İzmir ve Çevresindekiler için 14.12.2025 İzmir Karagöl Programı

,
ara bakım işte, bujiler bitik, balata bitik. yağ 4k km oldu idare eder de karagöle cıkmak sıkıntı bu halde.

param yok haftaya gidecektm bakıma , yaptırıp pazara gelebilir miyim diye zorluyorum.

neyse belki araba ile gelecek zengin birisi cıkar :D
Motor dominar mıydı?

Motosikleti
D400
yav biz fakirlikten mi motüre biniyoruz? konuyu kavramamışsın sen :D
Ben mesela fakirlikten değil ama kaşıntıdan biniyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evet dominar

ne bilem, forumdaki konulara bakınca cogunluk fakir gibi düşünüyorum :D

ben araba kullanamıyorum zaten :D hiç sevmıyorum ögrenmeye de calısmadım yoksa araba da var hanım ve kayınbro kullanıyor

gerçi 1.2 corsa, oraya cıkmaz o araç :D
Dominarda 3 buji var. 2 si değişse yeter. Diğeri için depo sökülebilir. Balata değiştirmek zaten çocuk oyuncağı.

Motosikleti
Ns200 15"
eğer hintliler becerebilmişse aslında çok işe yarıyor :D ama tam becerdiler mi onu bilemem
Gaz tepkisi desen yok, güç desen yok, az yakıyor desen oda yok, e abi neye yarıyor bu 3 buji? KTM'de tek buji var her şeyi güzel, onu geçtim 200+ hp olan motosikletlerde bile silindir başına tek buji var. Yüksek ihtimalle "Biz bu işi beceremedik en azından 3 buji koyalımda bir şeye yarıyor sansınlar" diye söylenip koydular.

Birde tek buji arızalanınca sanki bir silindir eksilmiş gibi çalışıyor, bari 1 buji bozulduğunda verimli çalışsaydı.

Gaz tepkisi desen yok, güç desen yok, az yakıyor desen oda yok, e abi neye yarıyor bu 3 buji? KTM'de tek buji var her şeyi güzel, onu geçtim 200+ hp olan motosikletlerde bile silindir başına tek buji var. Yüksek ihtimalle "Biz bu işi beceremedik en azından 3 buji koyalımda bir şeye yarıyor sansınlar" diye söylenip koydular.

Birde tek buji arızalanınca sanki bir silindir eksilmiş gibi çalışıyor, bari 1 buji bozulduğunda verimli çalışsaydı.
Benim hondada da 2 buji var. 48000 de bir değişiyor. Silindir başına tek buji demek istedim.

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
eğer hintliler becerebilmişse aslında çok işe yarıyor :D ama tam becerdiler mi onu bilemem
Valla şahsi tecrübem, Karşıyaka > Ataşehir feribotsuz Osmangazi'den gezi temposu 75-90 arası toplam yakıt 9lt yakmıştı Pulsar 200. Bence yarıyor.

Motosikleti
D400

abi valla uzun süreli yüksek cc ya da japon sürmedim kıyaslayamıyorum :D

ama 0-90'a birkaç saniyede hemen cıkıyor, uzun yolda 120 ile gidersen 3.5 litre civarı yakıyor. sabit 150 km hız ile gidebiliyorsun.

bence biraz becermişler ama çok değil :D

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S

Birde 1 uzun ikisi kısa, bence hindistandaki benzini anca 3 buji ateşleyebiliyor.

Eskiden tren istasyonlarında para ile çalışan titreşimli dinlendiriciler vardı. Azıcık dizini kırdınmı bıngıldağın yerinden oynardı. Onların motorlusu bu.

Motosikleti
Ns200 15"
Valla şahsi tecrübem, Karşıyaka > Ataşehir feribotsuz Osmangazi'den gezi temposu 75-90 arası toplam yakıt 9lt yakmıştı Pulsar 200. Bence yarıyor.
Ben dibini görmeyen başka bir şey görsün diyerek kullandığım zaman tüketimim 4 litre civarına çıkıyordu (2015 model).

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Ben dibini görmeyen başka bir şey görsün diyerek kullandığım zaman tüketimim 4 litre civarına çıkıyordu (2015 model).
Sayısız kez tapagaz Ataşehir>KSK yaptım Pulsar'la - ortalama 4.3-4.6 arası geziyordu.

Motosikleti
Hero Dash 125
size şöyle bişi lazım anca doyarsınız :D

1_org_zoom.jpg

Bu şekilde göz göz olan tava değil de seperatörsüz olanları daha kullanışlı bence. Bunları instagramda kamp yapanların reklamında görüyorum ancak bana göre değil. Evde şu şekil bir tane kullanıyorum memnunum.

Manisa'dan karagöle yol nasıldır? Yolların bozuk olduğuna dair videolar var ama eski videolar. İzmir tarafı güzel görünüyor. Yol asfalt mıdır?

Manisa dağ yolundan tek başına gelmeni önermem. Tek başımıza dağ yollarına girmek mantıklı değil. Örnekköy'de mezarlığın orada bize katılabilirsiniz yada direkt Karagöl'e gelebilirsiniz.

Yolda köpekler saldırır mı?

Şu zamana kadar defalarca o yolda motür kullandım, hiç bir zaman köpek saldırısına uğramadım.

katlanır diyor, kalabalık olursak yetmez kapasite :)

Sucuk yaparsak kolay piştiği için yeter ama köfteydi kanattı full sistem saldırırsak evet, yetmeyebilir.

İkinize aynı anda cevap vereyim. 🙂 Alta eklediğim fotoğrafta tek seferde bir kilo kanat attık pişirdi. Çok küçük bir şey değil. Normal standart boyutlarda bir mangal. Ha evet çok da bir performans beklememek lazım.

İstanbul'daki arkadaşlardan da bir organizasyon bekleniyor. 🤣

İstanbul'da organizeyşından sorumlu devlet bakanını biz İzmir'e transfer ettik. 😄

Tabi diğer taşlar için bakınız.... :D

2000lerin başına kadar vardı buralarda ama kalmadı.

Hangisini keselim? Ama bunlar şampiyon develer biraz maliyetli olur sucukları. :ROFLMAO:

Deve sucuğu güreşlerde satılıyor ancak içinin deve olduğunu düşünmüyorum. Geçen sene Sarayköy Güreşlerinde bir tanıdık vesilesiyle kendilerine yaptıkları deve sucuğundan satın almıştım. Ancak bu şekilde eski usul deve sucuğu bulunabiliyor. Ha bir de karakovan balıyla rakı çok iyi gidiyor ha. :love:

Ahhh ahhhh taş arasında mangallar ahhhh

Motosikleti
Ns200 15"
abi valla uzun süreli yüksek cc ya da japon sürmedim kıyaslayamıyorum :D

ama 0-90'a birkaç saniyede hemen cıkıyor, uzun yolda 120 ile gidersen 3.5 litre civarı yakıyor. sabit 150 km hız ile gidebiliyorsun.

bence biraz becermişler ama çok değil :D
Sizin tüketiminiz iyi aslında daha ne kadar düşebilir ama orta sınıf uzun bacaklı motosikletler ile 1-1.5 litre fazla yakar ama o güce değecek tüketimler.

Sayısız kez tapagaz Ataşehir>KSK yaptım Pulsar'la - ortalama 4.3-4.6 arası geziyordu.
Tapagaz gidildiğinde kuzeni Duke gibi hırçınlaşsaydı tadından yenilmezdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar