SEcme kriterleri neler?Taşları dikkatlice seçiyoruz.
SEcme kriterleri neler?Taşları dikkatlice seçiyoruz.
Gözenekli veya ıslak kayalar kesinlikle olmaz. Nehir veya dere yatağından alınan taşlar olmaz, pürüssüz gözükebilirler ama tehlikelidir.SEcme kriterleri neler?
Deve sucuğumu?Ağaç dalına takılı sucuğun lezzeti...
Tabi diğer taşlar için bakınız....SEcme kriterleri neler?
2000lerin başına kadar vardı buralarda ama kalmadı.Deve sucuğumu?
Köpek v.s. yok yolda saldıracak, saldırırsa ben ısırırım hepsini.Yolda köpekler saldırır mı?
Ben de bundan korkuyordum zaten.Köpek v.s. yok yolda saldıracak, saldırırsa ben ısırırım hepsini.
katlanır diyor, kalabalık olursak yetmez kapasiteArkadaşlar portatif mangal getiriyor mertowski, taşla kayayla uğraşmayacağız.
Sucuk yaparsak kolay piştiği için yeter ama köfteydi kanattı full sistem saldırırsak evet, yetmeyebilir.katlanır diyor, kalabalık olursak yetmez kapasite![]()
Yahu buji değişimi kaç günlük iş, bu nasıl ustalık, adres ver basalımCumartesi motoru bakıma götüreceğim bujiler bitik sanırım. çıkar mı bakımdan bilmiyorum. çıkarsa bende geleceğim.
Araba ile gidecek var mı?
Valla bu ekipten o performansı bekliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yahu buji değişimi kaç günlük iş, bu nasıl ustalık, adres ver basalım![]()
Hangisi o? Ekrem mi?günlük iş olmasından değil, ustaya söyledim "herkes cumartesi geliyor amuagyym hangi birinizi yapaym" dedi.
bize nazı geçtiği için de bazen kovalayıp ertesi gün akşam gel diyor
ha bi de gelme dedi ama gitcem![]()
Hangisi o? Ekrem mi?
Buji değiştirmek de neymiş. Altı üstü buji. Karagölde bilem değişir.günlük iş olmasından değil, ustaya söyledim "herkes cumartesi geliyor amuagyym hangi birinizi yapaym" dedi.
bize nazı geçtiği için de bazen kovalayıp ertesi gün akşam gel diyor
ha bi de gelme dedi ama gitcem![]()
,Buji değiştirmek de neymiş. Altı üstü buji. Karagölde bilem değişir.