İzmir ve Çevresindekiler için 14.12.2025 İzmir Karagöl Programı

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
SEcme kriterleri neler?
Gözenekli veya ıslak kayalar kesinlikle olmaz. Nehir veya dere yatağından alınan taşlar olmaz, pürüssüz gözükebilirler ama tehlikelidir.

Bir de seçtiğimiz taşları sadece dayanak noktası olarak kullanacak mesafede tutmalıyız. Taş bu sıcakta bir şey olmaz deyip yakın dizersek te patlar.

Önceden ciddi ateş yakılmış olan yerlerdeki taşları da kullanabiliriz.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Seçimlerimde genellikle kilit taş dedikleri betonları kullanıyorum... Hem düz, hem de patlamıyor..
İçinde maden materyali olan kaya, taş her zaman patlamaya hazırdır ateşte.. Taş ile madenin genleşme farkından dolayı...Bir de ısıdan dolayı gaz oluşturabilen kaya parçaları var.. Onlar çok tehlikeli.. Bomba etkisi yaratıyor..

ben motorla çok gittim karagöle...yol boyu manzara efsane...yukarı çıktıkça sıcaklık cok belirgin azalıyor...gole yaklaşırken eskiden tuberkulozlu hastaları rehabile ettikleri terkedilmiş odalarda mola verebilirsiniz, bu aralar instada populer...yol cok virajlı....birkaç tanesi yukarı doğru çok keskin viraj...asfalt genel olarak iyi bazı yerlerde çukur çakır var...chopper la da çıktım, transalple de....çok keyifli..

Motosikleti
D400
Cumartesi motoru bakıma götüreceğim bujiler bitik sanırım. çıkar mı bakımdan bilmiyorum. çıkarsa bende geleceğim.

Araba ile gidecek var mı?

Motosikleti
Valla bu ekipten o performansı bekliyorum :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cumartesi motoru bakıma götüreceğim bujiler bitik sanırım. çıkar mı bakımdan bilmiyorum. çıkarsa bende geleceğim.

Araba ile gidecek var mı?
Yahu buji değişimi kaç günlük iş, bu nasıl ustalık, adres ver basalım :D

2-3 yerde kopek var...sen onlardan korkuyorsun ,onlar senden korkuyor, birbirinize bakisip dağılıyorsunuz...

Motosikleti
D400
Valla bu ekipten o performansı bekliyorum :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yahu buji değişimi kaç günlük iş, bu nasıl ustalık, adres ver basalım :D

günlük iş olmasından değil, ustaya söyledim "herkes cumartesi geliyor amuagyym hangi birinizi yapaym" dedi.

bize nazı geçtiği için de bazen kovalayıp ertesi gün akşam gel diyor :D

ha bi de gelme dedi ama gitcem :D

Motosikleti
günlük iş olmasından değil, ustaya söyledim "herkes cumartesi geliyor amuagyym hangi birinizi yapaym" dedi.

bize nazı geçtiği için de bazen kovalayıp ertesi gün akşam gel diyor :D

ha bi de gelme dedi ama gitcem :D
Hangisi o? Ekrem mi?

Motosikleti
D400
Buji değiştirmek de neymiş. Altı üstü buji. Karagölde bilem değişir.
,
ara bakım işte, bujiler bitik, balata bitik. yağ 4k km oldu idare eder de karagöle cıkmak sıkıntı bu halde.

param yok haftaya gidecektm bakıma , yaptırıp pazara gelebilir miyim diye zorluyorum.

neyse belki araba ile gelecek zengin birisi cıkar :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar