[İzmir - MT]

Harika ya bende bostanlıda oturuyordum 6 ay öncesine kadar şimdi istanbuldayım.

Resimleri görüp Karşıyaka Bostanlı topraklarını görünce çok mutlu oluyorum :)

Vatanım izmire Yasemine,Taypark'a selam olsun :rendeer:

kesinlikle öyle, bu tür karşılaşmalarda özellikle ruh ve ortak paydaların uyumu ön plana çıkıyor, gecenin bi yarısı her an delicesine yağacak gibi duran fırtınalı havada hangi manyak! yola çıkar da gezer diye düşünürken tam, kaskından tanımsadığım birileri ilişti gözüme :D emin olmak için köşede bekler iken farları kapattım casus gibi takılcaktım peşine ki, o da beni tanımış :D

tecrübe ettim, emre abiyle gece şöyle bire bir çıkın anlatın bişeyler, o da size konuyu en merkezinden fotoğraflayıp size göstersin. bu arada fotolar güzel çıkmış :)
senle daha çok karşılaşıcaz abi anlaşıldı, motorum yokken de çoğu kez saatin 3-4 sularında çıkıp böyle kendimi dinlemişliğim vardır.
sayende, hazır kafamda baya bi karışıkken! dumandan bir sözle kapatıyorum herkese iyi geceler !

geceler zehir geceler kara
uçasım gelir kanadım yara.

Halilcim, dostluklar kolay kazanılmıyor, insanın "yıllarca" içine sevgisini, özünü, emeğini katacağı bir değere sahip olması kadar güzel ne var ki.
Dünya; dostlarla paylaşılınca tek başına olduğundan daha güzel değil mi...

Hele de bakışını / görüşünü ortak paydada eritip bir hedefe yürüyen yoldaşlar...

Dilerim yıllar geçtikçe bugünleri tekrar tekrar anımsar ve çoluk çocuk yolumuza; yine gülerek, ama hep birlikte devam ederiz.

eskiden bende yapardım 5 -10 tl benzin atar yine çıkar giderdim yarım saat florya sahilinde oturup daha sonra dönerdim.

yada sabahları karagöle cıkar manzarayı temiz havayı koklar gelirdim.

şimdi zor geliyor artık neden bilmiyorum.

ya benzin pahalandı fazerda fazla yakıyor diyemi artık nedendir canım istemıyor anlayamadım :mrgreen:

fakat izmirde motosiklet sürücüsü olmak birbaşka denizin keyfini çıkarmak lazım.

heleki karşıyakada oturanlar daha şanslılar bence.

sasalı tarafı akşam manzarası için. gündüzde karagöl tarafı çok tepelere tırmanmanıza gerek yok su doldurulan yerin biraz ilersine çıksanız yeter resmen başka bir dünyaya gitmiş kadar oluyorsunuz ..

soguk havada motosiklet kullanmakta daha zevkli :cat:
Canım kardeşim :joker: CEM...
Motosiklet ruhunu ilk paylaştığım yoldaş kardeşim :bounce:
Hadi bırak şu karanlık tarafı da (ev + xbox + ditdut diyoruz ona) sınavlarını bitirip gel ait olduğun yerine :wiinkk:
Aramızda kırık diş gibi eksikliğin hissediliyor, haberin olsun :king:
Herkes özledi seni.
Ben de çok özledim kardeşimi :sunny:

Flaaaame??? Neredesin üstad? ::160:: Haftasonu bekliyoruz; iş güç anlamam, ona göre :jocolor:
...
Gökhan
Gürkan
Murat
Can
Berkcan
...
...
...
Abilerimiz :)
Kız kardeşlerimiz :)

Oy oy, sapık mıyım neyim, yağmurlu havada neşem yerine geliyor :p

Son düzenleme:
eğer haftasonu hava güzel olursa ben varım abi uzun yola gelemem bu ara fakat yine bir bornova gibi bi yerde olursa ordayım :)

eğer haftasonu hava güzel olursa ben varım abi uzun yola gelemem bu ara fakat yine bir bornova gibi bi yerde olursa ordayım :)

Ah kardeşim ah, senin çektiğini çeken yok ::crying::

Abicim bu senin yaptığına bizim jargonda, tekerine çomak sokmak denir. Neyse, en azından sabah değil de akşam koymuşsun, yoksa bütün gün o ilk 10 saniye dönecekti kafamda...

halil üstad şarkıyı bende çok severim :) hatırlamazsın belki empas'ta buluştuğumuz günde lafı geçmişti şahsen.
kulaklığıma bunu takıp yol gitmeyi çok seviyorum.

Akşşşşşam çıııığkıpppp bi turrrrrrlayıppppf kahve içheb liriz (gerçiiiii bugün 8. kahve ollllaacaaağyk)

(Çıkıyorum şimdi, gerekirse cepten haber geçersiniz Halil)

İzmir İl Temsilcisi
vizeler öyle bunalttıki oy allahhh oyyy..

canım sıkkın daha şimdiden planlar yapıyorum yazın sonunda rizeye gitme planları.

hazır rizeliyik dedeyi görme bahanesiyle kaçayım diyorum. o kadar çok foto ve anım kalıcakki 1 konuya sıgarmı sanmam..

her geçtigim il'in tabelasıyla foto alacagım gide geze göre göre yavaş yavaş gidecegim slyat şeklinde arka fonada müzik atıp öyle paylaşayım diyorum fikirleriniz :mrgreen:

buda deneme amaçlı yaptıgım video fakat duygularım o kadar bunalımki şarkı olmamış diyebilirsiniz ama duygularım bu yönde ben seviyorum :cherry:

slyat işini daha profosyonel hale getirmek lazım..

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
Abicim bu senin yaptığına bizim jargonda, tekerine çomak sokmak denir. Neyse, en azından sabah değil de akşam koymuşsun, yoksa bütün gün o ilk 10 saniye dönecekti kafamda...
aynen abi böyle bir travmayı ancak iş çıkışı neşesiyle kaldırabileceğimizi biliyorum, olaylar kontrol altında :) ama neşeli bi ruh hali katıyor bünyeye :D

bir gün benimde böyle muturum olur inşallah :)

218492150_0215ee794f.jpg

aynen abi böyle bir travmayı ancak iş çıkışı neşesiyle kaldırabileceğimizi biliyorum, olaylar kontrol altında :) ama neşeli bi ruh hali katıyor bünyeye :D

Çıkıyorum Halil :8
Bi motor yapıcam, bi karşıyaka sahil boyu, üstüne ince permesan peyniri ile kızartılmış hardal üstü kahve :) (malum bugün de aç günüm)
Nihai olarak Kafes'e gireceğim, gelecek olanlara bi kahve. Göztepeli'ler gelmesinler ama :p

Bu da muhabbetin motivasyonu olsun :D

http://www.youtube.com/watch?v=ODbC6oykjdc

mt'nin video gömme modülünü burada saygıyla anıyorum!!!

Son düzenleme:
Günaydın dostlar :)

Yine harika bir gün, yine mis gibi güneş otobanı okşamış, sabah adrenalinimizi aldıktan sonra kahvemize geçelim :queen:

Gününüz; sabah güneşi gibi sıcak ve güzel geçsin...
İçinizdeki yaşam sevinci ve güç hiç eksilmesin dostlarım...

http://www.youtube.com/watch?v=woR_tdkAi5s

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:38 ----------

...
...
...
Bu da neşenizi yerine getirmek için; 100. kahveyi içince ne oluyoruz...

http://www.youtube.com/watch?v=GP6umKEysVo

Hatalarımızı da geri alabilir miyiz acaba? :joker:

Sağol Halilcim :sunny:
Çok yardımcı oluyorsun :farao:

80'lere götürdün beni :bounce: bi hoş oldu içim...

Haydi bi kahve... To the valley below...

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:06 ----------

...
...
Gece uyumayınca.
Böyle oluyor...

http://www.youtube.com/watch?v=CF4f9NdCFUU

Kenny Wayne Shepherd Band
Deja Voodoo

Needles in my heart, spell on my mind
Your powerful potion gets me every time
I toss and turn, I can't sleep
Your kiss burns, through my dreams

Here it comes again
I don't stand a chance
Soul possession
Got me in a trance
Pullin' me back to you -
Deja voodoo

Fire in the dark, pounding in my brain
Driven by the chant calling out my name
I toss and turn, I can't sleep
Your kiss burns, through my dreams

Son düzenleme:
merhaba dostlar,

aşağıdaki motor nasıl? kullanan tecrübe den yada kulaktan dolma bilgisi olan var mı acaba

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-plakali-sifir-ayarinda-motor-143509890/detay

merhaba dostlar,

aşağıdaki motor nasıl? kullanan tecrübe den yada kulaktan dolma bilgisi olan var mı acaba

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-plakali-sifir-ayarinda-motor-143509890/detay

Cemal, bir arkadaşım bunun superlight 150 sini 2. el alıp 8 ay kullandı.8 ayda 27000 km yaptı.Alet çok sorun çıkarmadı diye biliyorum ama arkadaş baya üstüne düşüyordu.
Ortalama yakıt : 3lt/100km
Max hız : 115
Titreşim her tek silindir kadar var.

Superlight 200 nasıldır bilmiyorum , hatta 200 modelinin olduğunu bile şimdi öğrendim :)

superlight ın diğer adı titrek tir. wallace nin vardı ordan bilirim. adamın eli ayağı uyuşur. ömür olarak uzun süre o da kullandı . 150 liklerinde şanzumandan sorun yaşayan gördüm. kullanıma baglı birazda yani. çin malı scoter ile türkiye turu atan adamlar var(ümmet perkitan) . kullanıcıya ve beklediğine bağlı. Ben kaliteli ve sessiz bir motordan mutlu olurum. Kimisi de ufak tefek aksaklıkları önemsemez..
Bu coper ,işinde V motor olanların daha randumanlı olduğunu düşünüyorum. 200 lük tek silindir sanırsam. ses olarak 2 silindir v motora göre farklı olacağını düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar