ii haftasonları arkadaslar :rendeer::rendeer:
herkese iyi çarşılar diyecem de size hergün çarşı![]()
Yarın Balıklıova tarafına doğru ufak bir yol yapacağız.Gelmek isteyen buyursun.Balçova Migros ta 10:30 da buluşacağız yarın..
Bilginize.
iyi akşamlar millet sizleri özledim yahu karma mustafam meşhur olduğundan beri sellamı kestin):cherry:televziyona bilem çıktın he hani aşkımız sellere benzerdi:queen:
herkeze hayırlı akşamlar nerelerdesin be kardeşim HAYRET ya insan bi ugramazmıale: hayırdın sesin çıkmıyor.işlermi yogun neyse görüşürüz kardeşim:cat:
ii haftasonları arkadaslar :rendeer::rendeer:
Haftasonu size güzel Ermancım :mrgreen: Aman iyi değerlendirin yağış da yok gibi. Bu hafta hiç boş vaktim yok gezmeye :salut: biraz içerlemişim sankiii haftasonları arkadaslar :rendeer::rendeer:
Bu arada ekleme olarak..
Yarın Balıklıova tarafına doğru ufak bir yol yapacağız.Gelmek isteyen buyursun.Balçova Migros ta 10:30 da buluşacağız yarın..
Bilginize.
Bilginize.
iyi akşamlar millet sizleri özledim yahu karma mustafam meşhur olduğundan beri sellamı kestin):cherry:televziyona bilem çıktın he hani aşkımız sellere benzerdi:queen:
Bilginize.