İZMİR TAYFASI 16 EKİM OĞLANANASI - BAHÇEVAN GEZİSİ

yakında gezilerde sizinle olucam şimdilik özgüre bağlıydım ve gezilere gelemedim ama bu ctesi ehliyet sınavına giriyorum....

Arkadaşlar valla size özendim... Ehliyeti alim ben de Kuşadasından gelicem ama daha ehliyet kursum yeni başlıo....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ehliyetsiz arkadaşlar ehliyetsiz yola çıkmayın.aman dikkat :cat:

ya arkadaşlar bede izmirdeyim ama bu geziden hiç haberim olmadı hoş olsaydıda gelemezdim çünkü benim motorum yok neyse belliki çok eğlenmişsiniz.size diğer görüşmelerinizde de ii eğlenceler dilerim arkadaşlar..... :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
karakız motoru olmayıp da artçı gelenler de vardı :) geziye katılmak iste yeterki. çok eğlenceli oluyor :cat:

evet mustafa kardeşime katılıyorum bende durma ve kalkmalarda ve yolda seyir halinde iken emniyet şeridinden gitme ve hatta kopuk gitme anlamında sorunlar vardı bende dikkat ettim ama guruba yeni katılanlar da var eeee zaten gurup ta yeni herkes birbirine uymaya ayak uydurmaya çalıştı :cherry: ama yola çıkmadan evel toplanıp herkesin hazır olmasını bekleyip hep birlikte yola çıkmak ve çıktıktan sonrada ufak motorların hız ortalamasına uyarak kopmamak lazım ama bir sonraki gezide bunların olmayacağına eminim ben bunlar ufak sorunlar çabuk aşarız diye düşünüyorum çünkü çok uyumlu bir ekip olduk :cat: karakiz bu arada senide gezilerimizde görmek isteriz motorunun olup olmaması sorun değil sen yeterki gelmek iste artçı olarak ta gelebilirsin :wiinkk:

Moderatör (forrap)
karakiz, motorunun olmaması aramızda olmamanı gerektirmiyor...Sen gene gel bizimle ol yeter,artçı olursun...Gezilere gelmek istersen ne tarafta oturduğunu söylersin geçerken birimiz gelip senide alırız yada toplanma yerine gelirsin...Zaten cumartesileri yapılan toplantılar herkezin gelebileceği yerlerde merkezi yerlerde oluyor toplantılara da gelebilirsin... :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
forrap güzel açıklamışsın motor olması gerekmiyor ama senin motorun var gezide yoksun :p

One_Way' Alıntı:
forrap güzel açıklamışsın motor olması gerekmiyor ama senin motorun var gezide yoksun :p

arkadaşımız gerekli açıklamalarını defalarca yaptı toplantılardada söledi cumartesi çalışırsa pazar tatil pazar çalışırsa cumartesi tatil ramazan olduğu için cumartesi toplantıya gelmeyi tercih etti pazar günleri çalışıyo çünkü oruçlu olduğu için pazar günü çalışmayı tercih etti yani saygı duyalım kararına en azından cumartesi toplantılara gelerek bizden kopmayıp yinede fedakarlık gösteriyo cumartesi sırf bizle toplantıda olmak için çalışmayıp pazar günü çalışıyo anlaşılmıştır umarım saygılar....

tabi bu durum ramazandan sonra değişecek cumartesi çalışıp toplantıya gelmeyecek pazar gezilere katılacak :cat:

:cherry: :cat: :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kenan sana ceza olarak az önceki yaptığın açıklamayı üşenmeden tekrar yazmanı istiyorum :) Demek bnim kesemeşeker komedimi tüm elaleme yayınlarsınız haaa

:bounce: :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bizim grubu bayan sayısı en yüksek gezi grubu yapalım arkadaşlar. İzmirdeyiz ya şanımıza layık olsun grup :)

sonra azınlık kalıp bayanların arkasına artçı olmayalım :santa:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Öyle bir durum olursa artçı depremler olur tüm motor aleminde :flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ama burası izmir olmaz olmaz dememek lazım, burada zaten kızlar arasında azınlık kalıyoruz :)

vallah benim 50 cc lik motorun 25 cc si arkamdaki bayan artçıya her zaman için ayrılmıştır evlere servis yapılır evlere geri bırakılır duyurulur :flower: :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
egelim :cherry:

büyük cc motorlular şişman artçı mı alsınlar yani :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar