İZMİRDEN KİMLER VAR!!!!

selam arkadaşlar

selam.ybr125 sattığımdan beri üzüntülüyüm.500cc bir Motor almak istiyorum aslında ama avrupa sitelerindeki makinaları görünce alasım gelmiyor.Nerde Honda bayicileri kardeşim.Uyanın millet harıl harıl motor peşinde bunlar motor getirmiyorlar ya...(Honda CBF 500 güzel bi makina saygılar)

Hocam tekrar selam. Bi süredir yazamıyordum Ev tasınma durumları is arama derken sonunda izmire yerlestim 3 yoldan bi ev tuttum tanısma ve bulusma olayını ayarlayalım bi ara. Motoruda ilk fırsatta alıcam keeway superlight 150 lik olucak sanırım. Sevgiler izmir den.

arkadaşlar 5 aydan beri kimse tanışmadı mı?
yeni üyeyim ve gördüğüm kadarıyla izmirin 1 organizatörü yok
istanbuldaki arkadaşların gezi fotolarını inceledim harika eğlenmiş görünüyorlar
önümüzdeki baharın ilk ayları izmir olarak bombayı patlatacağız ve müsadenizle de
organizasyonu ben ve arkadaşım erhan üstleneceğiz.
ancak bahardan önce bi kaç tanışma toplantısı düzenlemek istiyorum
ben izmirli olarak herkesin yeterince ilgi göstericeğine inanıyorum
(gerçi batuhan arkadaşımız izmir grubunu birleştirmek için baya bi çalışma yapmış bence birlikte olursak daha iyi şeyler yapabiliriz)
Teşekkürler

_volki_, batuhan değil batucan :p neyse valla sende bişiler yapmaya çalış ama bu izmir grubunda hareket yok nolcak bilmiyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bikehoper
stella, senindemi motorun yok
izmirin neresindensin?

evet motorum yok karşıyaka - bostanlıda oturuyorum

benimde motorum yok karşıyaka - girnedeyim.Ama almak için araştırmadayım.kışa doğru girmemiz,markaları kıyaslayacak çevremin olmaması düşündürüyor.onun için siteye kaydoldum.sen motor almayı düşünüyormusun.arkadaşların arasında fikilerine ve bilgisine güvendiğin kişilere soruyormusun?pahalı japon mu?daha ekonomik çin montajlılarımı?çinlilerin hangisi?
crusıer düşünüyorum ama uzun yoldada 100 km hıza mecbur kalmak istemiyorum.

Costantine, dostum izmirde jınlunin karşıyaka tarafında servis ve bakımı varmı?nerede?memnunmusun?motoru tavsiye edermisin?su soğutmalısı daha iyi diyorlar ne dersin.cevaplarsan tşk.

Ben de İzmir'deyim. :king:

bikehoper,

Jinlun bayi ve servisi bayraklı adliyenin karşısında.

derin, girne veya bostanlı,tarafında varmı?Bu arada adınızmı derin gözlerinizmi?

İzmir'de gittiğim ve bildiğim tek servis bu.

Bu arada nick ve avatar seni yanıltmasın, Derin kızımın ismi, gözler de Evanescence grubunun solisti Amy Lee'ye ait. :)

gözler gerçekten etkileyici.jınlun almayı istiyorum ama yeni bir marka olmasından dolayı korkuyorum.sonuçta motor hevesimin işkenceye dönmesini istemiyorum.su ve hava soğutmalı arasındaki farkları araştırıyorum.(farklı formlardan)fakat hep kısır tartışmaları okumak zorunda kalıyorum.teknik ve faydalı konuları araştırabileceğim bir form veya adres varmı.tşk.şuanda regal raptor sayfasını okuyorum(hep beygir gücü veya hızla ilgili başka birşey yok.)

bayraklıdaki servisten ve faturasından memnunmusun?mondial servisimi yoksa jınlun servisimi?

Ben ilk motorumu alırken (Jinlun) epeyce bir araştırma yapmıştım. Şu anda hem jinlun hem de mondial kullanan biri olarak jinlun'un daha iyi bir marka olduğunu söyleyebilirim. Özellikle "expert" nickli arkadaşımız ki jinlun'u ithal eden ICM makina şirketinin oldukça yetkili bir temsilcisi olduğunu düşünüyorum; hiç bir sorunumuza ilgisiz kalmadı ve çözmeye gayret gösterdi.

Su soğutma olayına gelince, ben çok önemli bir şey olmadığı düşüncesindeyim, ne de olsa çok iyi markaların çok tutulan modelleri hava soğutmalı olabiliyor. Ayrıca su soğutma sistemi motora eklenen artı bir sistem, onun da artı arıza yapma ihtimali ile sorun çıkma şansı daha çok olur diye düşünüyorum. (Arabada klima yoksa, klima arızası da olmaz, gibi)

Ben jinlun'un scooter modelini tercih ettim. Şu an çok memnunum. Servisteki arkadaşlar da arkadaş canlısı kişiler.

Hocam ben Cankaya'da bi Regal raptor bayi buldum. Adam 3900 dedi peşin trafik hariç. Yuh :queen: dedim napıyosun. Maximuma taksik yaparız 12 ay ödersin 3 ayda fazladan ödersin dedi 4600 mü ne oluyo oda yanlıs hesaplamadıysam, dedim cok demiyomusun, Denizli'de 3600-3700 bu motor dedim. Burda böle dedi. Simdi Keeway superlight 150 nin bayisini arıyorum izmir'de bilen arkadaslar PM atarsa memnun olucam :bounce:

bikehoper,
Costantine, dostum izmirde jınlunin karşıyaka tarafında servis ve bakımı varmı?nerede?memnunmusun?motoru tavsiye edermisin?su soğutmalısı daha iyi diyorlar ne dersin.cevaplarsan tşk.
Ben istanbuldayım.motorum 7500 kmde çok memnunum.3 kez ayvalık yaptım döndüm istanbula.İşlerimi burda toplayıp sevgilimi ziyarete gelicem 1 ekim gibi bir aksilik olmazsa.İstanbul trafiğinde bile su soğutmalısına ihtiyaç duymadım uzun yoldada.Ama her jınlun kullanan arkadaşım benim kadar şanslı çıkmadı.

batucan isim yanlışlığı için pardon bence izmir grubunu toplamak için yaklaşık bir ay sonrasına ortak bir tarih verelim gelmek isteyen zaten gelir önümüzdeki bahar ayından itibaren gezilere başlarız önümüzdeki bahar diyorum çünkü şubat mart gibi bir jinlun 150 düşünüyorum

HAYDİ İZMİR TAKIMI KURALIM ARTIK

Bende yeni bir regal raptor bayii gordum. Eski tekel birahanesi var ya ondan hemen iceri donunce bornova otobus duraklarina dogru. Bi gidin bakin isterseniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar