İZMİRDEN KİMLER VAR!!!!

toplantılara gelebilecek kimler var? izmirden toplanırsak kaç kişi gelir?

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
********************I**********************

ben gelirim ama batu satmassan yine :queen: birde pazar yada ctesi günleri olabilir :cherry:

gurhun ve kanle de gelir zaten her hafta görüşüyorum.

Bende varım ama motorum 10 gün içinde gelecek toplantılara katılmak isterim herkese sevgiler

G

Guest

Arkadaşlar benim motor (honda cbr125r) mayıs ortasında gelecek ve ben vitesli kullanmayı öğreneceğim. yani yakın zamanda mümkün olmaz. yoksa tanışmak iyi olurdu

batucan
freewind
photographist
+mjolminator
ice300
rossi
evrensair
kudo
ozgur72

arkadaşlar bu arada ortalığı karıştırıom ama benim de motorum yok :pr: neyse rossi beni alır heralde... :p

ya motor olayı önemli değil maksat tanışalım bi yerlerde oturup bişiler içelim falan.sonra gezi düzenleriz.zaten yaz geliyor çeşme olayına falan gireriz.

Ben Aydın'dayım ama ilerleyen zamanlarda size katılmak isterim. şimdi hem acemiyim hem ehliyetim yok hemde motorum yeni. YBR 125 :rendeer: :rendeer:

bende gelmeyi cok isterdim ama benimde yok ama almayı kodum kafaya istersen istersen
seni alırım arkama

ohoo izmir'den hiç deneyimli biri çıkmıyo bize liderlik yapcak :cyclopsani:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar