[İzmir - MT]

içelim abi ne olacak zaten kendimizi bildik bileli içmiyormuyuz ( su su su yanlış olmasın ) :p

Ben onun kolayını buldum Cengiz , klima gazının dolaştığı hortumların üzerinde tutuyom. aslında o gazın bir ismi vardı ama bu kafayla gel de hatırla:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben onun kolayını buldum Cengiz , klima gazının dolaştığı hortumların üzerinde tutuyom. aslında o gazın bir ismi vardı ama bu kafayla gel de hatırla:queen:

Abi çengiz mi kaldı bu saaatte.. :queen::queen::queen: Yarın akşamdan önce gelemez....:queen::queen:

Kaçıncı ruyasundadır o şimdi?..:queen::queen::queen: Kırmızı er-5 i ile kuşadası yollarında viraj yapıyordur rüyasında...:queen::queen::queen:

Klroflorokarbon olabilir mi abi? CFC yani? iyi de ne işin var CFC ile senin ben anlayamadım:queen:

Oksijen gibi adamsın, yakıyorsun ortalığı :cherry:

vay maşallah millet gene sarmış ulen MT izmirde harbiden akıllı adam yok

Al benden de o kadar. Neyse ki şu an Marmaris'teyim de şuurumun had safhalarında yaşıyorum :queen:

Klroflorokarbon olabilir mi abi? CFC yani? iyi de ne işin var CFC ile senin ben anlayamadım:queen:

Oksijen gibi adamsın, yakıyorsun ortalığı :cherry:

Al benden de o kadar. Neyse ki şu an Marmaris'teyim de şuurumun had safhalarında yaşıyorum :queen:

ne yani ali sen marmariste yaşıyon diye akıllımısın yani .? Şu akıllının bir tarifini yaparmısın bana.:queen:

İzmir'de bulunmayan, nesli tükenmekte olan , bilinçli, hede, hödö. vs, vs, bu gibi adamlara akıllı diyoruz abi.

Sen üstüne alınma, senin ev Yunanistan'a daha yakın :)

Arkadaşlar bugün saat 16.00 - 16.30 arası aliağada motosiklet kazası olmuş ferhat isimli bir arkadaşımızın malesef bacağı kopmuş şuan durumu hakkında bilgi vericek birileri varmı?

iii geceler arkadaşlar.....

şu mangal topiğimizin haline tav oldummm....

neyse ben çıkıorum bye...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar