İzmir ve Çevresindekiler için 14.12.2025 İzmir Karagöl Programı

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Senin zeytinyağı mesajını görünce aaa keşke ondan alsaydım dedim ama kendinize kadar yapıyormuşsunuz. Satışınız olsaydı sürekli müşteriniz olurdum, yılda yaklaşık 15 litre zeytinyağı gidiyor bizde, bizden gören akrabalar da aynısından sipariş edelim diyorlar bir o kadar daha sonradan sipariş ediyorum.
Ben de geçen hafta sipariş verdim, 2-3 gün önce kargodan geldi 3 tane 5 litrelik teneke aldım. son 3-4 yıldır sürekli yağ aldığım Fethiye'de kendi zeytinlerini toplayan bir üretici var ondan almıştım. 3 tane 5 litrelik tenekeye kargo dahil 6500 lira aldı bu yıl, fiyat ucuz mı pahalı mı başka yere bakmadım. Zaten gönderen kişi de daha ben parayı göndermeden kargoya vermişti.
Ağız tadıyla tüketin üstad. Fiyatı normal iyi yağ 400 lira civarı. Bizde tüketim fazla biraz, yeğenler üniversite öğrencisi biz 2 ayrı ev toplamda 5 hane yılda 200 kilo rahat tüketiriz. En az bir o kadar da stokta durur memlekette.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
O paranin yaridan fazlasi kargo parasi olabilir. Fazladan cocuk oto koltugu vardi, uygun fiyat yazmistim, karamana kargo istediler, bi hesapladim 2500 tl. Haliyle almaktan vazgectiler😂
Senin zeytinyağı mesajını görünce aaa keşke ondan alsaydım dedim ama kendinize kadar yapıyormuşsunuz. Satışınız olsaydı sürekli müşteriniz olurdum, yılda yaklaşık 15 litre zeytinyağı gidiyor bizde, bizden gören akrabalar da aynısından sipariş edelim diyorlar bir o kadar daha sonradan sipariş ediyorum.
Ben de geçen hafta sipariş verdim, 2-3 gün önce kargodan geldi 3 tane 5 litrelik teneke aldım. son 3-4 yıldır sürekli yağ aldığım Fethiye'de kendi zeytinlerini toplayan bir üretici var ondan almıştım. 3 tane 5 litrelik tenekeye kargo dahil 6500 lira aldı bu yıl, fiyat ucuz mı pahalı mı başka yere bakmadım. Zaten gönderen kişi de daha ben parayı göndermeden kargoya vermişti.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu hafta meyhanede demlenin siz.

11 Ocak Pazar günü Karakaçanla Hero Daş avlamaya gelirim kısmetse. :ROFLMAO:

Daha kapsamlı bir buluşma olur.
Boyle olmayin da

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Riviera dedikleri artık işi bitmek üzere olan pirinanın yüksek ısılarda son kalan yağlarının çıkarılması demek... Yani kaçıncı kez olduğu meçhul...
Riviera kelime anlamıyla matah birşeymiş gibi görünüyor..Asortik isim koymuşlar...
Evinize sokmayın sokturtmayın... :ROFLMAO:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada meyhane işine yokum ama karagöl derseniz ok...
No haşhaş no alkol... Bol vitamin bol protein... :ROFLMAO:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yok iptal değil, Karagöl'e gidiyoruz mertowskiyle, alp_tunay da geliyor, @Supangle sen de gelirsen 4 kişiyiz.

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Karagöl'ün 2 teker üzerinde gediklisi olarak ben de geliyorum. Yengen vizesi hazır. :ROFLMAO:

Zeytinyağı için tavsiye; Ethem Bey Zeytinyağları. Sahibi Dilşen arkadaşımız; Girit'te zyetinyağı üretimi üzerine yüksek lisans yaptı. Ege Üniversitesi Zeytincilik Enstitüsü'nde de doktorasını aldı. Görece pahalı ama gerçekten ilaç gibi yağlar. Bizim eve ya bu giriyor, ya da anam-babam yağı; sadece kendisine yapan @Memcoş48 gibi tanıdıklardan... pazardan yoldan zeytinyağı almam. İçine pamuk yağı, kolza yağı ; ne bulurlarsa koyuyorlar.

Köy görmemiş insanları kazıklamak kolay; Alaçatı'da ot festivaline Bim'den reçel taşıyıp lastikle kumaş kapak yapıp satanlar, marketten yufka alıp el açması gözleme diye satanlar, A101'in sattığı çöp kategorisi şarküteriden köy tostu yapanlar...

Motosikleti
D400
size şöyle bişi lazım anca doyarsınız :D

1_org_zoom.jpg

Manisa'dan karagöle yol nasıldır? Yolların bozuk olduğuna dair videolar var ama eski videolar. İzmir tarafı güzel görünüyor. Yol asfalt mıdır?

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Manisa'dan karagöle yol nasıldır? Yolların bozuk olduğuna dair videolar var ama eski videolar. İzmir tarafı güzel görünüyor. Yol asfalt mıdır?
Arazi lastiği ve uygun motor ister, çok oynak taşlık kısımlar var. Manisa tarafından Sarnıçköy'den girince taş ocağından geçince yol iyice sertleşiyor. Emralem tarafından Ayvacık köprüsü - eski yoldan girince de ilk dere geçişi sonrası yol bayağı sert.
böyle asortik antin kuntin şeyler uymaz. bir tane mangal teli yeter, gidilen yerde iki taş arasında ateş yakılıp teli üzerine koyup pişirirler işte mis gibi. :)
Ağaç dalına takılı sucuğun lezzeti...

Motosikleti
D400
böyle asortik antin kuntin şeyler uymaz. bir tane mangal teli yeter, gidilen yerde iki taş arasında ateş yakılıp teli üzerine koyup pişirirler işte mis gibi. :)

yeniliklere açık olmak lazım :D

gerçi ateşte pişmiş ekmek arası sucuk tek başına yeter bana

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar