Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar çok duygulandım bende gelmek isterim ama benim düldül anca 200 km gidebiliyor o kadar ezberlemiş inşallah bir gün gelicem,hepinizi seviyorum :flower:
batucan
freewind
photographist
+mjolminator
ice300
rossi
evrensair
kudo
ozgur72
ytgsaydut
nature57
MoToR (Gelemese bile canlı bağlantı kurarız)
Ya bu arada Pazar günü bizim burada (Urla - Gelinkaya) 5-6 motorlu arkadaş vardı. Siteden olup olmadıklarını bilemediğimden gidemedim yanlarına. Ama çok imrendim çook... r:
arkadaşlar; ben yarından itibaren yaz kış özdere'deyim. oraya beklerim. belki bir süreliğine (ADSL durumundan dolayı) sesim çıkmayabilir. o nedenle merak etmeyin. hepinize sevgiler :rendeer: :cherry:
batu bizim stickerlar çoktan yapildi geçen sene ama adminiz :jocolor: çok istememe ragmen vermedi
ha bu arada seferihisarda toplanal1m isterseniz
yada bizim kusadasi ekibi ödemis bozdaga cikmayi düsünüoz bi sekilde bi toplant1 ypal1m arkadaslar e hadiii :cherry:
motoru olmayan arakadaslar olmassa ben arabayla gelirim arabayla gideriz maksat beraber olup zaman geçirmek :thumleft:
batucan
freewind
photographist
+mjolminator
ice300
rossi
evrensair
kudo
ozgur72
ytgsaydut
nature57
MoToR (Gelemese bile canlı bağlantı kurarız)
digitim
UNBEATEN 21
Kimseyi unutmayız birader, sen merak etme... :cherry: :cherry:
konuyu epey önce açtım buraya kadar geldi izmirlilerin hepsi uyuyor buluşan program yapan yok forumda bi ben-gürhun-kanle beraber geziyoruz..onlarda bu ara foruma uğramıyor yaz olduğu için...
Beyler bende 7 Eylülden itibaren izmirli olucam. Evi falan tuttum. Böyle bi tanısma ortamı benim icinde iyi olucak. Motor alamadım henüz ama kafaya koydum yakındır yani. Takipteyim su an. :bounce: