- Konu Yazar
Arkadaşlar biraz acil bir sorum var,yaklaşık 50 km/h girdiğim çukur neticesinde ön jant yamuldu kullanmanın sıkıntısı olur mu ne yapmak lazım?Lastikte havasında vs. problem yok.Motor Cbr 650f
Yavaş şekilde geri götüreyim o zaman ,yarın yaptırırım bir şekilde.Teşekkürler cevaplarınız için.
oncelikle gecmis olsun,
Arkadaslar ogrenmek istedigim bir konu var,iyi denk geldi.
Simdi bu arkadasimiz karayollarinin bir kusuru neticesinde jantini yamultuyor,trafige gidip rapor tuttursa ve mahkemeye verse zararini karsilamak zorunda degiller mi ?
Allah korusun bu cukura girip kaza yapsa nolucakti ?
hakkinizi arayin derim..
Eve getirince tekrar baktım herhangi bir hasar, balon vs. gözükmüyor , disklerde de görebildiğim bir yamukluk yok.düzeltiyorlar.
lastikte hasar var mı?
Teşekkür ederim şu an bende bu konuyu araştırıyorum, fotoğraflarla birlikte şikayette bulunacağım azından üstünü kapatsınlar aylardır yolun ortasında duruyor, normalde biliyordum çukurun olduğunu ama önde araç olunca kestiremedim.oncelikle gecmis olsun,
Arkadaslar ogrenmek istedigim bir konu var,iyi denk geldi.
Simdi bu arkadasimiz karayollarinin bir kusuru neticesinde jantini yamultuyor,trafige gidip rapor tuttursa ve mahkemeye verse zararini karsilamak zorunda degiller mi ?
Allah korusun bu cukura girip kaza yapsa nolucakti ?
hakkinizi arayin derim..
Fotoğraflardan tam anlaşılmıyor ama sizinkinde de eğrilik var mutlaka kontrol ettirin derim.Ben de 1 kere çukura girdim tesadüfen 2 gün önce motoru yıkarken fark ettim. Fotoları çekerken bulamadım bi türlü yamulmayı mesela, 650f bu arada benim motor da. Lastikte tam 58 yazan yerde milimetrik yamulma var ya da ben öyle sanıyorum boş vakit bulursam baktırcam bi lastikçiye inşallah. Şimdi yeni üstünden indim herhangi bi sıkıntı yok motorun dengesi vs. Önerisi vs olan var mı sıkıntı yaratır mı acaba?
Servise götürmek daha mı güvenilir olur bilemedim bende.Basit bir tamir işini şişirirler diye korkmuyor değilim.valla motor jantları fiyatlarını bilmiyorum ama pahalı olucağını sanmıyorum.canından değerli değil heleki 600 küsür cclik bir motor için tamire bile verme derim.direk yeni ön jant al derim eskinide bir yerde okut tamir idi rot balanstı vs hiç o işe girme bence
valla motor jantları fiyatlarını bilmiyorum ama pahalı olucağını sanmıyorum.
https://www.bikebandit.com/oem-parts/2016-honda-cbr650f-front-wheel/o/m157881sch946590
6 numaralı parça jant ve rulmanlarını gösteriyor. Fiyatı da 275$. Vergi + işçilik derken 2000TL'ye gelir.
geçmiş olsunServise götürmek daha mı güvenilir olur bilemedim bende.Basit bir tamir işini şişirirler diye korkmuyor değilim.