İZMİRDEN KİMLER VAR!!!!

G

Guest

yaza daha var. pişelim biraz. ayarlarız turlar
herkese yeni motorlarıyla kazasız belasız tecrübeler

arkadaşlar çok duygulandım bende gelmek isterim ama benim düldül anca 200 km gidebiliyor o kadar ezberlemiş inşallah bir gün gelicem,hepinizi seviyorum :flower:

batucan
freewind
photographist
+mjolminator
ice300
rossi
evrensair
kudo
ozgur72
ytgsaydut
nature57
MoToR (Gelemese bile canlı bağlantı kurarız)

Ya bu arada Pazar günü bizim burada (Urla - Gelinkaya) 5-6 motorlu arkadaş vardı. Siteden olup olmadıklarını bilemediğimden gidemedim yanlarına. Ama çok imrendim çook... :pr:

arkadaşlar; ben yarından itibaren yaz kış özdere'deyim. oraya beklerim. belki bir süreliğine (ADSL durumundan dolayı) sesim çıkmayabilir. o nedenle merak etmeyin. hepinize sevgiler :rendeer: :cherry:

MDler motorlara stcker yaptı ve stickerı gördüğümüzde rahatça onun forumdan olup olmadığını anlıyoruz bizde yapalım mı?

batu bizim stickerlar çoktan yapildi geçen sene ama adminiz :jocolor: çok istememe ragmen vermedi

ha bu arada seferihisarda toplanal1m isterseniz
yada bizim kusadasi ekibi ödemis bozdaga cikmayi düsünüoz bi sekilde bi toplant1 ypal1m arkadaslar e hadiii :cherry:

motoru olmayan arakadaslar olmassa ben arabayla gelirim arabayla gideriz maksat beraber olup zaman geçirmek :thumleft:

batucan
freewind
photographist
+mjolminator
ice300
rossi
evrensair
kudo
ozgur72
ytgsaydut
nature57
MoToR (Gelemese bile canlı bağlantı kurarız)
digitim
UNBEATEN 21

Kimseyi unutmayız birader, sen merak etme... :cherry: :cherry:

Hadi arkadaşlar süper olcak. Güneş, Enduro, Muhabbet falan..Kemal KLE yle mi gitcez??

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende izmirdenim :)

motorsuz bir izmirlide ben varım.motoru almadan motorcuları kazanayım dedim.
umarım motorum olurda aranıza fiziki olarakta katılırım.

konuyu epey önce açtım buraya kadar geldi izmirlilerin hepsi uyuyor buluşan program yapan yok forumda bi ben-gürhun-kanle beraber geziyoruz..onlarda bu ara foruma uğramıyor yaz olduğu için...

Beyler bende 7 Eylülden itibaren izmirli olucam. Evi falan tuttum. Böyle bi tanısma ortamı benim icinde iyi olucak. Motor alamadım henüz ama kafaya koydum yakındır yani. Takipteyim su an. :bounce:

izmir çoğalmış o zaman yakın bi zamanda buluşma yaparız gibi bi koku geliyorrr :flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar