[İzmir - MT]

nerede hareket ..orada bereket...uyuma izmir..ansızın bir organizasyon yapabiliriz...:)
en sevdiğim organizasyon şekli. müsait olursam ve bir şekilde bana da haber uçarsa katılmak isterim.:cat::rendeer:

merhaba Güzelyalı Shell'den benzin alıp da şikayetçi olan veya memnun olan var mı acaba? motora en son oradan 20 tl lik 95 oktan benzin almıştım aldığımdan beri motor sıcakken durduğumda stop ediyor ayrıca kullanırken de çok performanslı değil l ve sesi de değişti su mu katıyorlar benzine ne yapıyorlar Allah kahretsin normalde bi şikayetim yoktu motordan.

valla ben çok defa aldım bir sorun yaşamadım. şu son günlerdeki yağmurlardan dolayı senin depoya su kaçmış olabilir. yada hava filitrende filan bir sıkıntı oluşmuş olabilir belki.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
murat cım vatana millete hayırlı olsun.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:09 ----------

hatta murat sana baklava ısmarlıyayım ben. sınav sonucu ödülü olarak. Bu perşembe seyir teraslarında aksam çay içiyor olacağım. baklavalar benden murat senin ehliyetin şerefine..
gelmek isteyen olursa beklerim...:cat:

ben gelirim ama 21:30 gibi falan. hoş hava yağışlı gösteriyordu. olmadı son dakika mekan yerinde yeniden ayarlama yaparız.:cat:

kikirdek muro hayırlı olsun

Perşembe akşamı görüşürüz.... Muro nun baklava kaçmazzzz.......:queen::queen::queen::queen:

Perşembe akşamı görüşürüz.... Muro nun baklava kaçmazzzz.......:queen::queen::queen::queen:

bak tekrar yazıyorum etenşın piliz: ben 21-21:30 gibi gelebilirim en erken. ola ki ben geldiğimde o baklavaların sadece şerbeti ve bir kaç kırıntısı kaldıysa yada yarım yamalak bir parçası falan varsa emin olun ki üşenmem şerbet alır eksozlerınızın içine dökerim.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bak tekrar yazıyorum etenşın piliz: ben 21-21:30 gibi gelebilirim en erken. ola ki ben geldiğimde o baklavaların sadece şerbeti ve bir kaç kırıntısı kaldıysa yada yarım yamalak bir parçası falan varsa emin olun ki üşenmem şerbet alır eksozlerınızın içine dökerim.

Murat görür zaten yazını.... Ayırrır senin hakkını.... :cat::cat:

Bu arada murat Sana bir türkü dizesi yazayım.....

Oy hançerim hançerim, oyalıda basma giyerim........ Böyle değildi sanırım bu türkü.............:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

merhaba Güzelyalı Shell'den benzin alıp da şikayetçi olan veya memnun olan var mı acaba? motora en son oradan 20 tl lik 95 oktan benzin almıştım aldığımdan beri motor sıcakken durduğumda stop ediyor ayrıca kullanırken de çok performanslı değil l ve sesi de değişti su mu katıyorlar benzine ne yapıyorlar Allah kahretsin normalde bi şikayetim yoktu motordan.

Bende Güzelyalı Shell'den 97 oktan benzin aldığımda duman atma problemi yaşadım. Bu sorunu Shell'i telefonla arayarak ilettim. Depomdan ve istasyondaki pompadan aldıkları benzini laboratuvara gönderip incelediler. Sonucunda benzinin normal değerler içerdiğinin raporunu e-mail yolu ile şahsıma ilettiler.
Fakat benzini boşaltıp, yağ ve yağ filtresini iki defa peşpeşe değiştirip, yeni benzin doldurup (Shell'den almadım) birde Motorex Fuel Conditioner ekledikten sonra normale döndü.
Bi ara soğuk terler dökmedim değil, neredeyse sekman kaynattığımı sanmıştım:pale:
Tekrar e-mail gönderdim ve sorunumun kendilerinden kaynaklandığını söyleyip masraflarımın tarafıma ödenmesini istedim.
Tahmin ettiğiniz gibi bunun olanaksız olduğunu söylediler.
Bende konuyu kapatmıştım, nede olsa ucuz atlattım.
Bu istasyondan benzin alıpda şikayetci olan tek siz değilsiniz. YBR 125,e alınan benzinde duman atma problemi yaptı bir arkadaşımın motosikletinde.

Bu yaşadığınız problemi lütfen Shell müşteri hizmetlerini arayıp iletin.
Her aldığınız benzinle birlikte fişinizi mutlaka alın.

Depodaki benzini tamamen boşaltıp başka bir benzin koyduğunuzda sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir.

Bende Güzelyalı Shell'den 97 oktan benzin aldığımda duman atma problemi yaşadım. Bu sorunu Shell'i telefonla arayarak ilettim. Depomdan ve istasyondaki pompadan aldıkları benzini laboratuvara gönderip incelediler. Sonucunda benzinin normal değerler içerdiğinin raporunu e-mail yolu ile şahsıma ilettiler.
Fakat benzini boşaltıp, yağ ve yağ filtresini iki defa peşpeşe değiştirip, yeni benzin doldurup (Shell'den almadım) birde Motorex Fuel Conditioner ekledikten sonra normale döndü.
Bi ara soğuk terler dökmedim değil, neredeyse sekman kaynattığımı sanmıştım:pale:
Tekrar e-mail gönderdim ve sorunumun kendilerinden kaynaklandığını söyleyip masraflarımın tarafıma ödenmesini istedim.
Tahmin ettiğiniz gibi bunun olanaksız olduğunu söylediler.
Bende konuyu kapatmıştım, nede olsa ucuz atlattım.
Bu istasyondan benzin alıpda şikayetci olan tek siz değilsiniz. YBR 125,e alınan benzinde duman atma problemi yaptı bir arkadaşımın motosikletinde.

Bu yaşadığınız problemi lütfen Shell müşteri hizmetlerini arayıp iletin.
Her aldığınız benzinle birlikte fişinizi mutlaka alın.

Depodaki benzini tamamen boşaltıp başka bir benzin koyduğunuzda sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir.

Hatta gecenin bir yarısı beni de o hatadan kurtarmıştın. benzinci ile bunun kavgasını da ettik. Adam başka pompadan benzin satmadı bende almadım..
Benzinci mi yok koca izmirde. Temiz yada pis farketmez öncelikle esnaf olsunlar...

Gökalpim sabah sana geri dönemedim halende dönemiyorum nedeni ise yoğunluktan ve saflıktan yatırmayı unuttuğum telefon faturam sabah seni arayamayınca fark ettim unuttuğumu ve hazin son şuan kimseyi arayamıyorum:pr::

önemli degil Mert bende sabahın 7bucugunda pek uyanmış vaziyette degildim
geri dönemedim inan aklımdan bile çıkmış :wiinkk::cat:

Estağfurullah her zaman bekleriz:cat::rendeer:
Hoş bulduk teşekkürler...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:17 ----------

hiçbişey olmadı hala yollardayız :cat: :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:19 ----------

hoşgeldin toplantılarımıza bekleriz :cat:
hoşbulduk görüşmek dileğiyle...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:18 ----------

ben gelirim ama 21:30 gibi falan. hoş hava yağışlı gösteriyordu. olmadı son dakika mekan yerinde yeniden ayarlama yaparız.:cat:

kikirdek muro hayırlı olsun

hoşgeldiniz. bir yerlerde rastlaşır sohbetimizi ederiz inşallah:cat::queen:
Hoşbulduk teşekkürler,görüşmek dilğiyle...

rif

Buarada Rıfat kardeşim ben seni msne ekledim ama bişey demeyi unuttum ben msni 40 yılda bir açarım sonra deme adamı ekledik kaç gün oldu 2 kelam etmedi diye çoğu kişi bilir msni arasıra faceboku hiç kullanırım:p(hatta nefret ederim):wiinkk:

Tamam abi sorun değil :)

kendilerini temiz çıkarırlar tabiki evet sulu benzin satıyormuşuz hakkaten kusura bakmayın da demiceklerdir.

agoraya gitmiştik sinemaya :cherry: hiçte bişi kaçmıyo gözünden valla metinim:cherry: sen nerdeydin? gelseydin keske laflardık ayaküstü

Vay utanmaz vaaay ulen insan bi arar okula uğrarda çayımı kahvemi içer de mi oldu mu şimdi bu yaptığın pühhhhh:farao:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:44 ----------

ansızın gezebiliriz..:queen: tel iniz açık ,farınız yanık olsun...:bounce:

Bekliyoruz naci abim:rendeer:

Vay utanmaz vaaay ulen insan bi arar okula uğrarda çayımı kahvemi içer de mi oldu mu şimdi bu yaptığın pühhhhh:farao:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:44 ----------

Bekliyoruz naci abim:rendeer:

kardeşim nerdeyse 20 gündür görüşemiyoz elifle.alıp bide onu senin yanına getirseydim vay halime:cherry: balayına giderken alcaz seni yanımıza merak etme:cherry::cherry:

kardeşim nerdeyse 20 gündür görüşemiyoz elifle.alıp bide onu senin yanına getirseydim vay halime:cherry: balayına giderken alcaz seni yanımıza merak etme:cherry::cherry:

Demek memlekete döndün :)
Umarım işlerin yolundadır.. Yağmurun bitmesini beklemenin bir mantığı yok.. Bak bana 7-24 motora biniyorum.. Aldım bir yağmurluk 30 liraya. botlarımda var . yürü gitsin... Aksam vaktin varsa uğra seyir teraslarında çay içeceğiz.
:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar