Merhaba arkadaşlar. İş hayatımda ki değişik sebebiyle izmir e yerleştim. Adım Ekrem. Çiğli Organize de Korozo AŞ de çalışacağım. Çiğli egekent te ikamet edeceğim. Olası tur ve etkinliklere katılmak isterim. Ayrıca izmir de ipone yağ ve zincir yağlarını nerden bulabilirim. Motorum honda cbr 250 servis olarak yükseliş honda gözüküyor buradan memnunmusunuz degilseniz tavsiye edeceğiniz bi usta var mi? Teşekkürler
Öncelıkle merhabalar hoşgeldınız.
Etkınlıkler gezıler toplantılar bu başlık altından duyurulup aynı zamanda facebook izmir mt grubundada paylaşılıyor.
2nci sorunuza gelirsek iphone yag zincir yagı ve çeşit çeşit motosiklet malzemeleri icin kahramanlara gidiniz.
Fakat bizzat iphone yagı kahramanlarda burak21'den alınız kahramanlara gitsenız kıme sorarsanız gösterir.
Hondacı degilim honda motorum vardı fakat servıse gitmedim ama yükseliş hakkında kötü şeylerde duymadım.
Alternatif olarak kendi ustamı önerebilirim
Alsancak 1nci sanayi tarafında yada alsancak stadyumunun önünden dümdüz ilerleyip motor tamircileri nerede diye sorarsanız gösterirler.
Orada şahin algac burak21 ve ibo diye tanınan benim ustam yer almaktadır ismi soylu motor.
Giderseniz Fazer cem alperin arkadaşı deyin hatırlar
Yada cumartesi günü sabah 11 civarı gidecegiz birkac arkadaşla bakım vs icin. gelmek isterseniz buyrun gelin.