kesinlikle öyle, bu tür karşılaşmalarda özellikle ruh ve ortak paydaların uyumu ön plana çıkıyor, gecenin bi yarısı her an delicesine yağacak gibi duran fırtınalı havada hangi manyak! yola çıkar da gezer diye düşünürken tam, kaskından tanımsadığım birileri ilişti gözümeemin olmak için köşede bekler iken farları kapattım casus gibi takılcaktım peşine ki, o da beni tanımış
![]()
tecrübe ettim, emre abiyle gece şöyle bire bir çıkın anlatın bişeyler, o da size konuyu en merkezinden fotoğraflayıp size göstersin. bu arada fotolar güzel çıkmış
senle daha çok karşılaşıcaz abi anlaşıldı, motorum yokken de çoğu kez saatin 3-4 sularında çıkıp böyle kendimi dinlemişliğim vardır.
sayende, hazır kafamda baya bi karışıkken! dumandan bir sözle kapatıyorum herkese iyi geceler !
geceler zehir geceler kara
uçasım gelir kanadım yara.
Canım kardeşim :joker: CEM...eskiden bende yapardım 5 -10 tl benzin atar yine çıkar giderdim yarım saat florya sahilinde oturup daha sonra dönerdim.
yada sabahları karagöle cıkar manzarayı temiz havayı koklar gelirdim.
şimdi zor geliyor artık neden bilmiyorum.
ya benzin pahalandı fazerda fazla yakıyor diyemi artık nedendir canım istemıyor anlayamadım :mrgreen:
fakat izmirde motosiklet sürücüsü olmak birbaşka denizin keyfini çıkarmak lazım.
heleki karşıyakada oturanlar daha şanslılar bence.
sasalı tarafı akşam manzarası için. gündüzde karagöl tarafı çok tepelere tırmanmanıza gerek yok su doldurulan yerin biraz ilersine çıksanız yeter resmen başka bir dünyaya gitmiş kadar oluyorsunuz ..
soguk havada motosiklet kullanmakta daha zevkli :cat:
gitmek lazım biyerlere..
sodacım dediğim parça buydu
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=beTSyKPdzEU
eğer haftasonu hava güzel olursa ben varım abi uzun yola gelemem bu ara fakat yine bir bornova gibi bi yerde olursa ordayım![]()
aynen abi böyle bir travmayı ancak iş çıkışı neşesiyle kaldırabileceğimizi biliyorum, olaylar kontrol altındaAbicim bu senin yaptığına bizim jargonda, tekerine çomak sokmak denir. Neyse, en azından sabah değil de akşam koymuşsun, yoksa bütün gün o ilk 10 saniye dönecekti kafamda...
aynen abi böyle bir travmayı ancak iş çıkışı neşesiyle kaldırabileceğimizi biliyorum, olaylar kontrol altındaama neşeli bi ruh hali katıyor bünyeye
![]()
Ah kardeşim ah, senin çektiğini çeken yok ::crying::
merhaba dostlar,
aşağıdaki motor nasıl? kullanan tecrübe den yada kulaktan dolma bilgisi olan var mı acaba
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-plakali-sifir-ayarinda-motor-143509890/detay