Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar..
nihayet jinlun u almaya çok az kaldı..:cherry:
jinlun 250 için servis öncesi kontrollerimde dikkat etmem gereken noktalar olabilir mi?? (motor sesi, görüntü, denge, fren vb..)
yoksa dooru servise götürmek mi gerekir.. ??
daha açık anlatırsan daha mantıklı cevaplar gelecek sıfırmı alacaksın zaten sıfır aldığın motoru niye direk servise götüresin.....
ha dersenki ben şirketin koyduğu yağa güvenmiyorum git sadece iyi bir yağ ile mevcut yağı değiştir zaten kullanma klavuzunda kaç km sora servise gidecdeğin yazar........ önce bi jinlun sayfasını oku bak aklında hiç bir soru işareti kalmayacak
aşağıda ki linki iyice bir oku
artık jınlun diye birşey kalmadı...paranı çöpe atma aga...o paralar ne şartlarla kazanıldı...1000 lira jınluna verirsen iki elim yakanda olsun mahşerde...daha sağlam modellere yönel aga...çakma çapırlara bulaşma...başına iş alırsın huzurun kalmaz...bu kadar açık ve nnet yazıyorum...en azından bilindik markaların çapırına bak...mesela Bisan roadstar 250 yi incele...sonra bana dua et...