cruiserer' Alıntı:
piyade' Alıntı:
selam arkadaşlar:Ben bir jinlun 150 kullanıcısıyım,benim ilk motorumdur.Motor um şu anda 845 km de ben diger kullanıcılar gibi vibrasyon sorunlarını çok yaşadım sonra yeni gelen vibrasyon dişlisini servis taktı yanlız çok farketmediğini belirtmek isterim benim aklıma daha önce teknik konular forumunda okuduğum "kauçuk pulların motor birleşim civatalarına eklenmesi " ne kadar yarar sağlar fikirlerinizi öğrenmek isterim.Ayrıca izmir deki jinlun cu arkadaşlarla tanışmak ve motorların sorun ve olabilecek sorunları hakkında bilgi alış verişi yapmak istiyorum.
piyade, dişli değiştirme işlemi motorun hızına mutlaka pozitif etki yapmıştır. Ancak 5. viteste çekiş düşmüş olmalı. Hıza pozitif çekişe negatif etkisi ne kadar oldu öğrenebilir miyim acaba? Benim motor şu an 70km/h'i geçmek istemiyor hiç (henüz rodaj bitmedi), değişiklikten sonra 80-90 mı oluyor? Bu aralar bende değiştirmeyi düşünüyorum da o bakımdan. Cevaplar için şimdiden sağol.
Cruiserer kardeş,tam anlamadım .Senin motormu gitmek istemiyor,yoksa rodajı dolamdığı için sen basmak mı istemiyorsun. :sunny:
Benim motor iki haftalık,henüz 360 km de.Bende rodaj nedeni ile zorlamak istemiyorum.ama şunu söyleyebilirim 80km lik hızı çok rahat buluyor.Bir kez farkında olmadan 100 e çıkmışım ama hemen yavaşladım

bilerek yapılan bişi değildi.
70-80 üzerinede fazla çıkmamaya uğraşıyorum.Ayrıca bu motorda yüksek hız uyarı sistemi var :cherry: .80 km lik hıza ulaştığımda ayaklırdaki titreme başlıyor,hızımın yükseldiğini farkedip yavaşlıyorum.Nasıl ama :rendeer: :rendeer:
Bence dişli olayı titremeyi kesecekse takılabilir,Fakat hız konusunda şimdilik bir takviye ihtiyacı görmedim (Rodaj dolana kadar)