Arkadaşlar bugun talihsiz bir olay başıma geldia akşam 9 civarında alsancakta cankayada kumpirciler sokagının orda cok derin bir cukura girdim ve ardından motorda bogulma ile birlikte kapandı.
az benzin vardı dedm belki benzinden oplmuştur ardından saolsun şans eseri gördügüm arkdştyan biras benzın yukledık ama yok çalşmıyor karburatorun tahlıye borusundan benzin atıyor.
sorunu tam olarakta bilemedim motoru pickup ile evin önüne getrdim sizden bir usta tavsiyesi bekliyorum bornovadan veya kahramanlardan motoruda çekmeleri lazım hiç çalışmıyor evin önüne kitledim
Herkese Saygılar
abi tanıdık usta varda pickup yok onda.
şimdi yukseliştede hesap patlarsa hiç hoş olmıcak![]()
Kim alırsa alsın hesabına yansıtacak, yükseliş bu konuda geniş (esnek) biraz. Telefonda sorarsın nakliye için ne kadar isteyeceklerini, sonuçta sana yakın çok fazla istemezler. Yükseliş sadece honda bakıyor ve piyasadaki herkes en azından garanti bitene kadar onlara gidiyor bu demektir ki herhangi bir ustanın gördüğü motordan defalarca kez fazla motor görüyorlar. Hem işini daha kolay halledersin, hemde neyse onu ödersin. Eğer motorunun fazla bir sorunu yoksa ufak tefek bişeyleri varsa belki bi vida sıkılıp hallolacak bir işse yetkili servis bunu yapar ve gönderir seni. Sıradan bir ustaya gidersen ufak bir arıza varsa bile orasıyla burasıyla oynayıp sana masraf çıkartabilir :cherry: Bence gidip ustalarla uğraşma adam gibi kurumsal bir yere ver motorunu :cat:
Haklısın abi o konuda daha önceden de bi çok kez yukselişe gittim iliglenıyorlar.
ögrenci ayagınada fazla hesap cıkarmıyorlardı yarın bi ögrencem![]()
taşırma memesi derken nerden vardın bu kanıya abi biras acıklayabilirsen sevinirim![]()
Arkadaşlar bugun talihsiz bir olay başıma geldi
Herkese Saygılar
Peki Kolay gelsin![]()
Bu aralar hiç buluşma yokmu ya :cyclopsan Tanışmak istiyorum sizlerle