İzmir ve Çevresindekiler için 14.12.2025 İzmir Karagöl Programı

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yok yahu ben mantıklı ve de makul bir adamım, mertowski ise arıza :) adam kamyonete yükler gibi Dash'i yüklemiş eşyalarla, bir de sağ ve sol elciklere torba asmış , öyle geldi yanımıza. Allah'tan elciklerdeki torbaları aldık da Lombardo'nun Nc'ye aktardık. :)

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Yok yahu ben mantıklı ve de makul bir adamım, mertowski ise arıza :) adam kamyonete yükler gibi Dash'i yüklemiş eşyalarla, bir de sağ ve sol elciklere torba asmış , öyle geldi yanımıza. Allah'tan elciklerdeki torbaları aldık da Lombardo'nun Nc'ye aktardık. :)
Yahu gidona asılan torba ve malzeme 2 tekerciliğin şanındandır :D Fotoğraflarda 2 kişi görünce Dash'in üstünde; motorun da sınavı buymuş hayatta dedim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yahu gidona asılan torba ve malzeme 2 tekerciliğin şanındandır :D Fotoğraflarda 2 kişi görünce Dash'in üstünde; motorun da sınavı buymuş hayatta dedim.
Bizim de tekel dönüşü sol elciğe 6-7 bira asmışlığımız var da bu huyu alışkanlık haline gelmeden bıraktık. Gerçi motor sola doğru ne güzel yatıyordu hee :)

Motosikleti
Hero Dash 125

Ah o gördüklerin, bir de görmediklerin var. Tura gelenler kırmızı ışıktaki halimizi gayet iyi hatırlar. 🤣

Lavaş ve tombikler sıcaktı. Çantada bir yere sıkıştırsam hamur mu olsunlar. 😜

Motosikleti
Bizim de tekel dönüşü sol elciğe 6-7 bira asmışlığımız var da bu huyu alışkanlık haline gelmeden bıraktık. Gerçi motor sola doğru ne güzel yatıyordu hee :)
Bizim bu tekel bayisi + gidon başlığında komik hikayemiz var anlatırım buluşunca :D

20 Aralık Cumartesi hava güneşli - hanım yok; sizi virajlı köy yollarından Ödemiş'e doğru götüreyim mi?

Benim mobiletin gidonunun üstünde poşet asmak için hilal şeklince bir parça vardı. Buraya çuvallın içinde 2 adet Diyarbakır karpuzu asmıştım. Her bir tanesi minimum 10 kg gelirdi. Gidonu döndüremediğim için düşmüştüm. :D
Aklıma o geldi. Ne acayip işler yapmışız zamanında.

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bizim bu tekel bayisi + gidon başlığında komik hikayemiz var anlatırım buluşunca :D

20 Aralık Cumartesi hava güneşli - hanım yok; sizi virajlı köy yollarından Ödemiş'e doğru götüreyim mi?
Ben maalesef 20'sinde iş amaçlı Efeler'de olacağım ama 21'i Pazar müsaitim. Ödemiş yaparsak Hurşit'te Ödemiş köftesi patlatalım derim.

Motosikleti
Ben maalesef 20'sinde iş amaçlı Efeler'de olacağım ama 21'i Pazar müsaitim. Ödemiş yaparsak Hurşit'te Ödemiş köftesi patlatalım derim.
21i yağmur geliyor. Bir de akrabalar geliyor, onları alacağım 18:30 gibi. :(

Herkes Stelvio Stelvio diyip duruyor. Videolardan baktım. Stelvo virajları Karagöl yolu virajlarının yanında zemzemle yıkanmış gibi kalır. Ayrıca yolda sürüş kabiliyetini arttırmak için kuyu misali çukurlar da var. Viraj yapacaklar da Karagöl yolunda yapsınlar da göreyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar