Bir keresinde toplu halde Buldan deve güreşlerine gitttik, adamlar giderken pilottu, dönerken astronot. Adam başı 1,5 ltlik ten 2 şer şişe vardı.Bu şekilde göz göz olan tava değil de seperatörsüz olanları daha kullanışlı bence. Bunları instagramda kamp yapanların reklamında görüyorum ancak bana göre değil. Evde şu şekil bir tane kullanıyorum memnunum.
Manisa dağ yolundan tek başına gelmeni önermem. Tek başımıza dağ yollarına girmek mantıklı değil. Örnekköy'de mezarlığın orada bize katılabilirsiniz yada direkt Karagöl'e gelebilirsiniz.
Şu zamana kadar defalarca o yolda motür kullandım, hiç bir zaman köpek saldırısına uğramadım.
İkinize aynı anda cevap vereyim.Alta eklediğim fotoğrafta tek seferde bir kilo kanat attık pişirdi. Çok küçük bir şey değil. Normal standart boyutlarda bir mangal. Ha evet çok da bir performans beklememek lazım.
İstanbul'da organizeyşından sorumlu devlet bakanını biz İzmir'e transfer ettik.
Hangisini keselim? Ama bunlar şampiyon develer biraz maliyetli olur sucukları.
Deve sucuğu güreşlerde satılıyor ancak içinin deve olduğunu düşünmüyorum. Geçen sene Sarayköy Güreşlerinde bir tanıdık vesilesiyle kendilerine yaptıkları deve sucuğundan satın almıştım. Ancak bu şekilde eski usul deve sucuğu bulunabiliyor. Ha bir de karakovan balıyla rakı çok iyi gidiyor ha.
Ahhh ahhhh taş arasında mangallar ahhhh
![]()
Kendi etini, ekmeğini alman yeterlidir.Ben çok büyük ihtimalle geleceğim. Yanımda getirmem gereken bir şey var mı?
Tabi ki bekleriz genç kardeşimizi de, mangalda ne yemek istiyorsanız onu alabilirsiniz ekmeğinizle beraber. Biz mertowskiyle beraber diğer şeyleri hallediyoruz. Özelden numaramı paylaşıyorum.Tommy bir numarada ben alabilirmiyim.Çok büyük aksikilik olmazsa benim oğlanla birlikte katılacağız(13 yaşında )
Sorularım şunlar Anladığım kadarıyla sucuğu ekmeği ve içeceği alıp mı geliyoruz.
Ufaklıkla gelmemde bir sakınca olurmu
Son olarak ben ne mangaldan anlarım, ne ateşten bu sorun olur mu
Bir ilave benden. Yanınızda bardağınızı getirirseniz sallama çay benden olur. Tüpümü ocağımı getireceğim. Ben şeker kullanmam.@aybarssurucu family first kuralı her zaman çalışır. Biz senin yerine de gömeceğükkkkk köfteleri.Başka zaman denk geliriz.
Bu hafta balıkçı barınağında yeni kamelya çaktık. Tam bitmedi ama açılış kurdele kesimine gel orada çıkartırız acısını.
@Bergson çocukla birlikte gelmende hiç bir sakınca yok. Bilakis memnuniyet duyarız. Motür süreceğimiz için alkollü bir ortam olmayacak. Sizler gelirken yiyeceğiniz et, köfte, tavuk, sucuk, sebze ne tercih ederseniz kendinize kadar onu alın. İçeceğinizi alın ve buluşma yerine gelin. Magalı da hep birlikte hallederiz. Anlayıp anlamamanı gerektirecek bir durum olmaz. Sen çocukla keyfine bak. Gölün etrafını dolaşırsınız, biz hallederiz.
@arndiol Buluşma yerinde yük dağılımı yapabiliriz duruma göre. Buluşunca şekillenecektir.
Arkadaşlar yol üzerinde alışveriş yapılabilecek market, kasap vs var. Unutulan bir şey olursa yoldan geçerken hallederiz. Ancak alışverişi yola saklamayalım. Vakit kaybı olacaktır.
Bir de Karagöl Piknik Alanı içerisinde market tarzı ufak bir büfesi var. Çok çok elzem durumda oradan da bir şey alınabilir.
Karagöl İzmir havasından çok daha soğuk, serin olacaktır. @Bergson özellikle oğlan için bu durumu dikkate al, üşütmesin.
52 kağıt olan varsa getirsin pişti oynarız.
Profilimde cep telefonu numaram var. İhtiyaç halinde arayabilirsiniz.
Bir ilave benden. Yanınızda bardağınızı getirirseniz sallama çay benden olur. Tüpümü ocağımı getireceğim. Ben şeker kullanmam.
Su işini nasıl hallediyoruz. Yanımız almalı mıyız? Oturmak için bank var mı? Sandalye getirelim mi?
Yaa, ne güzel organizasyon oldu. Tadını çıkarın, bol bol foto çekilmeyi unutmayın.@aybarssurucu family first kuralı her zaman çalışır. Biz senin yerine de gömeceğükkkkk köfteleri.Başka zaman denk geliriz.
Bu hafta balıkçı barınağında yeni kamelya çaktık. Tam bitmedi ama açılış kurdele kesimine gel orada çıkartırız acısını.
@Bergson çocukla birlikte gelmende hiç bir sakınca yok. Bilakis memnuniyet duyarız. Motür süreceğimiz için alkollü bir ortam olmayacak. Sizler gelirken yiyeceğiniz et, köfte, tavuk, sucuk, sebze ne tercih ederseniz kendinize kadar onu alın. İçeceğinizi alın ve buluşma yerine gelin. Magalı da hep birlikte hallederiz. Anlayıp anlamamanı gerektirecek bir durum olmaz. Sen çocukla keyfine bak. Gölün etrafını dolaşırsınız, biz hallederiz.
@arndiol Buluşma yerinde yük dağılımı yapabiliriz duruma göre. Buluşunca şekillenecektir.
Arkadaşlar yol üzerinde alışveriş yapılabilecek market, kasap vs var. Unutulan bir şey olursa yoldan geçerken hallederiz. Ancak alışverişi yola saklamayalım. Vakit kaybı olacaktır.
Bir de Karagöl Piknik Alanı içerisinde market tarzı ufak bir büfesi var. Çok çok elzem durumda oradan da bir şey alınabilir.
Karagöl İzmir havasından çok daha soğuk, serin olacaktır. @Bergson özellikle oğlan için bu durumu dikkate al, üşütmesin.
52 kağıt olan varsa getirsin pişti oynarız.
Profilimde cep telefonu numaram var. İhtiyaç halinde arayabilirsiniz.
O halde yan çantaları takıyorum. Tüp ocak ve su ısıtmak için gerekli malzemeleri getiririm.Ben termosla sıcak su getirecektim çay kahve için ancak sen ocak düzeneği ile geleceksen getirmeyeceğim. Bir fişek karton bardak getireceğim ben. Suyu da şehirden alıp yanımızda taşımak daha mantıklı. Karagöl'de bulunan büfe su için ne fiyat çeker bilemiyorum.
Oturmak için piknik masaları var. İlave bir sandalyeye ihtiyaç olacağını düşünmüyorum.