- Konu Yazar
Kadın sürücülere dikkat ediyorumda motosiklet üzerinde emaneten duruyorlar, bi rahatsızlar, pek bir aitsizler motosiklete karşı, sizler ne düşünüyorsunuz?
çok bela bi polemik başlatmışsın diyorum:mrgreen:
beyler yorum yapmaktan korkmayın yaw, kötü bişi demedimki, sadece erkek gibi durmuyorlar üstünde motosikletin.. belki bana öyle geliyodur ne bilim..
Belki de "erkek" gibi kullanmak cozum degil de, "insan" gibi kullanmak lazim.
bati ulkelerinde ozellikle bayan suruculere o yuzden erkeklerden daha ucuz kasko verilir.
Pınarrr Tuğbişş vs vs ayak seslerlini duyar gibiyim![]()
çok bela bi polemik başlatmışsın diyorum:mrgreen:
Fakat Avrupa ya da Amerika'da kasko ile ilgil böyle bir uygulama duymadım. Ayrımcılığa girer çünkü. Erkek ve kadınlar aynı düzeyde kasko primi öderler. Bu böyle olmazsa önünü alamayacakları durumlar da ortaya çıkabilir bu da işin öbür yüzü.
Kalın yer hariç dediklerine sonuna kadar katılıyorum çok da güzel demişsin.
Fakat Avrupa ya da Amerika'da kasko ile ilgil böyle bir uygulama duymadım. Ayrımcılığa girer çünkü. Erkek ve kadınlar aynı düzeyde kasko primi öderler. Bu böyle olmazsa önünü alamayacakları durumlar da ortaya çıkabilir bu da işin öbür yüzü.
bu çok doğal değil mi :queen: erkek gibi duramazlar çünkü bayanlar... bu arada sen motor üstünde her an taciz edilme riskiyle sür bakalım ne kadar rahat olabiliyosun onun üstünde görelim... konuşturmayın beni yaw....r: