Kadın sürücüler pek mi bir emanet duruyorlar?

Kadın sürücülere dikkat ediyorumda motosiklet üzerinde emaneten duruyorlar, bi rahatsızlar, pek bir aitsizler motosiklete karşı, sizler ne düşünüyorsunuz?

Motosikleti
Dl650vstorm
çok bela bi polemik başlatmışsın diyorum:mrgreen:

aa öle deme canavarın üstüne kelebek konmuşlar gibi pek bi tatlı oluyorlar :p

beyler yorum yapmaktan korkmayın yaw, kötü bişi demedimki, sadece erkek gibi durmuyorlar üstünde motosikletin.. belki bana öyle geliyodur ne bilim..

Arabada da öle duruyorlar ama bize ne ki bundan. Nasıl istiyorlarsa öle dursunlar :mrgreen:

beyler yorum yapmaktan korkmayın yaw, kötü bişi demedimki, sadece erkek gibi durmuyorlar üstünde motosikletin.. belki bana öyle geliyodur ne bilim..

bu çok doğal değil mi :queen: erkek gibi duramazlar çünkü bayanlar... bu arada sen motor üstünde her an taciz edilme riskiyle sür bakalım ne kadar rahat olabiliyosun onun üstünde görelim... konuşturmayın beni yaw....:pr:

Emaneten duruyor dediklerinin kaza yapma ihtimali "erkek" gibi kullananlardan cok cok daha az. bati ulkelerinde ozellikle bayan suruculere o yuzden erkeklerden daha ucuz kasko verilir.

Belki de "erkek" gibi kullanmak cozum degil de, "insan" gibi kullanmak lazim.

bence gayet sağlam duruyorlar motosiklet üstünde..
Ve birşey dikkatimi çekti tanıdığım bayan motosiklet sürücüleri arbayı da gayet güzel kullanıyorlar..
Acaba her güzel araba kullanan motosiklet,her motosikleti güzel kullanan bayan arabayıd a güzel kullanabilir mi .. doğru orantımıdır bu :p

bati ulkelerinde ozellikle bayan suruculere o yuzden erkeklerden daha ucuz kasko verilir.

Kalın yer hariç dediklerine sonuna kadar katılıyorum çok da güzel demişsin.

Fakat Avrupa ya da Amerika'da kasko ile ilgil böyle bir uygulama duymadım. Ayrımcılığa girer çünkü. Erkek ve kadınlar aynı düzeyde kasko primi öderler. Bu böyle olmazsa önünü alamayacakları durumlar da ortaya çıkabilir bu da işin öbür yüzü.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bazı bayan sürücüler gerek araba gerek se motosikleti kendinden bi parca olarak göremiyolar bu yüzden tedirgin kullanıyolar..

ama bazıları ben den bile güzel kullanıyolar mesela
geçen tubişe rastladım yetişemedim bile hatun süper motor sürüyo valla imrendim..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok bela bi polemik başlatmışsın diyorum:mrgreen:

hem de ne bela.. tekrar tekrar teorilerimi yazamayacağım..

ama ayda bir bu kavga tekrar başlamadı mı olmuyor.. bize düşen kenara çekilip seyretmek gene :)

Fakat Avrupa ya da Amerika'da kasko ile ilgil böyle bir uygulama duymadım. Ayrımcılığa girer çünkü. Erkek ve kadınlar aynı düzeyde kasko primi öderler. Bu böyle olmazsa önünü alamayacakları durumlar da ortaya çıkabilir bu da işin öbür yüzü.

Kasko fiyatlandırması istatistik işi, bayan az kaza yapıyosa ucuza alır. Kim takar ayrımcılığı onu bunu...

Son düzenleme:
Kalın yer hariç dediklerine sonuna kadar katılıyorum çok da güzel demişsin.

abi google'da car insurance for women diye bir ara...

Sonucta kasko sirketleri her gruba gore farkli istatistik tutuyor ve ona gore fiyat belirliyor. Motosiklet forumunda yazdigimiz icin soyle soyleyeyim, ozellikle 21 yasinin altindaysaniz Avrupada bir motosiklet kaskosu almayi deneyin bakalim kac para isteyecekler.

Ya yeter bu bayanların sızden cektıgı nedır :silent: Her 2 gunde bır bole topıc acılıyor artık sıkıcı oluyor...

:cat: aynen boyle :rendeer:

bu çok doğal değil mi :queen: erkek gibi duramazlar çünkü bayanlar... bu arada sen motor üstünde her an taciz edilme riskiyle sür bakalım ne kadar rahat olabiliyosun onun üstünde görelim... konuşturmayın beni yaw....:pr:

bıde aynen bole dur bakım nasıl durcan ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar