[İzmir - MT]

elemanlar süpersiniz yaaaaaaaaaaa....virüs lü yü uzak tutsaydınız....benim oraya geldi pek ilgilenmedim..onla....uzak durdum nemelazım...:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:12 ----------

bu arada aranızda bir tane ajan var ..adını bilmiyorum..torun diyorlar .çarşıda takılıyomuş .ona dikkat edin..her kulübün toplantısına gidip ön saflarda flamanın altında foto çekiliyormuş...bunu hep yapıyormuş...:queen:

elemanlar süpersiniz yaaaaaaaaaaa....virüs lü yü uzak tutsaydınız....benim oraya geldi pek ilgilenmedim..onla....uzak durdum nemelazım...:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:12 ----------

bu arada aranızda bir tane ajan var ..adını bilmiyorum..torun diyorlar .çarşıda takılıyomuş .ona dikkat edin..her kulübün toplantısına gidip ön saflarda flamanın altında foto çekiliyormuş...bunu hep yapıyormuş...:queen:

virüslüyü uzak tuttuk abi yaklaştırmadık kendimize.gelirse senin oraya kovala gitsin:cherry::cherry::cherry:
üç beş güne iyileşmezse vurcaz onu zaten:cherry::cherry:

::eek:fftp::

Bu gece hiç tanımadığım bi fenerliye ::hakem1::
Sırf ezik ezik oturuyor diye ::cekic::
Usulca sokulup ::144::
Üç sıfıııırr dedim ::coool::::xblink::

virüslüyü uzak tuttuk abi yaklaştırmadık kendimize.gelirse senin oraya kovala gitsin:cherry::cherry::cherry:
üç beş güne iyileşmezse vurcaz onu zaten:cherry::cherry:

İyileştim iyileştim terasın bitki çayları iyi geldi:rendeer:

arkadaşlar ...dün gece davut[COLOR="red"[ aradı tel den herkeze çok selamı var..şu anda iran dan afrikaya gittiğini ..hayatından memnun yemeklerin ve içkilerin beleş olduğunu..söledi..böyle yani....

arkadaşlar ...dün gece davut[COLOR="red"[ aradı tel den herkeze çok selamı var..şu anda iran dan afrikaya gittiğini ..hayatından memnun yemeklerin ve içkilerin beleş olduğunu..söledi..böyle yani....

aleyküm selam...ispanya diyordu bi aralar ne işi var Afrikada :cyclopsan

Selam arkadaşlar,

airties kablosuz rt205 modem var işine yarıcak olanın aklında olsun. 70 tl fiyat uygun oldugu ıcın buraya yazıyorum işinize yarasın.

iyi akşamlar herkeze

1 ay oldu modem alalı o modemden bende de vardı garantisi biteli 3 gün oldu modem bozuldu bende yenisini aldım .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar