herkese kazasız belasız haftasonu diliyorum 
elemanlar süpersiniz yaaaaaaaaaaa....virüs lü yü uzak tutsaydınız....benim oraya geldi pek ilgilenmedim..onla....uzak durdum nemelazım...:cherry:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:12 ----------
bu arada aranızda bir tane ajan var ..adını bilmiyorum..torun diyorlar .çarşıda takılıyomuş .ona dikkat edin..her kulübün toplantısına gidip ön saflarda flamanın altında foto çekiliyormuş...bunu hep yapıyormuş...:queen:
:fftp::
Bu gece hiç tanımadığım bi fenerliye ::hakem1::
Sırf ezik ezik oturuyor diye ::cekic::
Usulca sokulup ::144::
Üç sıfıııırr dedim ::coool::::xblink::
elemanlar süpersiniz yaaaaaaaaaaa....virüs lü yü uzak tutsaydınız....benim oraya geldi pek ilgilenmedim..onla....uzak durdum nemelazım...:cherry:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:12 ----------
bu arada aranızda bir tane ajan var ..adını bilmiyorum..torun diyorlar .çarşıda takılıyomuş .ona dikkat edin..her kulübün toplantısına gidip ön saflarda flamanın altında foto çekiliyormuş...bunu hep yapıyormuş...:queen:
virüslüyü uzak tuttuk abi yaklaştırmadık kendimize.gelirse senin oraya kovala gitsin:cherry::cherry::cherry:
üç beş güne iyileşmezse vurcaz onu zaten:cherry::cherry:
arkadaşlar ...dün gece davut[COLOR="red"[ aradı tel den herkeze çok selamı var..şu anda iran dan afrikaya gittiğini ..hayatından memnun yemeklerin ve içkilerin beleş olduğunu..söledi..böyle yani....
aleyküm selam...ispanya diyordu bi aralar ne işi var Afrikada :cyclopsan
ah be abi bi denk gelemedim buluşmalara ya![]()
Selam arkadaşlar,
airties kablosuz rt205 modem var işine yarıcak olanın aklında olsun. 70 tl fiyat uygun oldugu ıcın buraya yazıyorum işinize yarasın.
iyi akşamlar herkeze
kablosuz mu?....:silent::silent::silent:Selam arkadaşlar,
airties kablosuz rt205 modem var işine yarıcak olanın aklında olsun. 70 tl fiyat uygun oldugu ıcın buraya yazıyorum işinize yarasın.
iyi akşamlar herkeze