[İzmir - MT]

orman diyaloglaı güzel oturmuş forrap,

"hanım keyiflendim bu akşam , şööle beyaz peynir, kavun falan yap bi sofra, oğlum sende git kap bakkim bana 1 kilo marula"

"bilader gel bu akşam biraz demlenelim , meyvede tırtıl olalım."

"haydi şerefe, çekirdeğini görmeyen sevdiğini görmesin"

"uleynn bu meret ağaçta durduğu gibi durmuyomuş"

"oy oy oy majallah bunlar yedikçe çoğalıyo be"

"çirkin hayvan yoktur, az Marula vardır." ......

Moderatör (forrap)
:queen:
Seninkiler daha iyi olmuş karma:cat:

Bu arada bundan sonra bizim resmi meyvemiz ilan ediyorum marulayı :cat: Hayırlısı olsun MT İzmir e..

Neymiş , neymiş nerdeymiş. Bu ağacın gölgesinde uyumak istiyorum.

ÖYLE SARHOOŞ OLSAMKİİİ
Bİ DAHA HİÇ AYILMASAAAM

Rahmetliyi hatırlattı bana

izmir mt napıyor huhuu baktım yeğen geldi dükkana bak dedim ben gidiorum canım sıkıldı atladım motora şöööle bi balçova outlete baktım ucuz bişiler varmı diye var ama pek iç açıcı şeyler yok yeni sezonlukta gelmemiş.. ordan dondum indim balçovaya bi agoraya gidim dedim canım sölemesi ayıp iskender çektide :cyclopsan:p agora full acayip kalabalık gençler doluşmuş valla okullar açılacak tabi son günleri.. ordan çıktım tekrar dükkana 2 saatte olsa bi deşarj oldum.. uff keşke hep gezilse dükkanda boğuyo beni..

bizene diyebilirsiniz, anlatasım geldi anlattım işte :queen:

Yer açın bana.Bende geliyorum izmir'e...Yani sanırım :cherry:İş ayarlamaya çalışıyorum olursa mart ayında oradayım...Ah bu aşk insanı arkasından taaa nerelere sürüklüyor ya:salut:Arkadaşlar öyle bildiğiniz bi iş varsa burayı takip edicem haberlerinizi bekliyorum...Ev kirası+elektrik,su vs... karşılasın maaşı yeter:wiinkk:

Yer açın bana.Bende geliyorum izmir'e...Yani sanırım :cherry:İş ayarlamaya çalışıyorum olursa mart ayında oradayım...Ah bu aşk insanı arkasından taaa nerelere sürüklüyor ya:salut:Arkadaşlar öyle bildiğiniz bi iş varsa burayı takip edicem haberlerinizi bekliyorum...Ev kirası+elektrik,su vs... karşılasın maaşı yeter:wiinkk:

hayırlısı olsun diyelim es es liii....:cat:

inşallah bir iş bulubilirsinn....:silent:

Yav işte bir haftadır izmirden misafirim var...Ve onlar geldiğinden beri eskişehir'de son bir ayın en iyi havası vardı üşüdüler.Ben gayet normal demek ki ben oraya gelsem baya bi fark edecek...Sizin soğuk dediğiniz güne ben sıcak derim artık :mrgreen:

merhaba İZMİR-MT bana motosiklet montu fiyatlarını ve nereden alabileceğimi soyleye bilirmisiniz. ben sökede oturuyom ama hergun işe torbalıya gidip geliyom. bana montları nerden ala bileceğimi soylerseniz cok memnun olurom

Slm millet,hoşçakalın millet önümüzdeki 5 ay :cat:ben yokum varım ya da yok gibi bişeyim,öyle bişeyler işte..
AZNAVUR
Torbalıda bi motorcunun önünden geçerken nolan kaskları falan görmüştüm raflarında,belki montlarıda vardı bidaa uğrarsam dükkanın ismini yerini veririm

Slm millet,hoşçakalın millet önümüzdeki 5 ay :cat:ben yokum varım ya da yok gibi bişeyim,öyle bişeyler işte..
AZNAVUR
Torbalıda bi motorcunun önünden geçerken nolan kaskları falan görmüştüm raflarında,belki montlarıda vardı bidaa uğrarsam dükkanın ismini yerini veririm

hayırdır askerlikmi çıktı :p saçlar gidecek özgürlük bitecek mangal partileri sonamı erecek :queen:

günaydın mt cemaati,
Amarula isimli bir ağaç varmış ve meyveleri alkol içeriyomuş, dün tv de denkgeldi , bugün neten bi bakayım dedim, hayvanlar alemi adı da üstünde sağlam bi alem yapmış bu meyvelerle, izlerken öldüm gülmekden, paylaşmak istedim.

[YT]Axur5W83znw[/YT]

güldürenlerin çok olsun gözüm târık'ım.

ben bu ağacı araştırmaya başlasammı ne , iklim, toprak istekleri, egeye uyumluluğu falan.:queen:

Dün tv de Amarula olarak adı geçmişti ama gerçek adı Marula imiş (Sclerocarya birrea) bu ağacın,

Amarula bir alman firmasının bu meyvelerle ürettiği bir likörün adıymış, Bir portakaldan dört kat daha fazla C vitamini içeriyomuş... bilgilerinize

Günaydın herkese..

Karmacoma,çok iyiymiş video :p Ama bu hiç benzemiyor bizim bildiğimiz marula :p
Hayvanlara bak yahu,hepsi alkolik..Yalnız etkisi de baya sağlam meyvaların,koca fili dünyasından ediyor :)
-Abi nereye gidiyosun ? "
-Kafam dumanlandı biraz be manda hamza,gidip marula takılıcam:p

-Oğlumuzun güzel bir işi var,karısı kızı kumarı marulası yok yerse arada bir iki tane yer o da kırk yılda bir,Allahin emri peygamberin kavli ile sizin sarı maymunu bizim orangutan muhittine istiyoruz:p

Sercan,senin video da güzel olmuş :)

:queen:
Seninkiler daha iyi olmuş karma:cat:

Bu arada bundan sonra bizim resmi meyvemiz ilan ediyorum marulayı :cat: Hayırlısı olsun MT İzmir e..

LEYYYNNNN Ben bunu gazoz diye iciyom be hergun....
hani forrap im gecen gun dedim ya benim mesaj silinmis diye belki bu Amarula yuzundendir:mrgreen:

çok iyi ya şişede de fil varmış,
ama hayvanın kendini bozmadan önceki hali o,
sercan, fili deviren meret sana sadece bi msj şaşırtması yaşatıyosa bravo walla

hayırlısı ile 2000 mesajı bitirdik :rendeer: artık üzerimize düşen neyse katlanacağız vergi borcumuzu, mesaj başına kesilen gelir vergisini,üye başına ısmarlanması gereken çay borcumuzu,sayın MÜDÜRÜMÜN yıkanması gereken motorunun yıkama borcunu :cherry: alnımızın akıyla halledeceğiz 2000 mesaj neler gördü neler yazdı ( klavyeyi bile emekliye ayırmam lazım aslında :queen:) ne darbeler ne saldırılar gördü kimleri üzdü kimleri sevdi ama kendini hiç bozmadı hep ağır oldu saygı gördü :cat:daha nice 2000 lere MT İZMİR yazmasını diliyorum :rendeer:

Aktif (Online)
Motosikleti: DAYUN 125 GS

::coool::::alkiis::
tebrikler nice ikibinlere,
biri çıkıp daha benim msjımın 4te 1ini yazmamışsın derse şevkin kırılmasın abi :cherry:

Moderatör (forrap)
Nice 2000 lere abi :rendeer:
Geçmişte kalan 2000 mesajın gibi,gelecekte gelecek binlerce mesajlarınında bu kardeşliği,dostluğu ilerletmeye yönelik olacağına eminim:cat:
Nice 2000 lere MT İzmir le birlikte abi:rendeer:
Tek borç vardır,o da hepimizin hepimize olan gönül borcudur,bu dostlukta başka borç olmaz zaten..

APV41

APV41 - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: DAYUN 125 GS

41 kere maşallah nazar değmez inşallaaaah tebrik ediyorum abi :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar