Teşekkürler

Sana da günaydın, ve tabi tüm İzmir Mt ye iyi haftalar ...
Başarılar dileklerini iki hafta sonrasında bekliyorum, şimdilik keyifli mesai tarafını alacağım :mrgreen:
Bu arada neler oldu dün ? Nerelere gittiniz?
Hava harikaydı ve dışarıdan gelen motor seslerine çok içerledim ben

r:
Evet hava harikaydı. Rüzgara rağmen güzel, uzunca bir tur yapıp sonunda bir güzel sahilde oturdum.
Gerçekten çok keyifliydi motosiklet - yol - müzik, solo tur iyi oluyormuş, unutmuşum.
Virajlarda rüzgarın olumsuzlukları gerçekten heyecan verici deneyime dönüşüyor...
Herkes ders çalışırken ben geziyor

Başıma bir işler gelmez umarım :sunny:
Bu yüzden haftasonu fotoğraflarını foruma koymayacağım :farao:
Gerçi bu işte bir gariplik yok da değil, herkesin sınavı varsa benim neden yok?
(iyisi mi şu sınav tarihlerine tekrar bir bakayım da vizesiz finale girmek cengaverliğine düşmeyeyim)
Evinde oturup hedefine koşan azimli, çalışkan arkadaşlarıma çok saygı duyuyorum, kalbim onlarla...
Vize var diyerek motora çıkmayıp evde oyun oynayan ditdutçulara diyecek sözüm yok.
Onlar kendilerini biliyorlar :thumright
Bu arada

Tek şey söyleyeyim; aşağıdaki fotoğraf yaz mevsiminde değil dün çekilmiştir (yağmur havarilerine

)...
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:52 ----------
Salı günü 18:00'e kadar (ya da 15:00-16:00 arası da olabilir) zevkli bekleyiş hakim.
Yağmur daha mantıklı yağmaya başlarsa...
Ağır, hantal, dört tekerli çocuğumu tekrar park edip; aşkıma kavuşacağım. Önce bir otoban, sonra sahili düşlüyorum...
Hani çok istediğiniz; içinizden çıkmayana duyduğunuz, ne pahasına olursa olsun gerçekleşecek kavuşmaya olan arzu... O hasreti yaşamanın tadı var ya...
O bekleyişin zevki...
Böyle anların; insanı zenginleştirdiğine, hayatı daha daha yaşanır kıldığına inanıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:05 ----------