Aynı mesajda birden fazla honda kelimesini kullanınca "bloody marry" misali karşımıza gelecek gibi hissediyorum![]()
Aynı mesajda birden fazla honda kelimesini kullanınca "bloody marry" misali karşımıza gelecek gibi hissediyorum![]()
Hah işte bize böyle önerilerle gelinneyse bi dahaki etkinlik rakı/meze olsun diyeceğim
Adamsa gelmez.şşş, cagirma, gelecek icine edecek bu basligin da
O motosiklet etkinliği olamaz ama; içki ve motosiklet yanyana gelemeyen iki kelime. Motorcuların meyhane keyfine itiraz yok tabi, severiz.Aynen öyle =)
neyse bi dahaki etkinlik rakı/meze olsun diyeceğim ama içici olmayabilir bazı arkadaşlar. sanırım o nedenle önceki meyhane olaylarında katılım azdı.
Eşlerle beraber yapın ben İzmir'e gelirim.Aynen öyle =)
neyse bi dahaki etkinlik rakı/meze olsun diyeceğim ama içici olmayabilir bazı arkadaşlar. sanırım o nedenle önceki meyhane olaylarında katılım azdı.
Eşlerle beraber yapın ben İzmir'e gelirim.
Tek başıma salmazlar beni. Kılıbığım ben.cogunluk bekar ya da o aşamada diye biliyorum ama o da olur![]()
Evli erkekler ikiye ayrilir, kilibik olanlar ve kilibik oldugunu kabul etmeyenlerTek başıma salmazlar beni. Kılıbığım ben.
Ben her ikisini de kapsıyorum.Evli erkekler ikiye ayrilir, kilibik olanlar ve kilibik oldugunu kabul etmeyenler![]()
Sen çıkmak istediğinde haber et.Tek başıma salmazlar beni. Kılıbığım ben.
Ben hanımı ve çocukları gezdirince bir süre motorcu tayfa ile gezmeye izin rahat çıkıyor.Tek başıma salmazlar beni. Kılıbığım ben.
Rakı ortamını apaçi apaçi yapsak daha sağlıklı olur. Yengelerle program da piknik miknik tarzı bir şey olmalı.rakı meze yapalım dedik erkekler hanımcıyım demeye başladı bu ne be![]()
No alkol,bol protein, bol kolestrolrakı meze yapalım dedik erkekler hanımcıyım demeye başladı bu ne be![]()
Sallamiyi alıp ben de geleceğim..Rakı ortamını apaçi apaçi yapsak daha sağlıklı olur. Yengelerle program da piknik miknik tarzı bir şey olmalı.
Bana uyar, sürüşlü bir aktiviteyi tercih ederim.Bir sonraki etkinlik rakı makı onu geçin. Ortak bir lokasyonda atıyorum Balıkesir gibi, çevre illerden de gelebilecek olanların katılımıyla olsun. Mevsim kış, Balıkesir gibi iç taraflarda hava ve yol durumu kötü ise Çanakkale, Ayvalık gibi bölgelerde de bir şeyler düşünülebilir.
Eyvallah.Sallamiyi alıp ben de geleceğim..