İZMİR REGAL-RAPTOR GEZİSİ fotoğraflı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güzel gezi olmuş işte hava iyi olunca insanın kanı kıpır kıpır ediyor,ama koca izmirde katılım bu kadarmı 7 kişi mi walla pes doğrusu tekrarını bekliyoruz birde hepsinin rehal olması olayı bitirmiş,birer deri yelek arkasında kırmızı yazı deri pantolon ve kırmızı bere ne yakışır sizin gruba beaaa,siyah regalı aranıza almayın yada motorunu boyatsın takımı bozuyor:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
e ozaman 18 mart çanakkale gezisine sizide davet ediyoruz ozaman :rendeer:

18 mart da onur topla clup(grubunu)ınu, istanbuldan da katılmak isteyenler var, istanbullu regalcileride çağır :cat:

resimler çok harika çıkmış, makinalarınız çok parlak, gıcır duruyoo. kazasız belasız yolculuklar hemşehrim.. :mrgreen:

mes

Muhteşem Raptor'cular

Sevgili Onur kardeşim merakla beklediğim fotoları nihayet gördüm ne diyeceğimi bilemiyorum çok güzeller yaaa...Motorların sadece RR olması olayı koparıyor.Ben Bodrum temsilcisi olarak burada tek başımayım haftaya bi tur da buraya düzenleyin de Bodrum'lular Raptor görsünler:queen: kucak dolusu sevgiler sunuyorum...imza::cat: Bodrum'lu yalnız RR'cu

güzel bir gezi olmuş. resimler de çok güzel. kazasız belasız nice gezilere...

ulan evli barklı adamı bile baştan çıkardınız ha... :mrgreen: sizinle geldiğim için çok memnunum, fotoğraflar da sizde çok güzelsiniz ,darısı başka gezilere inşallah.. kazadan beladan uzak kalmak dileğiyle :rendeer:

cok güzel bir gezi olmuş Onur benim durumumu malüm biliyorsun bundan sonraki gezilerde aranızda olacağım.
Organizasyon için sağol

izmir hareketlendi ellerinize motorunuza sağlık foto makinenizede yanlız bir iki küçük hata var yanlış anlamaz ukalalık demezseniz arkadaşlarımda uyarmış aslında ileride daha iyi ve dikkatli olacaktır yollarda karşılaşmak dileğiyle :rendeer:

harika

arkadaşlar hersey dilediyiniz gibi olsun...allah fren takımlarınıza zaval vermesin

demonicdreams' Alıntı:
biz istanbul tayfasına da dudak yalamak kalıyor artık. ama siz duruuun. elbet düzelecek havalar. GWS ve KALDERA önderliğinde neler yapıcaz neler. Kimbilir.. belki orta nokta çanakkalede buluşabiliriz bile.

hiç merak etme arkadaşım uzayacağız hep birlikte,şu ehliyetlerinizi bir alın hele bakalım neler olacak kimbilir....:rendeer:

Sevgili İLNAPOLİ bizim kimseyi istememek veya dışlamak gibi bişey haddimizemi bizimki sadece bi oluşum ve bu oluşum kendini tamamlayınca tabiki izmirli motosikletçi dostlarımızla biraraya gelecegiz izmir tayfasına bi gezi sözüm var :cat: Sevgili can dostum RENE yorumların için saol gerçi yemek muhabbetine sana yorum yapma fırsatı veremediğim için üzgünüm :salut: ama resimleri beyendiğine sevindim biliyosun yorumların önemli :rendeer: Sevgili nevZAT150 18 marttaki çanakkale gezinize katılamayacagız çünkü o haftayı boş geçecegiz ama sana bi gezi sözüm var ve mutlaka grubu toplayıp sizinle keyifli vakit geçirecegiz :cat: Abilerin bitanesi MES sevgili mesut abicim ne demek tek başımayım koskoca bodrumda biz neciyiz grubu bi son şekline sokayım senin yanındayız sen meraklanma gezdirirsin artık bizi :bounce: Özgürcüm DÜŞLEMEK üzülme önümüzdeki haftanın gezi planları başladı bile haftaya inşallah aramızda olursun :cat: APV41 abicim olurmu öyle şey ukalalık falan, sizin fikirleriniz bize her zaman lazım iyi niyetlerinizi biliyoruz zaten, en kısa zamanda izmir grubuyla tanışıp keyifli bir gezi yapma dileğiyle:rendeer: Bu arada grubumuzun en yaşlı üyesi :p FOXXY tolga abicim öyle bi geziyle kurtulamazsın elimizden sen olmazsan bize o dinamizmi enerjiyi kim vercek abiliği kim yapacak iyiki aramızdasın iyiki bizimlesin izmir regal clup seni çok seviyo :rendeer: Herkese SAYĞILARIMLA :bounce:

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
belli bir markaya ait çok güz:) el bir gezi olmuş ....harley raptorson...

Güzel bir gezi olmuş. Paylaşımlarınız için teşekkürler.:rendeer:
Bir gün görüşmek üzere sevgi ve saygılar.

güzelolmuş arkadaşlar darısı ankarakı motorcu kardeşlerime havalar yavaş yavaş ısınıyor bizde bu havaları değerlendiririz inşallah izmire selam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar