gureli yok dedem o şarap markası deel
o meşhur şarabın panzehiri sadece :queen::queen:
dedem bu arada çok geçmiş olsunale:
alçını bende imzalamak isterdim ama gelemedim pazar günü evde pinekleyincer:
r:
valla saol ama alçı imzalamak isteyenler geç kaldı ,ayağımdaki ağırlığı dün söktüm atıım. Attım dersem rafa kaldırdım hatıra diye. Tabii imzası olanlar bu yaptığıma inanmazlar . Söktüm çıkardım kardeşim ALLA ALLA yaw prangalı gibi ne o öyle Motora binicem kardeşim Motora yeter yaw 15 gündür yattığım kızımın yüzüne bakamaz oldum be öf . :cherry:
valla saol ama alçı imzalamak isteyenler geç kaldı ,ayağımdaki ağırlığı dün söktüm atıım. Attım dersem rafa kaldırdım hatıra diye. Tabii imzası olanlar bu yaptığıma inanmazlar . Söktüm çıkardım kardeşim ALLA ALLA yaw prangalı gibi ne o öyle Motora binicem kardeşim Motora yeter yaw 15 gündür yattığım kızımın yüzüne bakamaz oldum be öf . :cherry:
cok cok cok gecmis olsun Rahmi abicim, inanamadim valla... ama cok sukur iyisin sanirim seni hemen arayacagim:rendeer:
Arkadaslar bu arada son klibim:mrgreen: Ghostrider
http://youtube.com/watch?v=6T3a6Q9XTKU
bu mesaji ikinci kez yazmak zorunda kaldim, yazdigim mesaj silinmis, neden? forrap neden?
o Narcissus olmasin kanka? ha bu arada www.herkesdinlesin.com/sergerdan yada kisacasi google a sergerdan yaz ordan herkesdinlesin e tikla, bak oraya 3 adet sahane muzik yapmis birileri, aralarinda bizim gittardando Ali de var... sesi tanidik geldi deLen sercan, yine yapmışın yapacağını.
Narsisius'u bilir misin sen?
Ne silinmesi SercanYanlış yere mi yazdın ne yaptın
Yoksa alkolü mü fazla kaçırıyosun şu sıralar
![]()
Mesajın felan silinmemiş,kontrol ettim.
Belki bir hata olmuştur ama silinen bişey yok.
Videoyu birazdan izliycem..
Sende buna klip mi diyon lem....
Ben neler buldum .....![]()
günaydın mt cemaati,
Amarula isimli bir ağaç varmış ve meyveleri alkol içeriyomuş, dün tv de denkgeldi , bugün neten bi bakayım dedim, hayvanlar alemi adı da üstünde sağlam bi alem yapmış bu meyvelerle, izlerken öldüm gülmekden, paylaşmak istedim.
[YT]Axur5W83znw[/YT]