Kadınlar nasıl varlıklar?

Moderatör
Son 2-3 aydır bayanlar alehine baya konu açılmaya başladı, hayırdır inş.:)( sevgilisinden ayrılanlar, evliliginden memnun olmayanlar vs.. )

Hey gidi lucas evlilik konunu daha dün gibi hatırlıyom. O heycan, o gelecege umutla bakan genç, o evlilikte evlilik diye tutturan aşıktan eser kalmamış beaa. Ulen insan 3 yılda bukadar mı degişir. Eski Lucas'tan eser kalmamış:mrgreen:

"Senide goruruz paşam" diye ozetliyorum sadece :)

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet . Şu anda gördüklerin sadece DEMO. Evlenip gerçek versiyona geçtiğinde eziyetin babasını göreceksin. Hele bir de çocuk olduktan sonra.

Abi.
Ne zaman böyle konular açılsa, senin hep dert yandığını görüyorum :)

Hakikatten bu kadar eziyetmi bu evlilik dediğiniz şey :silent:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Abi.
Ne zaman böyle konular açılsa, senin hep dert yandığını görüyorum :)

Hakikatten bu kadar eziyetmi bu evlilik dediğiniz şey :silent:

ne demiş sokrates:
evleniniz. karınız iyi çıkarsa mutlu olursunuz, kötü çıkarsa filozof

Kocaeli İl Temsilcisi
erimcim kadınları anlamak zordur ve bunun bi üstadını ustasını göremedim şimdiye kadar beni tanıdığınız kadar biliyorsunuz :cherry: ben bile çözemedim ,çözecek gibi de görünmüyor :)

ama sana yine burada başka bir konudan kopya çektiğim bir resim koyayım gerisini o anlatsın :) anlayabilirsen

erkekler ve kadınlar ..

---------- Post added at 16:34 ---------- Previous post was at 16:29 ----------

---------- Post added at 16:36 ---------- Previous post was at 16:34 ----------

resim yükleme sitesinde sanırım sorun var uyus oldum yahu :cherry:

Son düzenleme:
Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne demiş sokrates:
evleniniz. karınız iyi çıkarsa mutlu olursunuz, kötü çıkarsa filozof

İşte bende burada çelişiyorum üstat :)

Ya Türk kadınlarında bi sorun var, yada Türk erkeklerinde :)

Çözen varsa beri gelsin.
Mutluluğun resmini çizmek gibi bişey olsa gerek..

kullanma talimatını iyi bilirsen mutlu olursun...bunun için de karşındaki insanı hücrelerine kadar tanıman gerekecek...bu da ömrünün yarısını hatta biraz daha fazlasını alabilir...zaten evliysen ve ömrünün yarısı dediğimiz 35-40 civarlarına merdiven dayamışsan kalan kısmında da mutlu olmayı hak etmişsin demektir..

Bu gün onurun face profilinde görmüştüm Can Dündar a ait köşe yazısını ve aynen aktarıyorum...

Gençlik Nereye Gidiyor?
Can Dündar yazısı

Milliyet'in 3. sayfasında bir haber :

"12 yaşındaki kız internette tanıştığı adama kaçtı. "

Sayfayı çevirin:

Edirne'de sevişirken görüntülenen liseli kızın fotoğrafları...Ve günlerdir Mardin'den Sivas'a kadar Türkiye'nin dört bir yanından 12 -13 yaşında küçük kızlara tecavüz haberleri...

Madalyonun bir yüzünde ağzı salyalı sübyancılar var. Peki diğer yüzünde?...

Alttan alta inanılmaz bir " ergen ihtilali "yaşadığımızın farkında mısınız? Son zamanlarda bir lise mezuniyet balosunda bulundunuz mu hiç? Gitseniz, gördüğünüz ağır makyajlı,cesur dekolteli, yüksek topuklu, cep telefonlu kızların 16 - 17 yaşında olduğuna inanabilir miydiniz acaba?

Levent'te bir estetik kliniğinde görevli bir uzmanla görüştüm.

Dinlediklerime inanamadım:

" 14 - 15 yaşında kızlar, ana babalarından habersiz gelip kaşlarını kaldırmak, fazla yağlarını aldırmak, selülit tedavisi yaptırmak istiyor " muş.

Geçenlerde bir kız elinde Angelina Jolie ' nin fotoğrafıyla gelmiş ve " Bunun ki gibi dudak istiyorum " demiş.

18' lik bir lolita da göğüslerini büyütmesi için yalvarmış.

" En büyük istekleri " neymiş biliyor musunuz?

Zara'nın ya da Diesel' in 34 bedenine sığmak...Bunun için yarışıyorlarmış: " Çünkü televizyonda gördükleri mankenler 34 beden giyiyor. Onu giyebilmek için 44 kilo kalmaları lazım.

Bunun için resmen aç geziyorlar. Gün boyu yedikleri, bir kase yoğurt, iki tas salata, sigara, kahve ve kola... 500 kaloriyle yaşamaya çalışıyorlar. O yüzden vücutlarında demir, sodyum eksikliği var.

Yanlış beslendikleri için vücutları hızla deforme oluyor, müdahale için de bize geliyorlar. "

Uzman, bunun son 3 yılda gözlenen bir " patlama" olduğunu söylüyor:

"Ben de anneyim, 18'lik ' lipolu ' (yağ aldırmış) kızları görünce dehşete kapılıyorum.

Biriktirdiği 300 - 500 milyonla gelip; ' Dudağımızı şişir' diyenleri ' Bırakın dudağınızı da gidin kafanızı şişirin' diye geri yolluyorum. "

Genelde üst gelir grubundan hastaları bulunan bir jinekoloğun gözlemleri daha da çarpıcı:

"Genç nüfusta müthiş bir uyanma var " diyor. 17 - 18 yaşlarında lise öğrencilerinin kürtaj için başvurduğunu söylüyor ve bazı gözlemlerini aktarıyor :

Batı'da ergenlik yaşı 16 - 17' den 11 - 12' ye geriledi.

Amerika'da10 yaşa kadar düştü. Genç kızlar annelerinden çok daha erken adet görüyor artık...

Bunun, iklimden beslenmeye kadar pek çok nedeni olabilir ama en önemli nedenlerinden biri " psiko -

seksüel uyarımın artması "...Yani, okulda, çevrede ve özellikle de medyada cinsel teşhirin yaygınlaşması... Baştan çıkarıcı klipler, uyarıcı filmler, cinsellik yüklü diziler, çıplaklığa çağıran reklamlar, beyinde ergenliği erken uyandırıyor, cinselliğin keşfini hızlandırıyor.

Özellikle varlıklı kesimden gençler, lise çağında, özentiyle büyük ve seksi görünme derdine düşüyor. Karşı cinsi de sadece bir seks nesnesi olarak görüyor. Anneleri mi? Onlar da kızlarının ponponlu çorapları ve lastik ayakkabılarıyla genç görünme çabasında...

Küçükler büyük, büyükler küçük görünmek için yarışıyor adeta...

Kimseyi suçlamayalım; bu tablo bizim eserimiz:

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkeden ne bekliyordunuz ki?

Kafasını çalıştıranların kafasını koparırken, kalçasını çalıştıranları baş tacı eden bir toplumda nasıl çocuklara "

Göğsünü değil, kütüphaneni büyüt " öğüdü verebiliriz ki?

Yasak çare değil... Beyin faaliyetine itibar kazandırmaya ve öncelikler konusunda topyekün bir hesaplaşmaya ihtiyacımız var.

Bu toplum nereye gidiyor sizce..

CAN DÜNDAR

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:57 ----------

yüzyılımızın pazarlama ve reklam sektörü,insanların ihtiyaç duymadığı ürünlere; reklam filimleri ve pazarlama oyunları ile satınalma isteği yaratmakta.Oluşturulan bu tüketim toplumunu bir nasıl elde tutarız,satınalma devamlılığını nasıl sağlarız sorusuna,sinema yıldızları,popstarlar,futbolcular ile halledildikten sonra...ekranlarda görünen bu küçük ilahçıklara tapan ve idol kabul eden yığınlar zaten keklik gibi sistemin bir parçası olmuş oluyor...Birde şu angaryadan icad edilen özel ve güzel günler yokmu,neye ve hangi amaca hizmet ediyor bu günler,sordunuzmu kendinize...Bundan 20 yıl önce hiç babalar günü,sevgililer günü,anneler günü vs. gibi şeyler varmıydı...
Etkisi enfazla Kadınlarda görülürki,incik boncuk satınalma saplantısı,sürekli çiçek böcek gibi hediye beklentisi içinde olmaları,çeverelerindeki reklam afişlerinde,gazetelerde,ekranlarda şartlandırılmış ve yönlendirilmiş olmalarından kaynaklanıyor...
Sanırım bizim gibi sınırlı bütçeye sahip bireyler için; kadınlarımızın bu sınırsız istekleri bizleri çileden çıkartmaya yetiyor :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:30 ----------

ADAMSINN :cat::cat::thumleft:

Can Dündar çok iyi tespitlerde bulunmuş.

Yanlış anlaşılmasın ama kendimce yaptığım bir tespit, 1986'dan sonra doğan arkadaşlarının büyük bir çoğundan korkulması gerektiği, erkek olsun bayan olsun farketmiyor. çok yüzeysel ve maalesef boş yetişen kuşaklar geliyor :pale:

Tabi buraya mesaj atanlarımız işin makarasında (bende dahil). kim ne derse desin ben bir ömrün yalnız geçirilebileceğini düşünmüyorum :cat:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Teslim olun beyler.
Kazanamazsiniz.:)
Kadinla kavga eden erkegin hali,tavukla fikir tartismasina giren solucana benzer.
isiniz bir gaga darbesine bakar.:cherry:

nikah kıyılırken söylenebilecek en anlamlı cümle
"winter is coming" (bkz. game of thrones)

"karıdan korkmayan kafirdir"
derim çekilirim,

kafirliğin hükmünü sürerim ...

Super Moderator
Yazılanları okudukça şunu paylaşasım geldi:p
274176_700b.jpg

"Neler dönmüş Kamil ya?" da diyesim geldi de, onu yapmıyorum...:)

Kadınlar çok naif ve zeki varlıklar bence...ama bu zekayı çakallık için kullandıklarından onlardan soğuyorum doğal olarak..

birde en sevmediğim kadın tipi zerafetten uzak erkek gibi davranmaya çalışanlar...kadın olmak güzel birşey olsa gerek...hele ki birde güzelsen var ya dünyayı oynat avucunda...

Hababam sınıfı askerde filminde ne demişler? Kadınlara ölüm! Hücuuuuuuuuuuuuum! :p

İşin sırrını kendimce buldum kafam rahat:mrgreen:Abi takmayacaksın...Bundan 4 yıl önce bir kıza aşık oldum(Köpppppekkkklerrrr gibi)...Kız sadece arkadaşız dedi.Sonrası asla yapılmayacak şeyi yaptım,hayatımın en bo...tan hatası.Kızın peşinden deliler gibi koştum.Ne koşmak ama.Sokakta sabahladığımı bilirim.Kızın yüzünden sınıfta kaldım.Nerdeyse okuldan atılıyordum.Part time çalışıp para kazandığım işimden oldum.Sonrası kız bana ilgi gösterir gibi oldu.Beraber alışverişler,sinemaya gitmeler,beraber gezmeler.Tabi benimle eğleniyormuş ben geç anladım.Arkadaşlarım beni öylesine uyarmaya çalıştılar ki(ben kız için arkadaşlarımla kavga ettim)...Sonrası gecenin bir vakti sırf ona laf attılar diye 6 kişi tarafından darp ediliyordum,bıçağın tadına vardım...Vs. vs...Ha sonra ne mi oldu,şere...fsiz bir gün bir zengin zibidisinin BMW siyle gözümün içine baktı ve gitti.Arabanın tekerine lanet ettim...:pr:Şimdi ne mi yapıyorum.Hiçbir kızı kafama takmıyorum.Sadece koluma takıp geziyorum.Eskiden olsa kıza hayatta para verdirmezdim.Şimdi alışverişte kendine ne alırsa parasını kendi verir.Sigara içme derse,sana ne derim mesela...Bir daha asla bir kadının köpp..eği olamam.Kusura bakma kardeş biraz doluyum.Bir şerf...sizden kazık yemek:pr:ASLA KADINLARA FAZLA DEĞER VERME,EMİN OL ONLAR SANA DEĞER VERECEKTİR:wiinkk:Gerçi benimkisi karşılıksız aşktı.Rabbim kimseye karşılıksız aşk vermesin...
Katılıyorum bu kızlara fazla değer vermemek lazım.Bakıyolar kendileriyle ilgilenen birini gördüler mi hemen biyerleri kalkıyo.Kafana takmayıp, koluna takıp gezmeklede en iyisini yapıyosun :cat:

Yazılanları okudukça şunu paylaşasım geldi:p
274176_700b.jpg

Bu çok komikmiş :D

Version - B
A prince asked to a beautiful princess:"Will you marry me?"
The princess said: "No"
And the princess lived happily ever after;
-rode motorcycles, dated mature men -to whom other princesses said "no":D, went to neat bars where she could listen to country music in peace, drank beer-tequila-vodka-wine,
never started the washing machine for anybody who never ever learned how to start it, affordeed a cleaning lady to do the hausework and never heard any complaints about squandering from a guy that never touched a detergent, drank the milk from the box and burped freely, went to rock concerts and tours with or without her firends, kept her apartment and bought new hauses/cars - became rich, never got cheated on while working or doing housework or looking after a baby(they're cute though), all her -married or unmarried- friends thought she was fucking cool as hell... &never fucked unwillingly!

:queen: :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar