İzmir ve Çevresindekiler için 14.12.2025 İzmir Karagöl Programı

Motosikleti
D400
Aynen öyle =)

neyse bi dahaki etkinlik rakı/meze olsun diyeceğim ama içici olmayabilir bazı arkadaşlar. sanırım o nedenle önceki meyhane olaylarında katılım azdı.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
🤫şşş, cagirma, gelecek icine edecek bu basligin da
Adamsa gelmez.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynen öyle =)

neyse bi dahaki etkinlik rakı/meze olsun diyeceğim ama içici olmayabilir bazı arkadaşlar. sanırım o nedenle önceki meyhane olaylarında katılım azdı.
O motosiklet etkinliği olamaz ama; içki ve motosiklet yanyana gelemeyen iki kelime. Motorcuların meyhane keyfine itiraz yok tabi, severiz. (y)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Tek başıma salmazlar beni. Kılıbığım ben.
Ben hanımı ve çocukları gezdirince bir süre motorcu tayfa ile gezmeye izin rahat çıkıyor. :)
Bir de buraları motorla gezerken keşfettim diyorum onları bir yere götürünce, o zaman sornaki gezilere kolay izin çıkıyor. Bu taktiği tavsiye ederim.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Çıkmada sorun yokki, tek çıkamam. Hadi deyince benden önce çıkar yola.

Motosikleti
Hero Dash 125
Bir sonraki etkinlik rakı makı onu geçin. Ortak bir lokasyonda atıyorum Balıkesir gibi, çevre illerden de gelebilecek olanların katılımıyla olsun. Mevsim kış, Balıkesir gibi iç taraflarda hava ve yol durumu kötü ise Çanakkale, Ayvalık gibi bölgelerde de bir şeyler düşünülebilir.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bir sonraki etkinlik rakı makı onu geçin. Ortak bir lokasyonda atıyorum Balıkesir gibi, çevre illerden de gelebilecek olanların katılımıyla olsun. Mevsim kış, Balıkesir gibi iç taraflarda hava ve yol durumu kötü ise Çanakkale, Ayvalık gibi bölgelerde de bir şeyler düşünülebilir.
Bana uyar, sürüşlü bir aktiviteyi tercih ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar