[İzmir - MT]

Moderatör (forrap)
Saolsın,sana da geçmiş olsun.
Havalar sakat,bir güneş bi soğuk,hastalıklara dikkat etmek lazım..Motosikletin üzerindeyiz hepimiz,ne kadar koruma olursa olsun soğuk yiyoruz..

Sabah şaka gibi bi olay oldu.

yukselişi aradım oglen arıcaz dediler bende tanıdık sutayı aradım halat getrmşti cekcektik motoru.

neyse o gelmeden bi iniyim dedim bakaym.

daha ilk marş basmamda motor çalıştı :)

dun cok bogduk heralde calsştrmak için ilk önce biras çiğ benzn attı beyaz bi dumanlaa ardından bras gaz verdm bekledm ve duzeldı.

ben genede usta ile gittim. karburatorun alt kapagnın tahlyesnı boşalttık temzledk şimdilik sorun yok gibi ilerde ne olur bilinmez kader işte.

şimdi yukseliş sabah gelseydi boşyere motoru götrcektık yada daha dorusu karburatoru gene söktrcektik :)

sorun halloldu su an inşallah bi yerden tekrar patlak vermez ilgilenen herkesede teşekkur ederim

Moderatör (forrap)
Senin suratını hatırlasak yapacağız da Gökalp im :) Olm en son toplantıya 1453 te İstanbul fethedilirken geldin be:mrgreen:
Aç buluşma,gelmeyen senin gibi olsun :)

Senin suratını hatırlasak yapacağız da Gökalp im :) Olm en son toplantıya 1453 te İstanbul fethedilirken geldin be:mrgreen:
Aç buluşma,gelmeyen senin gibi olsun :)

1 toplantıyı kaçırdık olay oldu manşetlere taşındı böyle olacagını bilseydim 2 elim kanda olsa bile gelirdim yaaa :queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:13 ----------

Ee o zaman bu hafta sonu bi hasret gideririz artık :queen:

Giderelim kardeşim :)

http://www.motosiklet.net/forum/etk...0-kasim-cuma-ayva-cicek-acmis-toplantisi.html

Moderatör (forrap)
Kardeşim gaza gelmeniz için laf sokmak gerekiyor,yoksa 1 toplantıya gelmemek felan değil dert :p
Bak işe yaradı,açtın hemen başlığı.. :)
Cuma geç gelebilirim,ama gelecem dediysem geliriiim :p

Kardeşim gaza gelmeniz için laf sokmak gerekiyor,yoksa 1 toplantıya gelmemek felan değil dert :p
Bak işe yaradı,açtın hemen başlığı.. :)
Cuma geç gelebilirim,ama gelecem dediysem geliriiim :p

ben bilirim o geç gelicem ama gelirim olaylarını
Muzaffer de şahidim çimleri hatırlatırım :queen::queen:

Arkadaşlar bugun talihsiz bir olay başıma geldia akşam 9 civarında alsancakta cankayada kumpirciler sokagının orda cok derin bir cukura girdim ve ardından motorda bogulma ile birlikte kapandı.

az benzin vardı dedm belki benzinden oplmuştur ardından saolsun şans eseri gördügüm arkdştyan biras benzın yukledık ama yok çalşmıyor karburatorun tahlıye borusundan benzin atıyor.

sorunu tam olarakta bilemedim motoru pickup ile evin önüne getrdim sizden bir usta tavsiyesi bekliyorum bornovadan veya kahramanlardan motoruda çekmeleri lazım hiç çalışmıyor evin önüne kitledim

Herkese Saygılar

Geçmiş olsun Utku :wiinkk:
Yorumların bir çoğunu okudum ancak benim için en mantıklı olsılık:
sert darbe sonucu karbüratörün şamandırası işlev yapmıyor! yani açık kaldığı için sürekli benzin doluyor ve tahliye memsinden dışarıya sızıyor.
Karbüratörü açıp şamandırayı kontrol etmek gerekir ya da bir süre beklemek....kendiliğinden düzelecektir....
Hatta düzelmiş bile okuduğum kadarıyla.

Son düzenleme:
merhaba sevgil arkadaşlar.nasılsınız bakalım.bu hafta toplantı çayır çimen gibi etkinlikler varmı.olacaksa haberimiz olsun.herkes birbirini özledi.bahane ile görüşeim degilmi.

Hasta arkadaşlara acil şifalar dilerim.Yağmura havaya dikkat salgın zamanı biraz daha dikkatli olalım.Selamlar herkeze.........:queen:

Son üç gündür biraz serin ama gayet güneşli bir hava mevcut. Aksam sağlam ayaz çıkıyor. kışlık ekipmanlarınızı yanınızda taşıyınız.

Geçmiş olsun Utku :wiinkk:
Yorumların bir çoğunu okudum ancak benim için en mantıklı olsılık:
sert darbe sonucu karbüratörün şamandırası işlev yapmıyor! yani açık kaldığı için sürekli benzin doluyor ve tahliye memsinden dışarıya sızıyor.
Karbüratörü açıp şamandırayı kontrol etmek gerekir ya da bir süre beklemek....kendiliğinden düzelecektir....
Hatta düzelmiş bile okuduğum kadarıyla.

Teşekkür ederim özer abi tahmin ettigin gibi oldu herhalde sabaha halloldu sorun dinlenmesi yetti herhalde :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:01 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:01 ----------

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar