[İzmir - MT]

eee bugün pınarbaşında yarış vardı. çok istememe ragmen gidemedim. artık gidenler izlenimlerini paylaşırsa çok iyi olur.
iyi öğlenler..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
eee bugün pınarbaşında yarış vardı. çok istememe ragmen gidemedim. artık gidenler izlenimlerini paylaşırsa çok iyi olur.
iyi öğlenler..

Neyse..Kaçırdığına üzülmessin bari....:p:p

Yarışlar geçen haftaydı.... :queen::queen:

Herkese iyi akşamlar.

pastalar yakında:) bir topic açarım toplaşırız yada bir perşembe semaverin yanında yeriz. ama hep beraber yeriz o kesin.

iyi öğlenler..

Bende gidemedim ama dün go-kart ve oto-drag yarışı vardı yanlış hatırlamıyorsam... Motosiklet yarışları geçen hafta oldu....

Bu arada merhabalar. 4-5 sene önce toplantılara katılmıştım nickim dishchy idi. Sanırım o nick silinmiş. Yeni nick ve motorumla toplantı olursa katılmak isterim saygılar.....

[/COLOR]
Neyse..Kaçırdığına üzülmessin bari.... [/QUOTE' Alıntı:
sanırım bir yanlış anlaşılma var, ben yarış diyerek motor yarışlarını kastetmemiştim. drag yarışını kastetmiştim :pr:
ama neyse, olur bunlar. ::)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
sanırım bir yanlış anlaşılma var, ben yarış diyerek motor yarışlarını kastetmemiştim. drag yarışını kastetmiştim :pr:
ama neyse, olur bunlar. ::)

Sorun değil... Oto yarışları pek heyecan vermiyor da bize... :p:p Yani yarıştan saymıyoruz... :p:p

doğrudur, motor yarışları gerçekten çok zevkli tam anlamıyle heyacan fırtınası, draglarda tam yarış gibi olmasada otomobil motor sesleri görüntüleri açısından da güzel. ama tabiki ikisinin yeri bam başka. :rendeer:

Selam Arkadaşlar...

Merak ettim sorayım bi dedim.
Bugün Tınaztepe tarafında bi cbr125r gördüm. Baya yüksek devirde ses yaparak gidiyodu :)
Ama sesi mükemmel geldi bana. Bilmiyorum bütün cbr lar böyle mi ?
Ordaki arkadaş siteden mi acaba ??

taktığı egsoza göre değişir :)
tek silindir makinadan da çok birşey beklemek lazım hele hele de race sesi asla :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
YALAN OLDU PASTALAR :queen: hepsini yolda yemiş :mrgreen:
Bu hafta yoktu toplantıda.... :cherry:
Kesin yalan oldu.... :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:39 ----------

günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar izmir mt

motoruma nazar değdi :pale::salut: 2 kez yere düştü bugün akşam nerde buluşuyoruz
Lem bu bide zx9 almış...

Motosikleti: Yamaha XJ600S - Kawasaki ZX9R
Kan Grubu: A Rh+

:queen::queen::queen:

Kayıp diyordunuz adama.. :queen:

Lem bu bide zx9 almış...

Motosikleti: Yamaha XJ600S - Kawasaki ZX9R
Kan Grubu: A Rh+

:queen::queen::queen:

Kayıp diyordunuz adama.. :queen:

en son mesajı 2008 de atmış ve bizde bu tarihe göre KAYIP listesine atmışız :queen: üstelik zx9 hiç bir zaman olmadı üyeliğinin ilk başından beri o yazı vardı :cat:

Bi sonrakı toplantı olacak mı yenı katıldım bende aranıza butun toplantı ve gezilere katılmak isterim arkdaşlar

7 ekim perşembe ben ve motor tutkunu arkadaşlarım inciraltı helikopter pistinde semaverde çay içiyoruz . yolu düşeni bekleriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar