[İzmir - MT]

Moderatör (forrap)
O değilde duyulmaz ım amma dolmuşsun şimdiden :mrgreen: İşim çıktı bir yere gittim geldim de konu kapandı,adam 2 saattir msnden birşeyler anlatıyor askerlikle ilgili :queen: Gelince hiç çekilmez bu adam :mrgreen:
Birde beni düşün Ahmet :) 15 çok farketmez diyip bitirmeden gidip 15 ay yapıp birde orduevinde yaptım ki görünüşte ne kadar sorunsuz ve güzel gibi gözükse de senin o çay ocağında yaşadığın tüm tersleşmelerin ve hayatsal çatışmaların mislisini yaşama fırsatını buldum :p
Neyse.. Askerlik sonuçta.

Allah hayırlısıyla tezkereni alıp gelmeyi nasip etsin..(Kusura bakma msnde en son yazdıklarına masa başında olmadığım için cevap yazamadım.)

Bu arada ekleme olarak..

Yarın Balıklıova tarafına doğru ufak bir yol yapacağız.Gelmek isteyen buyursun.Balçova Migros ta 10:30 da buluşacağız yarın..
Bilginize.

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
herkese iyi çarşılar diyecem de size hergün çarşı:p:p:p:p

Biz çarşıya bile çıkmak istemiyoz... :p:p:p:p
Lem ne zaman gittin askere?... Şimdiden hayırlı teskereler....:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:32 ----------

Yarın Balıklıova tarafına doğru ufak bir yol yapacağız.Gelmek isteyen buyursun.Balçova Migros ta 10:30 da buluşacağız yarın..
Bilginize.

Olta ve et hazırlığına başladım.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

iyi akşamlar millet sizleri özledim yahu karma mustafam meşhur olduğundan beri sellamı kestin:)):cherry:televziyona bilem çıktın he hani aşkımız sellere benzerdi:queen:

herkeze hayırlı akşamlar nerelerdesin be kardeşim HAYRET ya insan bi ugramazmı:pale: hayırdın sesin çıkmıyor.işlermi yogun neyse görüşürüz kardeşim:cat:

herkeze hayırlı akşamlar nerelerdesin be kardeşim HAYRET ya insan bi ugramazmı:pale: hayırdın sesin çıkmıyor.işlermi yogun neyse görüşürüz kardeşim:cat:

Bugun çarşıya geldim birkaç akvaryum malzemesi almam gerekiyordu saat geç olmuştu akvaryumcular kapatmasın diye ilk önce oraya gittim dönerken ugrayamadım
elektrikçi arkadasta emanet selamın var Oğuz abi ugrayıp alıver :wiinkk: :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:48 ----------

ii haftasonları arkadaslar :rendeer::rendeer:

Sağol Ermanım sana da iyi haftasonları :cat:

İyi akşamlar tüm arkadaşlara...

ii haftasonları arkadaslar :rendeer::rendeer:
Haftasonu size güzel Ermancım :mrgreen: Aman iyi değerlendirin yağış da yok gibi. Bu hafta hiç boş vaktim yok gezmeye :salut: biraz içerlemişim sanki :)

Bu arada ekleme olarak..

Bilginize.

Kazasız belasız km ler dilerim :cat:

Bilginize.

yarın sabah bende size 4 tekerli olarak katılacağım urlaya bahçeye uğramam gerekiyor evlatlar aç kalmış ( semaverle sac bende olacak sizide aç bırakmam :queen:)

iyi akşamlar millet sizleri özledim yahu karma mustafam meşhur olduğundan beri sellamı kestin:)):cherry:televziyona bilem çıktın he hani aşkımız sellere benzerdi:queen:

şöhrette falan gözüm yok cesim gözüm, kuru ve duru bi hayat yeter bana :cherry:
bi arkadaşa bakıp çıkacaktım 2 hafta çıkamadım istanbuldan yeni döndüm vatana
estağfurullah selam kesmek ne demek, dostlar bazen gökteki yıldızlar gibidir, ulaşamazsan bile yerinde olduklarını bilirsin kanka
(güzel bi söze benziyo uydu umarım:) uysada yazdım uymasada :p )
birikmiş selamlarımı vereyim o zaman, sana ve herkese selamlar MT milletinin insanları :rendeer:

herkese iyi çarşılar diyecem de size hergün çarşı:p:p:p:p

haftada bi gün çarşın, kafan attığı her an gidebileceğin diskon var , yemek su beleş, fıstık gibi hayatın var vesselam :p
sayılı gün saymayınca çabuk geçer , hayırlı teskereler kardeşim :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:42 ----------

Bilginize.

Tam olarak Balıklıovayamı ? Balıklıova tarafına doğru derken çeşmealtı veya urla veya mordoğan falan olabilirmi, hepsi o tarafta :p
Pazar turu yapacak herkesin yolu açık olsun, kazasız belasız gezmeler.

Hayırlı pazarlar herkeze :) Bugünkü geziye katılacak arkadaşların yolu açık olsun. kazasız belasız gidip gelin :wiinkk: Geziye gitmeyip sehir içinde dolasanlarında yolları açık olsun :cat:

keyıflı pazarlar arkadaslar. kazazız belasız bol eglencelı gezıler dılerım :queen:

Son düzenleme:
ben yazıyorum dersaneye gittim ardından sinemaya gittim ardından küçükparkta takldım arkadşmı yeşilyurta braktm bornovama geri döndüm cok uzun bir yolculuktu :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar