İzmit Karamürsel'de CBF 150 ve Köfte Kurultayı

Kocaeli İl Temsilcisi
biliyorum konu ile alakasız olduğunu...seninle telefonda konuşmuştuk ya..o zaman söylemiştin metehan geldi diye...

ayrıca senden haber bekledim ama gerçekten durumum olmadığı için çok bekleme şansım yoktu...ilanın yayınlanmasından sonra 3. günün sonunda sattım..ilk ciddi olana verdim motoru..ben olsam o motoru 3 gün bile bekletmez alırdım..çok bile durdu ilan...
motoru alan arkadaşta bu siteden..uygun bir fiyata verdim..güle güle kullansın..benden daha çok ona yarasın..Allah kaza bela vermesin inşallah...

hayırlısı olsun samedim senin için nasip kısmet bende biradere kızdım adam motor arıyo bütün işi sırtıma yıkıyo :) hem düzgün motor bul bana diyo hemde ne arayıp ne soruyo :) sağlık olsun birader derdine yansın artıkın :) harbiden düzgün motordu bilader yavvv valla güle güle kullansın alan arkadaş sanada hayırlısı olsun agam umarım sıkıntılarını bir nebze hafifletmiştir, çok sıkışmadıkça ben mal satma taraftarı değilimdir fakat allah kimseyi namerde muhtaç etmesin , allah sağlık versin...

---------- Post added at 09:31 ---------- Previous post was at 09:27 ----------

yarasın banstara, metehan formunda düşüşmü var ne? kask harici koruma yok yaz gelince bumudur? hani acemi motosikletçiyim ya ondan sordum.

aman diyim arkadaşım o gün rüzgar bile kavuruyordu valla korumaları dizlikleri montları attık çantalara ufak ufak kıyı kıyı kıyı yürüdük , sen yinede hocanın dediğini yap yaptığını yapma :cherry:

---------- Post added at 09:33 ---------- Previous post was at 09:31 ----------

Ah Karamürselde olsaydım o tarihte ben kaçırırmıydım bu buluşmayı beee

alperim sen daha dönmedinmi mübarek dükkanda sürekli başka bir arkadaş görüyorum aklıma gelmedin de değil valla allah kalbimi biliyor ya :)

---------- Post added at 09:35 ---------- Previous post was at 09:33 ----------

mete gangam... burdan sana sesleniyorum keser döner sap döner bir gün bu devran döner...:cherry:

güzel bir gün olduğu yüz ifadenizden bellii sen ol irfan olsun ikinizde kaynaşılmayacak anlaşılmayacak insan değilsiniz.... bu günlerin bu anıların değerini bilin...:cat::cat::cat::cat:

sağolasın ramazanım artık ramazandan sonra akarız bi taraflara dostum ramazanda ayında , kimse bana elleşmesin :)

beraber gittiğimizde sürekli yalova çınarcık,irem köftecisi......ezberledik la artık güzergahı

kendin gidince böyle ....seni esefle kınıyorum:p

amammm orda olmak varmış vallahii.....siz değerli dostlarla..

Ulen ayıcık aslında sanada geleceğidim...ama numaranı kapamışın ulaşamadık bak daha hayırlısı oldu piyanist argedeş bizi gezdirdi...

konuyu ve fotoğrafları görmeden önce olaydan haberim vardı...ama bana haber verilmediği için acaip kızdım..:p
hemen gittim ybr yi sattım bende....:pl:

artık ybr yok..diğeri ile yada mahalle arası-çarşı dolaşımında bisiklet ile araba ile idare edeceğim...

bu arada 1 kg köfte filan deniyor ama İrfanın tabağında 3 (üç) adet,Metehanda ise 850 gr köfte gördüm...:queen:

işin esprisi bi yana güzel olmuş kanka...bende haftasonu memleketten döndüm ve 1 haftadır çalışıyorum...gelebilirdim aslında...ama biraz önce yazmış olan mezit kişisi gelirde 5 kilo köfte yetmez diye de düşündüm yani...:pl::pl:
gelirdi çünkü ben onu gider alır getirirdim...nasılsa kilo problemi olmayan mezit sen ve ben 5 kilo yesek ne olurduki??:p

nasip...önümüzdeki günlerde kuzu yemek ümidiyle......(yazarken bile ağzım sulandı bea...:queen:)

Abi inan zabahınan ben sizin mesajlara tek tek cevap yazdım ama nasıl oldu hepsi yalan olmuş...ya da gönderdim sandım entıra mı basmadım acep...:silent:

demek izin bitti iş güç başladı bi sağlık muhabbeti yazdın geçmiş olsun ybryide okutmuşun var bi durum herhalde...valla ybryi satacağına öteki abisinden kurtulaydın yav...hyırlısı olsun...bu köfteler başka köfteler...harika gerçekten....

Polemiklerden uzak gezilerin dingin ve huzurlu insanı ex-banstar; eline sağlık ta, az ye yahu biraz, ömründen gidiyor.

Gezilerin dingil insanıyım...:p ye iç yan gel yat osman değil ki aga it gibi çalışıyorum inan...

ah

metehan sürprizi birden bire çıktı tombaladan çıkar gibi :) eeeeee tekkeyi bekleyen çorbayı içer aga, adam gaz basmış bizim için , hatır sayıp telefon açma inceliğini düşünmüş sağolsun , çok ters bir zamanda yakalanmış olmama karşın böyle güzel adama gelde kuzu söyleme yani :)

demi ama darısı sizlerin başına inşallah ... mezit efendi bu sözüm bir parçada sanadır ustacım ayıboluyor bak yalova 2 adım yer :p

Aynen böyle oldu Samet Başkan daha Karmürsele gelmeden hiç bir çağrımı farketmediler ethemle irfan...Karamürsele geldim tesadüfen işleri bitince tele bakıyorlar ve 15 dakka sonra yanımdalar...

metehan ağabey yav numaranı ver bana..
adam bi konu açar gidiyorum varmı gelecek diye:(
ahh yav kaçırdık yine....
tüm güzel insanlar oradaymış:(

aga ben numaranı laydedem senin...bi durum olursa ararız...:) yalnız gezmekde çok güzel lan...:p

Ah Karamürselde olsaydım o tarihte ben kaçırırmıydım bu buluşmayı beee

Aga sende telini yazsana kaydedeyim vesileyle...

yarasın banstara, metehan formunda düşüşmü var ne? kask harici koruma yok yaz gelince bumudur? hani acemi motosikletçiyim ya ondan sordum.

Ooo başkan yazın benim format bu napim ..sen hep nizami ol imamın dediğini yap yaptığını yapma...:queen:

Vay be metehan abi sen kalk Gölcüğe gel Burger Kınge uğrayıp şu kardeşine bakma eyvallah abi tamam biz buralardayız haberin olsun :D

valla ordamıydın hacı...ulen valla dolandık oralarda ..:king:

Bi an için köfteleri göremicem sandımdı :cherry: ama sona saklamışsın bu arada yüz ifaden neden sertleşiyo o kaskı takınca kasktamı varki bi keramet:silent: tebrikler güzel bi hafta sonu değerlendirmesi lakin yaz geldi geçiyor biz hala alamadık CBF cuba talim orası ayrı :pr:

aslında senin de standart bir yüz ifaden böyle...bu hususta bir belgesel izlemiştim...yani yüzyıllar insanoğlunu bu refleksi gösterir olmuş...aslında çoğumuz asık surat tabir edilen ifadeyi hep taşıyoruz...köftesiz bir dünya düşünemiyorum abe...

aga senin kadar köfteci birini daha tanımadım.:queen:güzel gezi güzel dostluklar ve paylaşım.hepinize selam olsun.:thumleft:

bak sen köfte ısmarlamadığın için Adanaya bir daha gelmiyorum...:p

mete gangam... burdan sana sesleniyorum keser döner sap döner bir gün bu devran döner...:cherry:

güzel bir gün olduğu yüz ifadenizden bellii sen ol irfan olsun ikinizde kaynaşılmayacak anlaşılmayacak insan değilsiniz.... bu günlerin bu anıların değerini bilin...:cat::cat::cat::cat:

Ramço ben seni unutmadım aga senin durumlar nanay olunca ses etmek istemedim yav...haybeye masraf yapma diye...

hay
sen yinede hocanın dediğini yap yaptığını yapma :cherry:

[ ramazanda ayında , kimse bana elleşmesin :)

tesadüfe bak bu kelamı ben az önce kullanmıştım...aynı şeyi düşünmüşüz yeminle...

elleşme dediği İrfan ramazanda fırında patronla döt döyte yanyana çalışacak ve daha fazla ekmek çıkaracağı için sinir stres başlar yani...

beraber gittiğimizde sürekli yalova çınarcık,irem köftecisi......ezberledik la artık güzergahı

kendin gidince böyle ....seni esefle kınıyorum:p

eee aga bu tarife bana özel tarife...ama var ya ganga böyle bir köfte tadı yok...gerçekten çok farklı...böylesini yemediniz...oralarada gidecez inşallah...manzaralar süper aga...hem yakın bize Karmürsel..Çınarcıktan yuvacıktan gına geldi la...bu sefer ki ambans farklı olacak...

ELİNİZE SAGLIK GÜZEL OLMUŞ

eyvallah usta...

Abi valla bi evimin önünden geçmemişiniz:) kocaeli/gölcük ford un orda oturuyorum bızde arkadaslarla sureklı ıhsanıye uzerınden koy yollarından kız derbente kofte yemege gıderız cok guzel yerler birde izniğin oralarda keramet dıye bır yer var gol gıbı bıyer orayada gıtmenızı tavsıye ederım yuzmeye:)

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
hacı ortada buluşturcak bir rotaya ne dersin banada hiç kuzeye çıkmak nasip olmadı,çanakkaleye filan gittim ama bursa tarafına hiç ilişmedim en uzak nokta soma olarak kaldı :) orta bir noktada bir köfte şöleni yapsak nasıl olur?

:cherry: tolgacım o kadar güzelliğin içinden ayakkkabılara mı takıldın kardeşim:cherry:

eeee dost başa düşman ayağa bakarmış :p:cherry: şaka şaka :cherry:

öyle abi hoşuma gitti :) aslında o ayakkabının derisi kırmızı reebok işaretininde siyah olanını alacaktın motorla aynı olurdu :)

Kocaeli İl Temsilcisi
öyle abi hoşuma gitti :) aslında o ayakkabının derisi kırmızı reebok işaretininde siyah olanını alacaktın motorla aynı olurdu :)

valla helal olsun sana kardeşim ne göz varmış yavvv sende :cherry: markasını nerden çaktın bilader :) inan bana rengine yaz olduğu için güneş çekmesin diye bayaz olmasına karar verdim fakat motosikleti hiç düşünmedim kardeşim :) rahat olsun ayağıma olsunda çokta takılmam öle şeylere :)

:cat::rendeer:

Abi valla bi evimin önünden geçmemişiniz:) kocaeli/gölcük ford un orda oturuyorum bızde arkadaslarla sureklı ıhsanıye uzerınden koy yollarından kız derbente kofte yemege gıderız cok guzel yerler birde izniğin oralarda keramet dıye bır yer var gol gıbı bıyer orayada gıtmenızı tavsıye ederım yuzmeye:)

Aga bi telefon ver de kaydedelim o zaman yav denk gelirsek sende katılırsın...ne dersin...abi ben göletde falan asl ayüzmem ama...sakat valla...

irfan abi ayakkabıların güzelmiş :)

ikon yav İrfan...:p

hacı ortada buluşturcak bir rotaya ne dersin banada hiç kuzeye çıkmak nasip olmadı,çanakkaleye filan gittim ama bursa tarafına hiç ilişmedim en uzak nokta soma olarak kaldı :) orta bir noktada bir köfte şöleni yapsak nasıl olur?

Aga ben kısmetse baryamda İzmirde olucam...1 hafta tatil...kuzeyi güneyi boşver ben oraya geldiğimde İzmirde ol yeter...:p

Kocaeli İl Temsilcisi
Aga bi telefon ver de kaydedelim o zaman yav denk gelirsek sende katılırsın...ne dersin...abi ben göletde falan asl ayüzmem ama...sakat valla...

ikon yav İrfan...:p

Aga ben kısmetse baryamda İzmirde olucam...1 hafta tatil...kuzeyi güneyi boşver ben oraya geldiğimde İzmirde ol yeter...:p

mete valla gölet işini kaale alsan iyi olur ama senin girmeni tavsiye etmem aga su seviyesini yükseltip çoluğu çocuğu boğarsın oralarda :cherry::queen:

görmedende konuşma derim dur arşivde bir resim olacaktı bulayım senin için yaz kış 35 dereceden aşağı düşmez sıcaklığı ve bir gram batak çamur yoktur eğer sakinse fazla kalabalık yok ise dibindeki çakıl taşlarını sayman mümkün gel bi gün seni oraya götürem , hemi mangal yapacak yeri de var geçerken bizim kasaptan küfteleride patlatırız :) , izmire giderken benide yokla belkim izin tarihlerimiz çakışırda vururuz feleğin gözüne :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar