[İzmir - MT]

Saat 02,40 alp-tunay benim gibi akşama kadar uyuyor,bütün gece'de burda takılıyorsun heralde. Neyse iyi geceler Herkese .:p

gureli yok dedem o şarap markası deel :)
o meşhur şarabın panzehiri sadece :queen::queen:

dedem bu arada çok geçmiş olsun:pale:
alçını bende imzalamak isterdim ama gelemedim pazar günü evde pinekleyince :pr::pr:

Son düzenleme:
gureli yok dedem o şarap markası deel :)
o meşhur şarabın panzehiri sadece :queen::queen:

dedem bu arada çok geçmiş olsun:pale:
alçını bende imzalamak isterdim ama gelemedim pazar günü evde pinekleyince :pr::pr:

valla saol ama alçı imzalamak isteyenler geç kaldı ,ayağımdaki ağırlığı dün söktüm atıım. Attım dersem rafa kaldırdım hatıra diye. Tabii imzası olanlar bu yaptığıma inanmazlar . Söktüm çıkardım kardeşim ALLA ALLA yaw prangalı gibi ne o öyle Motora binicem kardeşim Motora yeter yaw 15 gündür yattığım kızımın yüzüne bakamaz oldum be öf . :cherry:

valla saol ama alçı imzalamak isteyenler geç kaldı ,ayağımdaki ağırlığı dün söktüm atıım. Attım dersem rafa kaldırdım hatıra diye. Tabii imzası olanlar bu yaptığıma inanmazlar . Söktüm çıkardım kardeşim ALLA ALLA yaw prangalı gibi ne o öyle Motora binicem kardeşim Motora yeter yaw 15 gündür yattığım kızımın yüzüne bakamaz oldum be öf . :cherry:

çook geçmiş olsun abi kurtulmuşsun.. allahtan yaz günlerinde taşımadın o alçıyı:) allah birdaha başına vermesin hoşgeldin

cok cok cok gecmis olsun Rahmi abicim, inanamadim valla... ama cok sukur iyisin sanirim seni hemen arayacagim:rendeer:

Arkadaslar bu arada son klibim:mrgreen: Ghostrider

http://youtube.com/watch?v=6T3a6Q9XTKU

bu mesaji ikinci kez yazmak zorunda kaldim, yazdigim mesaj silinmis, neden? forrap neden?

Moderatör (forrap)
Ne silinmesi Sercan :) Yanlış yere mi yazdın ne yaptın :) Yoksa alkolü mü fazla kaçırıyosun şu sıralar :p
Mesajın felan silinmemiş,kontrol ettim.
Belki bir hata olmuştur ama silinen bişey yok.
Videoyu birazdan izliycem..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Len sercan, yine yapmışın yapacağını.

Narsisius'u bilir misin sen?
o Narcissus olmasin kanka? ha bu arada www.herkesdinlesin.com/sergerdan yada kisacasi google a sergerdan yaz ordan herkesdinlesin e tikla, bak oraya 3 adet sahane muzik yapmis birileri, aralarinda bizim gittardando Ali de var... sesi tanidik geldi de:)

Ne silinmesi Sercan :) Yanlış yere mi yazdın ne yaptın :) Yoksa alkolü mü fazla kaçırıyosun şu sıralar :p
Mesajın felan silinmemiş,kontrol ettim.
Belki bir hata olmuştur ama silinen bişey yok.
Videoyu birazdan izliycem..

valla ben yazdim, sarabimdan bi yudum daha aldim, bi daha baktim yoktu:cyclopsan

Sende buna klip mi diyon lem....

Ben neler buldum .....:p:p:p

neler buldun bakalim, neler? bizlerle de paylassana canimmmmm... bu arada senin fotograflari arsivliyordum ya, donunce sana da surprizlerim olabilir:mrgreen:

Günaydııııınnnnnnnn İzmirrrrr MTtttttttt

efenim şimdi sabah haberlerine başlıyoruz. EEE nooolmuş anlatın bakem

Günaydın Mt izmir

Günaydın gureli abi..

iş yerlerinde olanlara hayırlı işler bol kazançlar.. dükkandayım dahala uyanamadım =)

Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
TrTarık, karmacoma, kolpa

Günaydın yazsammı yazmasammı diyemi düşünüyorsunuz ? :queen:

günaydın mt cemaati,
Amarula isimli bir ağaç varmış ve meyveleri alkol içeriyomuş, dün tv de denkgeldi , bugün neten bi bakayım dedim, hayvanlar alemi adı da üstünde sağlam bi alem yapmış bu meyvelerle, izlerken öldüm gülmekden, paylaşmak istedim.

[YT]Axur5W83znw[/YT]

günaydın mt cemaati,
Amarula isimli bir ağaç varmış ve meyveleri alkol içeriyomuş, dün tv de denkgeldi , bugün neten bi bakayım dedim, hayvanlar alemi adı da üstünde sağlam bi alem yapmış bu meyvelerle, izlerken öldüm gülmekden, paylaşmak istedim.

[YT]Axur5W83znw[/YT]

Çok iyi ya koptum sabah sabah sen beni güldürdün allahta seni güldürsün karmacoma abey.

güldürenlerin çok olsun gözüm târık'ım.

ben bu ağacı araştırmaya başlasammı ne , iklim, toprak istekleri, egeye uyumluluğu falan.:queen:

Dün tv de Amarula olarak adı geçmişti ama gerçek adı Marula imiş (Sclerocarya birrea) bu ağacın,

Amarula bir alman firmasının bu meyvelerle ürettiği bir likörün adıymış, Bir portakaldan dört kat daha fazla C vitamini içeriyomuş... bilgilerinize

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Günaydın herkese..

Karmacoma,çok iyiymiş video :p Ama bu hiç benzemiyor bizim bildiğimiz marula :p
Hayvanlara bak yahu,hepsi alkolik..Yalnız etkisi de baya sağlam meyvaların,koca fili dünyasından ediyor :)
-Abi nereye gidiyosun ? "
-Kafam dumanlandı biraz be manda hamza,gidip marula takılıcam:p

-Oğlumuzun güzel bir işi var,karısı kızı kumarı marulası yok yerse arada bir iki tane yer o da kırk yılda bir,Allahin emri peygamberin kavli ile sizin sarı maymunu bizim orangutan muhittine istiyoruz:p

Sercan,senin video da güzel olmuş :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar