenge yaninda,omuz üstünden takipte.
selamlar yenge....:p

Kadın: Saçımı kestireyim mi?
Erkek: Olur.
Kadın: Ama kıyamıyorum.
Erkek: Öyleyse kestirme.
Kadın: Canım değişiklik istiyor...
Erkek: O halde kestir.
Kadın: Bana akıl vermeyi bırak, delilere verir gibi.
Erkek: Eğer nasıl hoşuma gittiğini bilmek istiyorsan, sana derim ki uzun saçlı.Bunu biliyorsun.
Kadın: Beni tanıdığında kısaydı..
Erkek: Ve sana tam olarak ne dediğimi hatırlıyorum: 'Ne güzel olurdun uzun saçla'.
Kadın: Ama herkes kesmemi söylüyor.
Erkek: Bu durumda kuaföre git ve bırak uyuyayım lütfen. Bunu senden Allah rızası için istiyorum.
Kadın: Peki nasıl kestireyim? Kat kat mı yoksa perçemli mi?
Erkek: Kat kat.
Kadın: Bana yakışacağını sanmıyorum, çünkü saçım çok düz.
Erkek: Bırak perçemli olsun.
Kadın: Çok yorucu.
Erkek: Yorduğu zaman tekrar kestirirsin.
Kadın: O zaman asla uzatamam.
Erkek: Uzatmak istiyorsan kestirme güzelim.
Kadın: Bana güzelim deme!!!!!!!
Erkek: ?!?!?!?!!

kadınlar hep daha fazlasını isterler.. yetinmeyi bilmezler.... geneli böyle....

kadına sormuşlar para mı yoksa erkek mi diye....

kadın fark etmez ben ikisinide harcarım demiş....

İşim gereği kadınlarla çok fazla uğraşıyorum, küçük bi olayı aktarayım;
ablamız 9 aydır bizden aldığı ürünü kullanıyor fakat şimdi değiştirmek istiyor sebep sorduğumda "bunu değil farklı bir ürün istiyorum" diyor, "ürün hatalı mı arızalı mı?" diyorum "hayır ben bunu değil başka ürün istiyorum" diyor "9aydır kullandığınız ürünü keyfi olarak geri alamam" diyorum "siz onu başkasına değerlendirirsiniz" diyor :queen: "peki başkasının 9ay kullandığı ürünü size getirmemi ister misiniz?" diyorum ama ben bunu istemiyorum diyor :queen: kısır döngü bu şekilde sürüyor abla yalvar yakar şekilde alttan alıyor rica minnet, sonra biryere varamayacağını anlıyor ve "zaten biliyordum böyle birşey olmayacağını şansımı denedim içimde kalmadı içimi döktüm, size olan borcumu da ödemiyorum çok beklersiniz bıtbıt" sövüp sayıp telefonu kapatıyor arkasından diğer telefonu arıyor yetkiliyi istiyor yetkiliye "sizin elemanınız bana hakaret etti telefonu yüzüme kapadı" diyor, yetkili Allahtan ki bir önceki telefon görüşmesine şahit oluyor(görüşme yapılan yerde 6kişiyiz ve kadının huyunu bildiğimiz için görüşme hands free modunda yapılıyor) ve öyle bir olayın gerçeklik payı olmadığını biliyor gayet kibar bir şekilde kadına görüşmeye şahit olduğunu telefonu kapatanın kendisi olduğunu hatırlatıyor :) ablamız telefonu yetkilinin de suratına kapatıyor :queen: kocasını arayıp "bu firmadan bana hakaret ettiler telefonu yüzüme kapadılar" diyor :queen::queen::queen:

ölür müsün öldürür müsün, demem o ki insanlarla uğraşmak zor, hele ki ikili ilişkilerde...

bu yüzdendir ki geçmiş tarihlerde "kadı"lar bir olay bir söz vs için şahit aradıklarında bir erkek şahit beş kadın şahit şart koşarlarmış!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar