[İzmir - MT]

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bırak sezonu yarına bile yetişir....Çok önemli şeyler değil yazdığın sorunlar...:cat:

Tabi bana göre sağlam.Belki oda sağlam değildir :wiinkk: .Yarın alper abinin testinden geçecekmi bakalım.

ilk yol testinde belli olacaktır :p kemalpaşa,tire,didim yollarında deneyeceğiz

Nasıl yani alper abi.Koskoca atasözü var "al bir mz dünyayı gez". Hatta didimdende bodruma geçebiliriz bence :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Nasıl yani alper abi.Koskoca atasözü var "al bir mz dünyayı gez". Hatta didimdende bodruma geçebiliriz bence :cat:

Al bir Mz , Dünya yı gez tamam da , Dönüşe otobüs biletini almayı unutma... :queen::queen::queen::queen::queen::queen:

(Şaka, Takılıyorum ) :cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:

arkadaşlar istanbuldan sipariş ettiğimiz BUFF,VE ŞAPKALAR gelmiştir isteyenlere açık indirim usulu satılacaktır. sayılı adette olduğundan haftaya yapacağımız TERAS toplantısında pazarlanacaktır. bir sonraki siparişi beklemek istemeyenler ACELE etsinler. bu parti bitince tişört siparişi vereceğiz !!!

Motosikleti
Forza250-cygnusL
arkadaşlar istanbuldan sipariş ettiğimiz BUFF,VE ŞAPKALAR gelmiştir isteyenlere açık indirim usulu satılacaktır. sayılı adette olduğundan haftaya yapacağımız TERAS toplantısında pazarlanacaktır. bir sonraki siparişi beklemek istemeyenler ACELE etsinler. bu parti bitince tişört siparişi vereceğiz !!!

İlk müşteri benim..Yaz beni listeye.... :cat::cat::cat::cat:

emre gelecekti çay koy demişti, dana kemiği eridi çay kaynadı emre yok :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar