Kocaeli İl Temsilcisi
biliyorum konu ile alakasız olduğunu...seninle telefonda konuşmuştuk ya..o zaman söylemiştin metehan geldi diye...
ayrıca senden haber bekledim ama gerçekten durumum olmadığı için çok bekleme şansım yoktu...ilanın yayınlanmasından sonra 3. günün sonunda sattım..ilk ciddi olana verdim motoru..ben olsam o motoru 3 gün bile bekletmez alırdım..çok bile durdu ilan...
motoru alan arkadaşta bu siteden..uygun bir fiyata verdim..güle güle kullansın..benden daha çok ona yarasın..Allah kaza bela vermesin inşallah...
hayırlısı olsun samedim senin için nasip kısmet bende biradere kızdım adam motor arıyo bütün işi sırtıma yıkıyo
---------- Post added at 09:31 ---------- Previous post was at 09:27 ----------
yarasın banstara, metehan formunda düşüşmü var ne? kask harici koruma yok yaz gelince bumudur? hani acemi motosikletçiyim ya ondan sordum.
aman diyim arkadaşım o gün rüzgar bile kavuruyordu valla korumaları dizlikleri montları attık çantalara ufak ufak kıyı kıyı kıyı yürüdük , sen yinede hocanın dediğini yap yaptığını yapma :cherry:
---------- Post added at 09:33 ---------- Previous post was at 09:31 ----------
Ah Karamürselde olsaydım o tarihte ben kaçırırmıydım bu buluşmayı beee
alperim sen daha dönmedinmi mübarek dükkanda sürekli başka bir arkadaş görüyorum aklıma gelmedin de değil valla allah kalbimi biliyor ya
---------- Post added at 09:35 ---------- Previous post was at 09:33 ----------
mete gangam... burdan sana sesleniyorum keser döner sap döner bir gün bu devran döner...:cherry:
güzel bir gün olduğu yüz ifadenizden bellii sen ol irfan olsun ikinizde kaynaşılmayacak anlaşılmayacak insan değilsiniz.... bu günlerin bu anıların değerini bilin...:cat::cat::cat::cat:
sağolasın ramazanım artık ramazandan sonra akarız bi taraflara dostum ramazanda ayında , kimse bana elleşmesin