İZMİRDEN KİMLER VAR!!!!

millet herkesin ZAFER bayramı kutlu olsun.
bana yardımcı olurmusunuz.125 cc ve 250 cc lerde İzmir için hondamı,yamahamı? :silent: :silent: :silent:

Dostlar selam:
23 Eylül de ayvalığa gelelim dioduk ehliyet sınavı çıktı.Ya bu tarihin bir hafta öncesi yada 1 hafta sonrası Ayvalığa gelecezz.Haberiniz olsun .Gideceğimiz yerde size takribi 150 km.Toplanın İzmir olarak görüşelim tanışalım

Constantine, hocam o zamana kadar motoru alamazsam senin Jinlun a artcı olurum ama :bounce:

arkadaslar yaklasik 6 senedir yurtdisindaydim allah kismet ederse 3 eylulde oradayim ve ilk isim hemen bir motor almak olacak aynen yurtdisinda oldugu gibi aslen de izmir karsiyakaliyim insallah tanisir gorusuruz ne diyeyimki baska :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkese merhaba, şu anda yeni kayıt oldum. Belli bir süreden beri forum yazılarını ilgiyle okuyordum ancak üye olmamıştım. İzmir'liyim. Suzuki Savage 650'im var ama ileride racing ya da sport-touringe geçmek istiyorum. 2 yıllık motorsiklet sürücüsüyüm. Genel gezi düzenlenirse katılmak isterim. :king:

Arkadaşlar ben de varım.Herkecle tanıştığım için memnun oldum.

Hocam motoru alayım, bide izmire yerleseyim tam olarak 1 haftaya kadar. Yaparıs biseyler insallah. Ben gelirim bi mani cıkmazsa her türlü. Artcı alıcak biri lazım motoru alıncaya kadar :)

Merhaba.. bende Çeşme/izmir'de yaşıyorum.. motorum Jinlun 150 cc Mavi 35AH7806:) farlarımızda yolumuz gibi açık olsun.. izmir yollarında görüşmek üzere.. :king:

selam arkadaşlar bende çeşmedeyim ama izmir için biraz daha var ehiyet sınavına girdim ama daha sonuçlar açıklanıp ben ehliyeti alana kadar herhalde ekimi bulacak ama yinede görüşmek isterim doğrusu

bende varım

beyler ben de gelirim bende de aprilla 93 olcak 1 hafta içinde sizlerle görüşmek benim için bir zevk olacak.

beyler bir gezi düzenleyelim derim ama 150 km yi geçmesin güzel havası ve manzarası iyi bir yer olsun siz karar verin :king: :flower:

egelim, ya önce bi buluşsak tanışsak daha iyi olcak daha izmir tayfası tanışamadı...sonrada bol bol gezeriz bende istiyorum...

SELAM ARKDASLAR..BEN İSTANBUL GRUBUNDANIM AMA SUAN GUZELBAHCE/İZMİRDE ASKERİM...EGER HAFTASONU YAPACAGINIZ Bİ BULUSMAYA DENK GELEBİLİRSEM TANISMAK İSTERİM...YOLUNUZ VE FARINIZ ACIK OLSUN..

walla bende gelmek ısterım ama su ehlıyet sonucları bı acıklanmadı bı alalım ole kesın gelırım sımdılık modıfıyelı hussar125 war narlıderedeyım burdakınler bılır ehlıyetıde alım cbr125 se geccem dıkkatlı olun

ben uckuyularda ınonu lısesınde okutorumm hala bısene caktım lıse 1 de son sınıftayım bu sene

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar