İzmir ve Çevresindekiler için 14.12.2025 İzmir Karagöl Programı

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Bu şekilde göz göz olan tava değil de seperatörsüz olanları daha kullanışlı bence. Bunları instagramda kamp yapanların reklamında görüyorum ancak bana göre değil. Evde şu şekil bir tane kullanıyorum memnunum.

Manisa dağ yolundan tek başına gelmeni önermem. Tek başımıza dağ yollarına girmek mantıklı değil. Örnekköy'de mezarlığın orada bize katılabilirsiniz yada direkt Karagöl'e gelebilirsiniz.

Şu zamana kadar defalarca o yolda motür kullandım, hiç bir zaman köpek saldırısına uğramadım.

İkinize aynı anda cevap vereyim. 🙂 Alta eklediğim fotoğrafta tek seferde bir kilo kanat attık pişirdi. Çok küçük bir şey değil. Normal standart boyutlarda bir mangal. Ha evet çok da bir performans beklememek lazım.

İstanbul'da organizeyşından sorumlu devlet bakanını biz İzmir'e transfer ettik. 😄

Hangisini keselim? Ama bunlar şampiyon develer biraz maliyetli olur sucukları. :ROFLMAO:

Deve sucuğu güreşlerde satılıyor ancak içinin deve olduğunu düşünmüyorum. Geçen sene Sarayköy Güreşlerinde bir tanıdık vesilesiyle kendilerine yaptıkları deve sucuğundan satın almıştım. Ancak bu şekilde eski usul deve sucuğu bulunabiliyor. Ha bir de karakovan balıyla rakı çok iyi gidiyor ha. :love:

Ahhh ahhhh taş arasında mangallar ahhhh

Bir keresinde toplu halde Buldan deve güreşlerine gitttik, adamlar giderken pilottu, dönerken astronot. Adam başı 1,5 ltlik ten 2 şer şişe vardı.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Deve güreşlerinde çok içiliyor, bizim Aydın'da ofislerimiz var, onlar sabah erkenden mekana gelip başlıyorlar içmeye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar Pazar günü için güncel liste aşağıdaki gibidir. Yazışmalarda atladığım birileri varsa bilgi versin.

@tommygun
@mertowski
@alp_tunay
@aybarssurucu
@Supangle (Belli değil)
@Lombardo (Belli değil)
@arndiol (Belli değil)

Pazar günü 10:30'da Tersane Kafe'de buluşup yola çıkacağız. ( https://maps.app.goo.gl/3YCuYXuMYBy1zhd76 ) Benzinliklerde zaman kaybetmemek adına buluşma öncesi depomuzu doldurursak daha sağlıklı olur. Biz mertowskiyle mangaldan kömüre, tabaktan masa örtüsüne, peçeteden içeceğe her şeyi alıyoruz. Kasaptan sucuk ve köfte de alacağız ancak yetmez bize, bu nedenle her bir katılımcıdan ekmek ve de yemek istediği köfte, sucuk, kanat vs ne varsa onu getirmesini rica edeceğiz. Bir de olası çevirmelerde sorun yaşamamak adına ehliyetlerimizin, ruhsatımızın, trafik sigortamızın tam olduğundan emin olalım. Gideceğimiz Karagöl'de telefon çekmeyebilir, bu nedenle aileleriniz merak etmesin, önceden bilgisini verirsiniz.

Herhangi bir sıkıntı olduğunda beni aramaları için telefon numaramın olmadığı Supangle'ye, Lombardo'ya ve arndiol'a özelden numaramı veriyorum. İstedikleri zaman benimle iletişime geçebilirler.

Hep beraber güzel bir gün geçirelim.

Son düzenleme:
Motosikleti
D400
Eyvallah abi.

Gelen arkadaşlar lastik tamir kiti de getirsin :D yangin olayından sonra yolları berbat olmuş.
Sanırım duzeltmemislerdir hala.

Ben cumartesi öğleden sonra güncellerim durumu, araba ile gelen yok sanırım yedek plan icin.
Motoru hallettircem diye umuyorum

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Arkadaşlar, haftalardır ertelenen bir aile programı vardı; pederler yeni ev hayırlı olsun diye geleceklerdi. Bu Pazar gelelim dediler; bu sebepten ben iptal :( Uzak mesafe geliyorlar, o yüzden ha deyince olmuyor.

Tommy bir numarada ben alabilirmiyim.Çok büyük aksikilik olmazsa benim oğlanla birlikte katılacağız(13 yaşında )
Sorularım şunlar Anladığım kadarıyla sucuğu ekmeği ve içeceği alıp mı geliyoruz.
Ufaklıkla gelmemde bir sakınca olurmu
Son olarak ben ne mangaldan anlarım, ne ateşten bu sorun olur mu

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Tommy bir numarada ben alabilirmiyim.Çok büyük aksikilik olmazsa benim oğlanla birlikte katılacağız(13 yaşında )
Sorularım şunlar Anladığım kadarıyla sucuğu ekmeği ve içeceği alıp mı geliyoruz.
Ufaklıkla gelmemde bir sakınca olurmu
Son olarak ben ne mangaldan anlarım, ne ateşten bu sorun olur mu
Tabi ki bekleriz genç kardeşimizi de, mangalda ne yemek istiyorsanız onu alabilirsiniz ekmeğinizle beraber. Biz mertowskiyle beraber diğer şeyleri hallediyoruz. Özelden numaramı paylaşıyorum.

Motosikleti
D400
Arkadaşa verdim anahtarı, gaz kesme gitmeme olayını "hallettim abi" dedi.

yarın bakcam, motorda sıkıntı yoksa sucuk / ekmek ve ben %90 geliyoruz.

Ek bişiler lazımsa söyleyin alalım gelirken, kaçak kat çıkar gibi üstüste motoru doldurmayın :D

Motosikleti
Hero Dash 125
@aybarssurucu family first kuralı her zaman çalışır. Biz senin yerine de gömeceğükkkkk köfteleri. ;) Başka zaman denk geliriz.

Bu hafta balıkçı barınağında yeni kamelya çaktık. Tam bitmedi ama açılış kurdele kesimine gel orada çıkartırız acısını. 😇

@Bergson çocukla birlikte gelmende hiç bir sakınca yok. Bilakis memnuniyet duyarız. Motür süreceğimiz için alkollü bir ortam olmayacak. Sizler gelirken yiyeceğiniz et, köfte, tavuk, sucuk, sebze ne tercih ederseniz kendinize kadar onu alın. İçeceğinizi alın ve buluşma yerine gelin. Mangalı da hep birlikte hallederiz. Anlayıp anlamamanı gerektirecek bir durum olmaz. Sen çocukla keyfine bak. Gölün etrafını dolaşırsınız, biz hallederiz. (y)

@arndiol Buluşma yerinde yük dağılımı yapabiliriz duruma göre. Buluşunca şekillenecektir.

Arkadaşlar yol üzerinde alışveriş yapılabilecek market, kasap vs var. Unutulan bir şey olursa yoldan geçerken hallederiz. Ancak alışverişi yola saklamayalım. Vakit kaybı olacaktır.
Bir de Karagöl Piknik Alanı içerisinde market tarzı ufak bir büfesi var. Çok çok elzem durumda oradan da bir şey alınabilir.

Karagöl İzmir havasından çok daha soğuk, serin olacaktır. @Bergson özellikle oğlan için bu durumu dikkate al, üşütmesin.

52 kağıt olan varsa getirsin pişti oynarız. 😜

Profilimde cep telefonu numaram var. İhtiyaç halinde arayabilirsiniz.

Son düzenleme:
@aybarssurucu family first kuralı her zaman çalışır. Biz senin yerine de gömeceğükkkkk köfteleri. ;) Başka zaman denk geliriz.

Bu hafta balıkçı barınağında yeni kamelya çaktık. Tam bitmedi ama açılış kurdele kesimine gel orada çıkartırız acısını. 😇

@Bergson çocukla birlikte gelmende hiç bir sakınca yok. Bilakis memnuniyet duyarız. Motür süreceğimiz için alkollü bir ortam olmayacak. Sizler gelirken yiyeceğiniz et, köfte, tavuk, sucuk, sebze ne tercih ederseniz kendinize kadar onu alın. İçeceğinizi alın ve buluşma yerine gelin. Magalı da hep birlikte hallederiz. Anlayıp anlamamanı gerektirecek bir durum olmaz. Sen çocukla keyfine bak. Gölün etrafını dolaşırsınız, biz hallederiz. (y)

@arndiol Buluşma yerinde yük dağılımı yapabiliriz duruma göre. Buluşunca şekillenecektir.

Arkadaşlar yol üzerinde alışveriş yapılabilecek market, kasap vs var. Unutulan bir şey olursa yoldan geçerken hallederiz. Ancak alışverişi yola saklamayalım. Vakit kaybı olacaktır.
Bir de Karagöl Piknik Alanı içerisinde market tarzı ufak bir büfesi var. Çok çok elzem durumda oradan da bir şey alınabilir.

Karagöl İzmir havasından çok daha soğuk, serin olacaktır. @Bergson özellikle oğlan için bu durumu dikkate al, üşütmesin.

Bir ilave benden. Yanınızda bardağınızı getirirseniz sallama çay benden olur. Tüpümü ocağımı getireceğim. Ben şeker kullanmam.
Su işini nasıl hallediyoruz. Yanımız almalı mıyız? Oturmak için bank var mı? Sandalye getirelim mi?

Motosikleti
Hero Dash 125
Bir ilave benden. Yanınızda bardağınızı getirirseniz sallama çay benden olur. Tüpümü ocağımı getireceğim. Ben şeker kullanmam.
Su işini nasıl hallediyoruz. Yanımız almalı mıyız? Oturmak için bank var mı? Sandalye getirelim mi?

Ben termosla sıcak su getirecektim çay kahve için ancak sen ocak düzeneği ile geleceksen getirmeyeceğim. Bir fişek karton bardak getireceğim ben. Suyu da şehirden alıp yanımızda taşımak daha mantıklı. Karagöl'de bulunan büfe su için ne fiyat çeker bilemiyorum.

Oturmak için piknik masaları var. İlave bir sandalyeye ihtiyaç olacağını düşünmüyorum.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

@Bergson çocukla birlikte gelmende hiç bir sakınca yok. Bilakis memnuniyet duyarız. Motür süreceğimiz için alkollü bir ortam olmayacak. Sizler gelirken yiyeceğiniz et, köfte, tavuk, sucuk, sebze ne tercih ederseniz kendinize kadar onu alın. İçeceğinizi alın ve buluşma yerine gelin. Magalı da hep birlikte hallederiz. Anlayıp anlamamanı gerektirecek bir durum olmaz. Sen çocukla keyfine bak. Gölün etrafını dolaşırsınız, biz hallederiz. (y)

Yaa, ne güzel organizasyon oldu. Tadını çıkarın, bol bol foto çekilmeyi unutmayın.

@Bergson çocukla gezilere gitmek çok güzel oluyor, bizde de 13 yaşında ikizler var, sıraya koydular, en son Trakya'daki topluca köfte buluşmasına bir tanesi gelmişti. Büyüklerin yanında muhabbete çok katılamasalar bile bu yaşta güzel örnek almış oluyorlar.

Ben termosla sıcak su getirecektim çay kahve için ancak sen ocak düzeneği ile geleceksen getirmeyeceğim. Bir fişek karton bardak getireceğim ben. Suyu da şehirden alıp yanımızda taşımak daha mantıklı. Karagöl'de bulunan büfe su için ne fiyat çeker bilemiyorum.

Oturmak için piknik masaları var. İlave bir sandalyeye ihtiyaç olacağını düşünmüyorum.
O halde yan çantaları takıyorum. Tüp ocak ve su ısıtmak için gerekli malzemeleri getiririm.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
su için taşıyacak yeri olan marketten yarı mlitrelik sulardan 12'li alsın, iyi oluyor o şekilde. piknik yerlerindeki büfelerde kazık olabiliyor.
Biz de yaklaşık 20 kişi otobüs tuttuk geziye gidiyoruz ailecek, yolda çocuklar yer diye bir sürü abur cubur aldım markete gitmişken de arabanın bagajına o 12'li yarım litrelik sulardan 3 paket attım az önce.

Motosikleti
D400
Motor tamam geliyorum net 😃

Pazar ya yamanlar koyu tarafında ya da mekan girişinde buluşurum tommy abiyi arar haber ederim, nafiz gurman da olcam geri dönmem hiç.

Giden arkadaşa sordum, nakit bulundurun dedi. Oradaki büfe kazıkmıs bi de sezon degil istediğiniz herseyi bulamazsınız dedi.

Sandalye lazim degil hava nedeniyle cok dolu olmazmış o saatte

Fakat özellikle uyardı yol temiz gözüküyor diye basmayın yavaş gelin 30 40, bir anda buyuk delikler çıkıyormuş son 1 sene de kötüleşmiş iyice.
Motosiklet cok zorlanmaz ama araba ile gelecek var ise daha dikkatli olsun. @mertowski Yakin zamanda cikmisti sanirim.

Ben gelirken kendime sucuk ekmek getiririm. Alabildiğim kadar su getircem bize ama yetmez.
Çekirdek, plastik bardak, çöp poşeti de getireceğim evde var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar