Honda servisle konuştum bugün jantta onarım yapılmanın sağlıklı olmayacağını, değişimin daha faydalı olacağını söylediler,doğal olarak, fiyatını sordum ve orada ip koptu.Cbr 650F sadece bir adet ön jantı tamı tamına 5200 lira, götürüp düzeltim yapılıyorsa baktıracağım bu kadar uçuk bir fiyat beklemiyordum açıkcası fiyatı söyleyen adam bile şaşırdı.Jantlarınıza iyi bakın arkadaşlar, bu tutanak tutturup bir şekilde belediyeye yada sorumlulara ödetme durumu nasıl bilmiyorum hiç fakat bu rakamı bir janta veremem mümkün değil.
Bende anlamadım bu nasıl fiyat yahu Honda bu, ki gerçekten 270 dolarlardan bahsediliyor düpedüz soygun.Orjinal/değişim istememin sebebi ülkedeki usta/tamirci profiline güvenememem malesef çoğu zaman olumsuz olaylar yaşadım mutlaka iyi ustalar da vardır ama bana pek iyisi denk gelmedi, bu da araba gibi değil ki hayatımız bağlı sonuçta yüksek hızlara çıkılacak sürekli bir stres yaşamak istemiyorum o yüzden değişimden yanaydım. Tavsiyelere uyup bir yerde düzelttireceğim,Ankara içi güvenilir iyi bir usta varsa tavsiye ederseniz memnun olurum, es kaza daha ağır hasar alsa bir şekilde kullanılmaz duruma gelse bir motosiklet parası vereceğiz demek ki tek bir janta işe bak.
Teşekkürler arkadaşlar tekrar bu konu benim adıma faydalı oldu çok daha fazla kafaya takardım bu mevzuyu, umarım kimse yaşamaz ama olursa da yol gösterici olur belki.
Hocam internette okuduğum kadarıyla bazı kişiler yapmış bunu aslında mantıklı bir seçenek eğer tamir kısmı güven vermezse böyle bir şey yapabilirim yalnız verdiğiniz sitede Türkiye'ye gönderim yok olarak gözüküyor , Ebay üzerinde de bulamadım daha detaylı araştırırım. Teşekkür ederim.Yurt disindan ismarlamak mumkun olmaz mi?
Siz Honda servise mi götürdünüz, onlar mı 300 lira düzeltme istediler?Bu hafta içinde tamirciye götüreceğim bakalım ne diyecek.Ben dün gittim 300TL'ye düzeltiriz dedi benim jantı gözle anlaşılmıyor bile neredeyse yamukluğu ısıtıp düzelticez üstüne boya atıcaz falan dedi kalsın dedim lastikçiye gittim bi sıkıntısı yok bu kadar yamuğun falan dedi ben üsteleyince çekiçle düzeltti arasına kumaş koyup para da vermedim :mrgreen: Lastikçi hiçbir sıkıntı olmayacağını söyledi yüksek hızda vs vs tamam dedim seninkini çekiçle düzeltebilirler mi bilmiyorum da bi lastikçiye sorsana.