[İzmir - MT]

balıklıova gezisini bitirdik kavurmalı,semaverli,bol balıklı,çok eğlenceli bir geziydi tuncer kardeşim rahatsızmış katılamadı onun hakkınıda biz yedik GEÇMİŞ OLSUN:salut: balık resimleri arkadaşlarda bu gün olmazsa yarın basarlar katılan herkeze güzel sohbet ve sürüşlerinden dolayı TEŞEKKÜR EDERİM :rendeer:

çok eğlenceli bir balıkova gezisi yaptık yayında ve yapımda emeği geçen herkeze çok teşekkürler: )

Moderatör (forrap)
Gezenlere,yiyen içenlere afiyet olsun..Bütün gün evde durarak en aktif pazarımı yaşadım bende..

Karmacomamız bi dön artık normal hayata :) Sesin soluğunu görünce cennet hakkı kazandığımızı sanmaya başladık..

Güzel bir gezi ve eylenceli bir hafta sonu oldu herkese sonsuz teşekkürler katılan arkadaşlara ayrıca teşekkür ediyorum...

Bir sonraki organizasyonda görüşmek üzere...

Tuncerim sanada ayrıca geçmiş olsun kardeşim çabuk toparlan ki birdahaki kavurmadan da yoksun kalma zaten bugün gelipte o kavurmayı yeseydin üstüne semaverden çay içseydin direk iyileşirdin hastalık mastalık hak getire...
İki kayalıktan atışmaları duysaydın hele sende eline bi olta alırdın :queen::queen:

Moderatör (forrap)
Saol dostum.Bir daha ki geziyi kaçırmayız Allahın izniyle.
Bu extrem bir durumdu.
Tam böyle bir zamanda böyle güzel bir havada o etkinlik yoksa kendi adıma kaçmazdı.
Neyse ki ne kavurma biter ne denizde balık..
Buralardayız nasılsa.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çok geçmiş olsun.....
Kalıcı hasar kalmamıştır işallah...... :):)

Yolda çok, et de.... Yaparız en kısa zamanda tekrarını.... :cat:

Moderatör (forrap)
Saolun arkadaşlar,Allah tez zamanda şifa verdi zaten :) Basit bir gıda zehirlenmesi,bir günün içine etmekle kaldı sadece..Şuan bişey yok çok şükür.

Herkese iyi haftalar,hayırlı işler.

Saolun arkadaşlar,Allah tez zamanda şifa verdi zaten :) Basit bir gıda zehirlenmesi,bir günün içine etmekle kaldı sadece..Şuan bişey yok çok şükür.

arıza motordamıydı kayışmı ? kaydırıyordu yoksa teklememi vardı :queen:

Adamım yeni gördüm mesajını ne kadar geçmiş olsa da geçmiş olsun, dikkat et kendine :cat:

Moderatör (forrap)
Motorda birşey yoktu abi konu karışmasın :p

forrapım geçmiş olmuş artık diyecek bişi yok :p
Dominos komasına girdin dimi ?

Adanos komasına girdim :p Adana dürümden oldu ne olduysa..
Bu arada şu gaziemir dominostan alacağımız hala var,henüz almış değiliz.Hoş alabileceğimizden de emin değilim artık :) Bi ara deneyelim yine şansımızı :) Yalnız az kişi olalım kişi başına düşen milli pizza hasılası yüksek olsun :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar