hazır müdür merak etme hele bi kesinleşsin şu iş olayı sarelleye boğcam seni:cherry:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:00 ----------
merak etme gözüm gecte olsa varırız biz gitçeğimiz yere:cherry: merakta bırakmayız seni:cherry:
selamlar izmir li MT tutkunları bende çiğliden aranıza katılmak isterim
Sabırsızlıkla bekliyorum ilk beni ara bak:queen:
Önemli olan varmak değil yolda olmak de mi müdür:cat::rendeer:
Hoşgeldin kapımız herkse açık :cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:57 ----------
eveeet özlü söz arkadasımızdan gecenin yorumunu da aldık sıkıntısını attı rahat rahat yazışır artık :queen::queen:
Merhabalar İzmir MT,aranıza kabul ederseniz deneyimlerinizden faydalanmak ve danışmak,muhabbet etmek amacıyla rahatsız edebilirim.selamlar
Abi sen 100-110 sıkıştırıyodunda noldu:queen::queen::bounce:
Merhabalar İzmir MT,aranıza kabul ederseniz deneyimlerinizden faydalanmak ve danışmak,muhabbet etmek amacıyla rahatsız edebilirim.selamlar
hiçbişey olmadı hala yollardayız :cat: :wiinkk:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:19 ----------
hoşgeldin toplantılarımıza bekleriz :cat:
Ama Ermanı Ödemiş yolunda görmen lazımdı süper viraj yaptı ve çok güzel gittik geldik bi dahaki gidişimizde görürsün inşallah:cat::rendeer:
senin erman sandıgın gölgen olmasın![]()
Ermanın süper gittigini canlandıramadım da kafamda:wiinkk: :queen::queen:
ne zamandır bakamıyorum yav forumlaraen kısa zamanda güzel bir gezi haberi bekliyorum ona göre
![]()
Yanlız şunun altını çizerek belirtmek istiyorum Ödemiş gezisinde Elif yoktu yani artçısız geldi Erman can taşıma stresi yoktu:cat:
ne zamandır bakamıyorum yav forumlaraen kısa zamanda güzel bir gezi haberi bekliyorum ona göre
![]()
uçuştaydı yani :queen::queen:
erman bi dahaki gezide dip gaz gitsin 250 lik çapırıyla da sen gör extreme83844 :queen:
erman bi dahaki gezide dip gaz gitsin 250 lik çapırıyla da sen gör extreme83844 :queen:
Elif duymasın bu söylediğini:queen:
Nese müdür ben yatar malum yarın görevliyim 10 Kasım töreninde:cat:
Sana sınavlarında başarılar sınavları bitirde bi aksiyon yapalım hade iyi geceler:rendeer:
abiler ben ehli,yet sınavını kazandım çok yakında aranızdayım
![]()
murat cım vatana millete hayırlı olsun.
hatta murat sana baklava ısmarlıyayım ben. sınav sonucu ödülü olarak. Bu perşembe seyir teraslarında aksam çay içiyor olacağım. baklavalar benden murat senin ehliyetin şerefine..
gelmek isteyen olursa beklerim...:cat:
dip gitmesin yaa fon dip bekliyoruzzz :queen::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:11 ----------
Sağol Mertçim teşekkürler:cat:
nerede hareket ..orada bereket...uyuma izmir..ansızın bir organizasyon yapabiliriz...![]()